Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -*valaki*-

-*valaki*- Fórum-zöldfülű

Tegnap kértem segítséget,hogy ésrevettem,hogy a Boldog karácsony felhősorról hiányzik a Napstés-rituálé elem.Nem találom sehol,nem tudnátok megküldeni?A többi farmomon megvan.

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

User ID száőm és felhasználói név nélkül esélytelen, hogy bármit is megmondjunk a farmodról.
    Érdemes nagyon alaposan körbe nézni a farmod minden területén, és minden nem tematikus felhősoron, hátha máshova raktad fel.

3. -*valaki*-

-*valaki*- Fórum-zöldfülű

ID:8861308 -*valaki*-

Utoljára szerkesztett: 2.7.19
  4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A "Napsütés-rituálé" dekorral nem rendelkezel a megadott azonosítójú farmon.

Sajnálom! Minden bizonnyal a belépési bónusz tárgyat itt nem vetted át pár évvel ezelőtt.(2017-ben)

5. dzsynus90

dzsynus90 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! hasonló a problémám, kiváltottam a Lajhártojást, de nem találom. Tudnátok segíteni?

6. laci099

laci099 Fórum-zöldfülű

Kérdezném, hogy nem lehetne a farmpengőért vásárolt dolgokat frissíteni? Ezek zöme már a múlt! Egy kis motiváció, a játékok nyereméneként is, új állatos ól, új fa, új növény, mint régen! Most azért iparkodunk a játékot befelyezni, / vagy nem, de sebaj meg lehet venni a kosarat jó pénzért/hogy olyan ajándékot kapjunk amiből már tucat van. Bocsi, de nagyon ellaposott a játék, semmi inspiráció, szerintem! Szép napot!

7. mamarygen

Szia!

Tedd meg kérlek, hogy pontosan leírod, mit keresel.

Mit váltottál ki, mennyi aranybanánt költöttél...

Mikor vásároltál a Maja majmok szentélyében?

Mi a farmneved, mi az ID-je ennek a farmnak, ahol a gond jelentkezett!

8. dzsynus90

dzsynus90 Fórum-zöldfülű

A lajhártojást váltottam ki a Maja majmok szentélyében a múlt héten, sajnos pontosabban nem emlékszek melyik nap, ahogy arra sem mennyi arany banán volt. Farmnevem dzsynus90, ID 9522178

9. mamarygen

Szia!

A Farmáruda kínálatának frissítése - 2019. május 23. (csütörtök) 14:00 órától van érvényben.

A következő új kínálatról nincsen tudomásunk.

Tedd meg, hogy lejegyzed a javaslatodat egy másik topicban, pontos kérésekkel, ólakra, fákra esetleg dekorokra stb...

Ide, ebbe a topicba készítsd el a javaslatodat:

https://board-hu.farmerama.com/inde...vábbfejlesztése-Új.15521/page-22#post-1006970

Együttműködésedet köszönöm előre is!

laci099 kedveli ezt.
  10. laci099

laci099 Fórum-zöldfülű

kösz

11. mamarygen

Nem a lajhártojást váltottad ki sajnos!

Vulkánbungaló fejlesztés (2 db) van a birtokodban, amit alap hiányában nem tudsz használni még.
    Az említett vásárlás ideje: 2019. 06.29. 19:41:53 óra

Meg kellene keresned a 7. kamrában a lajhártojást, és azt kiváltani 50 arany banánért.

Ha kihelyezed, lesz belőle Vulkánbungaló, amire már a menüdben található két fejlesztést ráhelyezheted.

Ezen a linken minden információ olvasható, ami a dekor használatával összefüggő:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bagoly-és-egyéb-tojások-házi-kedvencek.2108/page-2#post-835024

12. dzsynus90

dzsynus90 Fórum-zöldfülű

Ne haragudj, de még mindig nem értem ez hogy lehetséges. Most megnéztem a 7-es kamrát és ott még két vulkánbungaló fejlesztés maradt amit nem váltottam ki. Akkor hova lett a lajhártojás? Azt írta az elsőre, hogy lajhártojás és a mellette levő háromra pedig hogy vulkánbungaló fejlesztés :D Bocsi, hogy értetlenkedek.

13. mamarygen

A 7. kamrában van a lajhártojás kiváltatlanul a farmodon.

dzsy.png

A 8. kamrában vannak a vulkánbungaló fejlesztések, amelyekből már 2 db a menüdben várakozik.

dzsy 8.png

Ezt, a fehér körrel jelzett fejlesztést, és a tőle balra lévő fejlesztést majd a kiváltott lajhártojásra fogod tudni felhelyezni. A lajhártojás kifejlődve vulkánbungaló nevet kap.

Kérlek, a kapott link információit ismételten olvasd át!

14. dzsynus90

dzsynus90 Fórum-zöldfülű

Rossz kamrában kerestem, ne haragudj. Köszönöm az infokat.

15. JaniKlari

JaniKlari Utánpótlás-írogató

A kamrák kiváltására 3.268 aranybanánt használtam fel, több kamrát már nem tudok kiváltani, mert csak lakat van rajtuk!

16. durnieva

durnieva Fórummogul

jó reggelt segitséget kérek ID40620183kész lettem de nem tudom beüzemelni a felhőt valami nincs meg mekora pozoló leszedtem mindent és nincsszomorú mert elég sok pénzt rá költöttem köszönöm ha segitesz

17. |Tamás|

Szia!

Fussunk neki mégegyszer. Mit keresünk?

18. durnieva

durnieva Fórummogul

Mekkora PozolóID40620183

19. |Tamás|

Fények ösvénye felhősor 1. felhősorra raktad fel.

20. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. A fények ösvénye felhősor2-t nem tudom aktiválni. Azt az eventet végigcsináltam,a felhőn vannak a kitehetők,mégsem működik. A vele párhuzamosan futó eventet,amelyben a lámpásokat kellett gyújtogatni,azt nem csináltam. Megnézné valaki,mit hagytam figyelmen kivül? Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.