Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Konkrétan mire céloztál?

2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok! Több helyen barna tyúkot kér tőlem pl gazdaköri feladatok műhely ezek hol beszerezhetők? illetve másik kérdés hogy tudom áthelyezni másik területre a dekorokat?

3. semiske

semiske Utánpótlás-írogató

Hát valami szülinap, vagy akció, de ezek szerint csak úgy kaptuk, örülök

4. Laboviti

5. Laboviti

Most sem fogalmaztál elég pontosan. Konkrétan mit kaptál?

6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

7. Laboviti

Így van, ebben az esetben a 21. szint a mérvadó.

8. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Igen, ugyanez lenne az én észrevételem is. Hivatalosan tegnap volt telihold. Miért maradt el a teleihold event? Így is elég kevés az egy nap, pláne ha hétköznapra esik, amikor az emberek többsége dolgozik.

9. Dalma76

Dalma76 Járnitanuló

Köszönöm, íme a kért adatok: Dalma76, ID. szám:15144282.

10. KLili2006

KLili2006 Junior szaki

Sziasztok,
    a kaméleonnal kapcsolatban lenne kérdésem. Az ólak megnyerhetők lesznek a holnap kezdődő eventben. A táphoz licsi kell. Ha a szintem már megvan a kaméleonhoz, de a bahamán még nincs meg a licsi, akkor hogyan tudok tápot csinálni? csak a piacon lehet venni?

11. Netrax

Netrax Fórum ismerője

Régi eventeket hol találom meg.
    A francia event érdekelne amelyikben a kifutó volt és hogy mi volt a többi kirakó ebben az eventben

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem maradt el, csak nem a naptári teliholdnak megfelelő időpontban rendezik.

13. -East17-

14. -East17-

Szia!

Amennyiben a licsi nincs kiváltva, úgy csak a kész tápot tudod majd megvenni a piacon.

15. -East17-

Szia!

Mivel a karácsonyi eventet nem fejezted be, így a Kekszsütöde sem kerülhetett a birtokodba.

16. Dalma76

Dalma76 Járnitanuló

Úgy emlékszem, befejeztem, hiszen ezért hajtottam ki a hibiszkuszt. Mivel tudtam, hogy megtermelninnem tudom, ezért a piacon vásároltam, hogy leadhassam.

17. -East17-

A karácsonyi eventről van szó, nem az újéviről. Kevered a kettőt. A karácsonyiba fahéj, karácsonyi liszt, tehéntej és tojás kellett.

18. *goldfarmer*

*goldfarmer* Haladó

Sziasztok!
    Lenne egy fura kérdésem:
    Ez a mostani farmdesing mióta is van?
    Próbáltam keresni az archivumba de nem találtam meg sajnos, sem azt hogy a DJ tanodát mikortól lehetett titokólként szerezni.
    Ha esetleg egy modi utána tudna nézni .... sajnos a régi fórumot nem találtam meg, ha kapok egy élő linket az is jó volna...
    Köszönöm előre is

19. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Szia Laboviti! Szeretném tudatni Veletek, hogy a varázsfa még mindig fa díszt ad, nem csengőpengőt. A nem megkapott csengőpengőt jóváírják nekünk? Köszönöm a választ.

20. -East17-

Szia!

Mivel a régi fórum számunkra sem elérhető, így ezeket az adatokat az ide áthozott anyagban lehet megtalálni, de nem biztos. Így a tanoda bekerülési időpontja sem olvasható ki a mostani leírásból.

A farm design helyzete ugyanez. Megpróbálhatod, hogy írsz a supportnak, hátha valaki rendelkezik az általad keresett információkkal.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.