Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sziladi53

sziladi53 Junior szaki

Sziasztok! Azt szeretném meg kérdezni hogy szezonmunkás előfizetés mikor lesz mert 29-re van az event naptárban írva de eddig még nem találtam? Köszönöm a választ!

2. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Az eventóráról, az öntöző kanna ikonról éred el. (A hírek felület csak limitált mennyiségű hirdetményt tud megjeleníteni, gondolom, ez már nem fért fel.)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Budafok

Budafok Utánpótlás-írogató

Azt szeretném megkérdezni, hogy a Zuhatag szigete II. terület teljesítéséhez csak a zuhatagok szigetét, vagy a bahamarama többi területét is használhatom?

4. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Mindegyik bahás területet használhatod. A lényeg, hogy a feladatot elindítva frissen kell letermelni az adott faterméseket, állatokat, növényeket , terményeket, stb. Célszerű a feladatba szükséges termés beérése után elindítani a feladatot, így kevesebb óllal, fával, stb meg lehet oldani, valamint egy kis plusz időt is lehet ezáltal nyerni.

5. bundi2

bundi2 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! hol találom a lombsátor fejlesztésnek az alapját ahova reá tehetném, mert azt írja ki hogy helyezzem ki de nem találom.

6. Budafok

Budafok Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen

farmerogirl kedveli ezt.
  7. Ildiko.07

Ildiko.07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos nem nagyon találtam olyan topicot,ahol feltehetném a kérdésemet.
    Füvészkerttel kapcsolatban annyi lenne,hogy felfejlesztettem az első szintre és most nyolc fát tudok betenni,de további fejlesztést nem enged.
    A maximális db szám 8 lenne?
    Segítségeteket köszönöm!

8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg maximum 8 férőhelyes minden raktárházunk.
    További fejlesztésre pillanatnyilag nincs mód.

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

10. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Üdv!
    Nem értem ezt az eventet.
    8 óránként ad 1db csokoládés finomságot, és most 24 óra alatt kell 5db? vagy lett 2 db ilyen dekor elem?
    Minden esetre igen furcsa ez az egész.
    De ha 2db-t is ad az sem fér bele a 24 órába, mivel most szedtem le.

11. Othep

Szia.

Elhoztam neked Bombadil Toma levezetését.
    A lényeg bizony az, hogy alapos tervezés és pontos aratások kellenek a teljesítéshez.
    Én pl. a biztonság kedvéért nem teljesítettem az első résznél egy beadást, hogy legyen tartalékom, mert tudtam, hogy nem mindig fogok tudni pontosan aratni.
    A levezetés: https://board-hu.farmerama.com/inde...cept-eventcsevegője.18129/page-5#post-1001647

-ágianyu33- és -BombadilToma- kedveli ezt.
  12. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Nem értem , hogy miért nem cserélhetünk azt amit és amire szeretnénk ? ... Hiszen a saját pénzünket fektetjük be és még így is korlátozva vagyunk . :( :(

13. Othep

Szia.

Amikor egy játék szabályait megalkotják, rengeteg szempontot kell figyelembe venni:
    Az egyes tevékenységek játékra gyakorolt hatását, gazdasági, programozási szempontokat.
    Ezeket a cég nyilvánvalóan nem osztja meg velünk.
    El kell fogadni ezeket, s ezek mentén játszani. :)

-ágianyu33- és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  14. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Nehezen fogadom el .... de kénytelen vagyok ... :cry:. Akkor sem tartom igazságosnak . Kívánok szép délutánt . :)

15. Jennyke60

Jennyke60 Törekvő

Sziasztok! Cserenap van keresem ahol látnám ki mit ajánl fel és cserébe kér helyette mást

16. Othep

17. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Továbbra sem értek pár dolgot. Hány embernek csináltok játékot (szórakozást)? 10-20-50-nek vagy annak az 50 milliónak?
    2., ki az a hülye, aki 8 óránként vet -arat- ide fizet nektek, hogy jól megéljetek ebből, és erre kapunk egy tré játékot?
    3., Ki az a hülye, aki nem tudja felfogni, ha 8 óránként ad egy elem 2db valamit az nem fér bele a 24 órába, másodpercek miatt sem.
    aratni kell, beadni a helyére... ha ez ennyire nem egyértelmű, nincs miről vitázzak.

18. Othep

Szia.

Tegyünk tisztába egy-két dolgot.
    1) Meglehetősen tiszteletlen stílusban feltett kérdésedet rossz helyre címzed.
    Ugyanis mi a moderátorok nem készítünk Nektek semmiféle játékot!
    Nem vagyunk a Bigpoint alkalmazottai, és egy árva fillért nem kapunk azért, hogy segítünk a játékosoknak.
    Valamennyiünknek van munkája, amelyből a kenyeret vesszük, és a szabadidőnket áldozzuk a kérdések megválaszolására, az eventismertetők írására, a visszajelzések összegyűjtésére és Központba juttatására.
    2) Ez egy stratégiai játék.
    Vagyis nem biztos, hogy valamit azonnal élből meg lehet oldani, még az is lehet, hogy van benne kis csavar és kell rajta gondolkodni egy kicsit.
    Egy ilyen levezetést linkeltem be Neked én is.
    3) Ha valamelyik event nem nyeri meg a tetszésedet, senki sem kötelez rá, hogy megcsináld!
    A választás rajtad áll, hogy mit és mennyit játszol!

vm68 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Jó reggelt.Szeretném megkérdezni hogy van olyan bonus ami le rövidíti a sütikalandok érési idejét valamennyivel?Köszönöm.

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.