Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az első dominót csak a gomb mellé lehet letenni!

Az ezt követő dominókat pedig így:
    A dominónak arra a felére kattints az egérrel, amelyik színt passzítani szeretnd egy ugyanolyan színű anyaghoz.
    A piros csillaggal jelölt kék-kockás anyag már a táblán van.
    Ehhez úgy tudod a másik kék-kockás anyagot illeszteni, ha a jobboldalon lévő dominóknál az egérrel a kék-kockás anyagra kattintasz.

A pipa pedig itt látszik, ezzel rögzíted a táblára a dominót:

2. Willcsek

Willcsek Aktív író

Sziasztok! kb 2 évet kihagytam, most próbálok visszatérni. kérdésem, hogy a Mantarája-medence hogyan szerezhető meg? köszönöm!

3. Wellwisher

Szia!

A "Paisley" talányos tiki-tenyészetből feljődhet ki a Mantarája.
    A játékba kerülése: 2019. május 3.

Mantarája
    Bahás állat
    Titokállat

Szükséges szint: 1. baha szint
    Kategória: hal
    Pajtaérték: 10.251
    Tenyészthető: nem
    Terményese: nincs
    Táp hozzávalója: 5 db szent bazsalikom, 5 db kurkuma, 2 db papau
    Táp keverési ideje: 08:00 perc

Mantarája-medence
    Gazdaboltban NEM megvehető, nem megépíthető.
    Szükséges szint: 1. baha szint
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Mantarája-medenceTermény: 1 db mantarája
    Érési idő: 19:00 óra
    Tapasztalatpont: 500 BTP
    Trágya mennyisége: 4 db
    -2019. május
    Paisley
    talányos tiki-tenyészetben
    -

4. Willcsek

Willcsek Aktív író

Szia!

Kedves Wellwisher, köszönöm, ezt megtaláltam. Kérdésem továbbra is: Mantarája-medence hogyan szerezhető meg?, mint én is olvasom a "Paisley" talányos tiki-tenyészetből.
    Pontosítok akkor a "Paisley" talányos tiki-tenyészet " hogyan szerezhető? valamelyik gazdaköriben esetleg? Jelenleg kb 60 gazdakörim még érintetlen. Köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.8.19
  5. Wellwisher

Talányos tiki tenyészetet akciók során, illetve event nyereményként is tudsz szerezni "Paisley" talányos tiki-tenyészet ".
    A jelenleg futó Boldog foltok event varróboltjában is található ilyen titokól.
    Természetesen nem garantált, hogy Mantarája fog kifejlődni a titokólból.
    A cserenapokat is érdemes figyelemmel kísérned, mert esetleg tudsz szerezni ilyen ólat ott is.

Willcsek kedveli ezt.
  6. Willcsek

Willcsek Aktív író

nagyon szépen köszönöm!

7. schayoka

schayoka Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Lehet,béna vagyok,de az instrukciók alapján sem sikerül a második dominót felhelyezni a táblára. A másodiknál rákattintok az adott színre(amelyik passzolna) , s nem csinál semmit. Az elsőnél pedig,ahogy írjátok, ott a pipa. Valahogy nem megy ez az egész.

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A sorrendre figyelni kellene.
    Ha letettél egy elemet a gombos táblára és az megfelelő számodra, akkor a pipát a dominó felületén kattintani kellene. Ezzel fixáltad.
    Ezután jöhet a következő kiválasztott színre kattintás és húzni kell az adott színelem illesztéséhez. Ha forgatható ez az új elem, akkor a megfelelő pozíciót kellene választani a forgatással, majd ha megint elégedett vagy az elhelyezésével, akkor a dominóelem pipáját kell kattintani. Megint fixáltad így.
    Jöhet a következő jobb oldali elem illesztése, ha a szín egyezik a már táblán lévő valamelyik elemmel.

Ezek a lépések a leírásban is megtalálhatók. Kezdetben nehezen megy, de majd a gyakorlással egyre könnyebb lehet.
    Ne add fel, próbálj ezekkel a lépésekkel haladni. Hajrá!

9. schayoka

schayoka Utánpótlás-írogató

Köszönöm.

10. zsuzsanna51

zsuzsanna51 Utánpótlás-írogató

Szia! Én még soha nem adtam fel egy játékot sem,217 szinten vagyok,de most feladom. Értem én a leírást, hogy kell elhelyezni csak az a baj már a forgatás nélküli letevés is nehezen sikerül. Valami technikát tudtok ajánlani? Köszönöm zsuzsanna51

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Kiválasztod, melyik elemet akarod elhelyezni és hová. Amikor odamozgatod, a játék egy nyíl kíséretében felajánlja azokat a lehetőségeket, ahová el lehet forgatni. A fölé a terület fölé viszed az egeret, ahová a dominó másik felét szeretnéd elhelyezni, és akkor kattintasz a rögzítést jelentő kis pipára.

12. Sziasztok!

Lehet én is béna vagyok..de nekem is feladta a leckét ez a játék..néhány dominót sikerült letennem..de most a 2 utolsó darabot nem..nem értem...hiába kattintok rá,,,és van szabad terület...a domino nem mozdul el a helyéről...mit csináljak másképp?
    Köszönöm szépen a tanácsot előre is

13. mamarygen

Szia!

Előfordulhat, hogy nem illeszthető az az elem.

Ha kérnéd az ellenőrzést, akkor add meg a farmod nevét és az ID-számát, kérlek!

14. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Segítséget szeretnék kérni a dominózásal kapcsolatban 3 db elem van kitéve a negyediket sehova nem engedi kitenni és kilépni sem tudok róla Az a baj hogy mind a hármat kipipáltam!

15. mamarygen

Szia!

Ha segítséget kérsz, meg kellene adnod a farmod azonosító adatait!
    Farmnév és ID-szám hiányában nem tudjuk, hol és mit kellene megnézni a válaszhoz.

16. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

mamuci44 ID11354999 Köszi ha tudsz segíteni!

17. mamarygen

Köszönöm a kért adatokat.

Van jobb oldalon 3 dominó elem. (két teljes lila, egy bordó színű)

Ezek valamelyikét a gomb elem utolsó szabad oldalához illesztheted, balra.

Neked kell dönteni, a lilát helyezed-e oda, majd a helyén keletkező jobb oldali üres dominó + gombjával előcsalogatod, mi lesz az újabb kínálat, aszerint haladsz tovább.

Vagy csak a 4. elem kipakolása után lezárod, befejezed az illesztést, a nagy zöld gomb kattintásával. Akkor új elosztás jelenik meg, a jobb oldali tárolt dominó elemek pedig átváltanak más színekre, alakzatokra.

18. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Köszönöm szépen! Nagy segítség volt! további jó munkát!!

19. -Lara91-

-Lara91- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Bocsi lehet elkerülte a figyelmem kerestem az előbb de nem találtam ilyen topikot....
    Szeretnék vásárolni a mostani Mini-eventen (Grillen minden felhősor csomag) bank kártyával de nincs hitelkártyám csak sima debit kártyám van... evvel a kártyával tudok vásárolni? És ha igen mit kell választani vagy csak hitel kártyával lehetséges?
    A segítséget előre is köszönöm!

20. Wellwisher

Szia!

Természetesen tudsz vásárolni sima bankkártyával is.
    Itt találsz leírást arról, hogy milyen lépéseket kell tenned a vásárlás során:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/rendel%C3%A9s-hitelk%C3%A1rty%C3%A1val-mastercard-visa-maestro.775/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.