Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ntamas

ntamas Aktív író

Szia!
    A színes ólak csak egy már kint lévő alap ólra tehetők ki!

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A titokzatos tenyészetből nem fejlődhet ki óriás ól, egyik fajta sem. Más módon juthattál hozzá, de az alapnak akkor is meg kell lennie, anélkül nem tudod használni.

3. -Mojito2-

-Mojito2- Utánpótlás-írogató

szia! igen, ezt tudom. de ez ÓRIÁS disznóól, amit hiába akartam rátenni a meglévő disznóólra, vagy akár a 2es szintes narancsomra. hiába.ez szőke mangalicát gyárt, nem pedig 2 disznót.

4. -East17-

Akkor is alap óriás ól kell hozzá.

5. -Mojito2-

"szürkület" talányos tenyésztéssel alakult át az óriás disznóólra, innen szereztem

6. mofec

mofec Fórum-zöldfülű

Nyilván azt ültettem. Csak az zavart, hogy 600 kis terülteten ültettem kétszer és lényegesen hosszabb érési idővel szemben nem nagyon kaptam semmit. Legalábbis nem számottevő a változás. A nagy számok törvénye alapján meg a 20x-os esélynek ki kellene jönni. Ha eddig 200 területre jött nyolc, akkor azért ha nem is 160-ra számítottam, de mondjuk 30-40 db-ra minimum!

7. -East17-

Amint írtam: talányos tenyészetből nem fejlődik óriás ól.

8. -Mojito2-

és honnan lehet szerezni alap óriás ólat?

9. -East17-

Szuper szomszéd hozhat ajándékba, vagy az Állati gőzös eventek alatt szerezhető meg.

10. -East17-

Szia!

Mandulafenyőfa

Tulajdonságai:
    • Érésideje: 20:00 óra
    • Amit ad:
      • 115 Tp;
      • 4x Mandulafenyőmag

11. -Mojito2-

van szuper szomszédom:) szereznem kell egy alap óriás alapot, és csak utána tehetem rá a kapott fejlesztést. addig meg csak nézem a pajtába. köszi a választ, sziasztok

12. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szeretném megkérdezni, hogy a BP-nek, vagy a játék forgalmazóinak milyen érdeke fűződik ahhoz, hogy ne lehessen tudni mikor lesz Telihold event? Ha nem fűződne érdeke bizonyosan nem járnánk pórul hónapról-hónapra...Köszönöm

13. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Már miért lenne érdeke eltitkolni? Ahogy látod, event event után fog jönni. Valószínűleg még nincs meg az az időpont, amikor a legmegfelelőbb lenne elindítani. Te sem örülnél, ha pont akkor lenne, amikor minden tenyérnyi földeden event növényt kell termelned, hogy elérhesd a célt amit kitűztél magad elé. Amint lesz információnk a megrendezés időpontjáról, azt közzétesszük, ahogy eddig is.

14. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Kedves MadameRose!

Meg van határozva, hogy a hivatalos közleményeket mikor teszitek közzé. Mondjuk munkaidőben, vagy reggel 8-tól este 20-ig? Vagy bármikor?

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Shirkán53!

Itt a Hivatalos az eventek kiírásáról, érdemes beleolvasgatni, hogy mi mikor lett kiírva ( több oldalas )
    Ebből egy nagyon általános kép kirajzolódik, természetesen ettől eltérő időpontok is lehetnek.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/eventek.273/

16. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.
    Szeretném megtudni hogy a titokzatos fák és ólak a kifejlődésük előtt fának és ólnak számítanak e?
    Talán egy boldog fa nap kapcsán kérdeztem már ilyet a tp szorzó miatt,de nem vagyok benne biztos hogy jól emlékszem a válaszra.
    A titokólak miatt kérdezném most, a következő eventnél elviekben időre kell tp-t gyűjteni,kérdés hogy a titokól tp-je számít e majd?
    Köszönöm a választ előre is. :)

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre a kérdéses szituáció nem tesztelhető. Kérlek, erre a kérdésre térjünk vissza egy későbbi időpontban.

18. kotlogazda

kotlogazda Fórum-zöldfülű

Sziasztok jó reggelt!
    Egy kis segítség kellene a BUÉK. eventben én úgy emlékszem megcsináltam a 3 feladat/gyémánt részét.A szürkület talányos tenyészetet nem kaptam meg....lehet tévedek de megnéznétek nekem?Köszi szépen!
    kotlogazdaID: 11376677

19. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia. :)
    Köszönöm a választ. :)
    Azt értem hogy az eventnél nem tudhatjuk még, mert nem volt ilyen eddig. De akkor pontosítok a kérdésemen: Boldog ól napkor járt e a titokólra a több tp, vagy csak a kifejlődött ólra kaptuk?

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai szerint az érintett feladatot nem teljesítetted.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.