Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Az a főnyeremény ami a keréken 12 óra állásban (legfelül) található, bármi is legyen az.

2. .rózsabimbó.

.rózsabimbó. Junior szaki

Én meg vártam a meglepit :D:pxD

3. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Sziasztok!

Szeretném tudni, hogy a kökény és a tamarindusz miért nem jelenik meg a piacon és miért nem eladható?

Köszönöm a választ:
    Marcsi0712
    ID: 35028376

4. csinike60

csinike60 Fórum-zöldfülű

Sziasztok szép napot!
    ID: 3866850 csinike60 vagyok, és kicsi gondom van, a lekvárfőző műhelyben elértem a pontszámokat az új szinthez, de elakadt valami, és nem tudok sem tovább lépni, sem megnézni hol tartok.Megköszönném ha ránéznétek. 5 szint.
    és még valami főztem királyi dzsemmet , kész volt, és nem kaptam meg.Mi lehet az oka?ID: 3866850 csinike60

5. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szia!
    Az 5. szint az utolsó, nincs tovább, így a pontszámokat mutató csík sem nő tovább. A királyi dzsem alap termék, ami kell pl a húsvéti lekvár előállításához. Nézd meg, ott van-e az alapanyag listában.

6. csinike60

csinike60 Fórum-zöldfülű

Köszi!

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ahogyan eddig is, az új "titok állatok, titok fák" a játékba érkezésekor még nem piacképesek. Erre van, hogy napokat kell várnunk.

Marcsi0819 kedveli ezt.
  8. Laboviti

Szia!
    Kérlek figyelj arra, hogy a köztes termékek nem jelennek meg sem a mesterség polcán, sem az éléskamrában. Ezek a hozzávalók csak a pajtában a termékek címszó alatt láthatók.

9. boxidaniella

boxidaniella Utánpótlás-írogató

hahó sziasztok nem tudja valaki véletlenül hog hogyan juthatnék hozzá a juharszirup fához??? :( 74. szinten vagyok

10. Laboviti

11. peterzon70

peterzon70 Járnitanuló

köszi.

12. .rózsabimbó.

Szép reggelt, a japán naspolya és a kökényhez hogy lehet hozzá jutni?

13. Laboviti

Szia!
    A titokzatos csemete akciója során szerencsés esetben kökénybokor, japán naspolya fejlődhet ki.
    A japán naspolya termése már piacképes, a kökényre még várnunk kell pár napig.

14. .rózsabimbó.

köszönöm

15. siklodiroza1968

siklodiroza1968 Utánpótlás-írogató

sziasztok megszeretném kérdezni hogy megszereztem a matrőztea receptjét és hol találom

16. Laboviti

17. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Nem lehet még tudni, hogy mikor lesz a telihold event? Jó lett volna, ha az 5 napos munkaszünetre esett volna, nem pedig hétköznapra. Van, akinek dolgozni kell munkaidő alatt.

18. Laboviti

Szia!
    Ha lesz róla hírünk, azonnal jelezzük a hivatalos közleményeknél. Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel.

19. lalika67

lalika67 Járnitanuló

sziasztok.Érdeklődnék,hogy kökény miért nincs a piacon???

20. Laboviti

Szia!
    Ahogyan eddig is, az új "titok állatok, titok fák" a játékba érkezésekor még nem piacképesek. Erre van, hogy napokat kell várnunk.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.