Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Sziasztok!
    Chrome-n flash player... beállíltottam a segítő oldal alapján, és reggelig működött is, viszont most egy új indulókép van a játékban... nem jövök rá mit nyomjak, hogy engedélyezni tudjam...

Csatolt fájlok:

durnieva kedveli ezt.
  2. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

amikor megjelenik a farm oldala,akkor fent a kereső sorban(a farm linkjével)van egy icipici lakat..arra klikk és bal oldalon megjelenik az engedély a Playerhez..nekem többször engedélyezni kell,de most ezt a módszert találták ki,addig se unatkozzunk...én nem használom a .com-t hanem a www.farmerama.hu-t használom..

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Talányos fa ládáját nem lehet küldeni!
    Szintajándék 201. szint felett.
    Minden szintlépéskor kapunk majd egyet.
    Valószínűleg kevered a ma kezdődött akcióval, amikor is extra ajándékokat lehet a szomszédoknak küldeni.
    Kérlek, olvasd el figyelmesen az akció ismertetőjét: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szomszéd-ajándékozás.18410/

A Flash player erősen elavulóban van.
    A Google már nem támogatja a használatát, és így oldotta meg a kérdést: minden játékba lépéskor újra engedélyeztetni kell.
    De ehhez a lépéshez a Big Pointnak semmi köze.
    Javaslom a Firefox böngésző használatát a játékhoz, melyre tervezték is eredetileg.

durnieva kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Minden egyes játékba lépéskor engedélyeztetni kell újra a Flash Player-t, ahogy legelőször is tetted.
    Javaslom a Firefox böngésző használatát a játékhoz, melyre tervezték is eredetileg.

5. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

nekem nem volt gond az előzővel...sőt sokkal egyszerűbb volt és gyorsabb is..mindegy végül is,bár eme megoldást túlzottnak tartom,tovább is tart..akkor is kellett külön az engedélyezés...és nemcsak ez a játék használja ezt a playert..kártya,mahjong.stb..mind kéri és teljesen egyszerű,érthető mindenki számára

durnieva kedveli ezt.
  6. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

A Firefoxom újratelepítés után sem működik rendesen, lassan megy rajta a farmerama, ezért nem használom. a Chrome eddig szuperjól bevált, gyors rajta a játék, a flash elindításán kívül semmi gond vele. Már el tudom indítani, de sokkal jobb megoldás volt az a verzió, amikor a játék indulóablakában kellett engedélyezni... Kár volt a jót elrontani (azaz az egyszerűt egy kacifántosabbra módosítani)...

Köszönöm a segítséget!

erko63, durnieva és rózsabimbó1 kedveli ezt.
  7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos ezt hozta a Google legújabb döntése, amiért nem a Bigpoint a felelős.
    Firefox lassúságára pedig Kérlek keress fel egy informatikust, aki rátud nézni a gépedre, hogy teljesítménybeli romlás van, vagy egyéb más probléma van a gépeddel.

8. Marcsi5656

Marcsi5656 Törekvő

Szia!
    Köszönöm:):):)

9. VajdicsIstvan

VajdicsIstvan Utánpótlás-írogató

szia
    Lelassult a játékom mitt tegyek
    köszönöm
    ID:50522833

10. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Sziasztok! Emlékeim szerint tegnap volt 170 valahány farmaranyam. Vettem egy fedett farmerama arénát. De másra nem emlékszem. Most 44 farmaranyam van. Megnéznétek mit vettem? :)Köszönöm szépen! Flowers66 ID: 5469683

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Egy felhősor vásárlására költöttél farmaranyat, 90 db-ot. Ideje: 2019-08-01-jén 21:37:21 óra

Égig érő paszuly - felhősor bővítés 12
    • Ára: 90 FA
    • Lezárási idő: 30:00 óra
    • Kategória: Haladási sorok
    • Jutalom:
      • 85 TP x farm szint
    • A felhősor nem tematikus, tehát tetszőlegesen választott tárgyakat tehetünk rá, amelyek megfelelnek a méretbeli követelményeknek (10 db 1x1-es tárgy).

12. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Ez különös. Valóban végignéztem a felhősort tegnap, mert rakosgattam a dolgokat. De én nem klikkeltem arra, hogy 90 farmaranyért vásárolok. Pedig a rendszer felajánlja előtte.....és erre emlékeznék, mert tudatosan figyelek. Hogy lehet ez?

13. mamarygen

A válaszomat az ellenőrző panel adatait felhasználva írtam meg.

Igen, a rendszer kérdez, és csak a jóváhagyás után használja a meglévő FA-levonást.

Véletlen lehetett, nem vetted észre, hogy nem a lapozós, navigálós gombot használhattad. (ez feltételezés, mert nem láttam, mi is történt!)

14. Jennyke60

Jennyke60 Törekvő

Sziasztok! N incs meg a pihenő rezeda doki. ID számom:11690873

i

15. mamarygen

Szia!

Milyen helyzetekben és mit tapasztalsz?

Aratási problémák vannak?

Ólak betakarításánál érzékeled a lassulást?

Mértél már letöltési, feltöltési sebességet? Van erről összehasonlítási adatod? Tudnál konkrét helyzet adta szituációban mérni speedtest-et?

Milyen formában játszol a farmodon? Állandóan nyitva van a farm, csak a böngészőben a lapok között kapcsolsz, ha teendőd van a játékban?

Milyen gyakorisággal takarítasz a Ccleaner programmal?

Kérlek, segíts a tények feltárásában ezekkel az információkkal.

Köszönöm.

16. mamarygen

Szia!

Megnézted a bal oldali menüben, a láda jelzésű kapcsolónál a váza ikon alatt? A szűrő funkciót érdemes használni, elő fog kerülni a dekor.

Az event indulását követő első belépéskor (a négy küldetés bármely időszakában jelentkezel is be) kapsz egy dekort (Pihenő Rezeda doki I), melyről a rendszer felugróablakban értesít.

Ez a dekor a raktáradba kerül. ( Bal oldali menüsor>Raktár (faládikó)>Dekorok (Váza ikon).

Pihenő Rezeda doki I

17. momocy

momocy Utánpótlás-írogató

Jó estét! Kérek segítséget: a focilázban a labda készítéshez hova kell beadnom a beadandókat? Köszönöm a választ előre is.

18. mamarygen

Szia!

Nincs olyan hely, csak közvetlenül a játéktéren van indítási gomb. Csak akkor zöld a kapcsoló, ha minden feltétele: fehér, fekete labdarózsa és gumilabdacs mennyiség a kiírás szerint rendelkezésre áll.

A mini-játék indításához 875 db fehér labdarózsa (eventnövény), 675 db fekete labdarózsa (eventnövény) és 85 db gumilabdacsra (felröppenő) van szükségünk. Amíg nincs megfelelő mennyiség ebből, addig a játék indítása gomb szürke marad.
    foci.png itt például nincs még focilabda, mert hiányzik a két eventnövény.

19. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok!
    Nem találtam a kérdésemhez megfelelő topikot, ezért kérdezem itt.
    Hogy van az, hogy a szomszédaimtól forró ételelixírt kaptam, nekem viszont mesterségek ládája van?

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A válasz az ismertetőben van:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szomszéd-ajándékozás.18410/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.