Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Malacka55

Malacka55 Utánpótlás-írogató

Köszönöm))))

Kuzdern kedveli ezt.
  2. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Előre is elnézést kérek, DE kérdésem volna.
    Nem lehet mindenki logikai zseni, mint a moderátorok és a játék készítői.
    Nekem az ilyen játékok mindig problémát jelentenek, a kis játékok.
    Nagy kihívás, ha valamit meg kell oldani és térlátásban, vagy logikailag.
    Ezért kérdezem, mint a cső vezetékes játéknál, ahol sose tudtam volna sorba menni,
    itt nincs értelmes korrekt megoldás arra, hogy a feladat megoldásra kerüljön?
    Lehet valaki erre izgul, én nem tudom megoldani ezeket csak ha hívok családtagot, ugyanis ez a része a játéknak nem igazán értelmezhető, nem korrekt.
    Várom megtisztelő választ!

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nincs azzal baj, ha kérdezel.

A gond a minősítésekkel adódik, amiben nem vagy rendszeresen/néha átgondolt.

A mini-játékok eventekbe ötvözése egy ideje van jelen.
    Nem mindegyik nyeri el a gazdák tetszését. Sokan nehezményezik.

Vannak olyan elemek, melyek szokatlanok, nehezek, szórakoztatóak, gondolkodtatóak, szimpatikusak. (folytatható a jellemzésük végtelenül is típusuk szerint, időtartam szerint, és a játékosok egyéni véleményét is tükrözve)

Kihívás valóban a teljesítésük sok esetben, de ez nem előnytelen. Ne vedd annak, kérlek!

Több ilyen elem kalákában, családi játéknak is felfogható, teljesíthető.
    Sok Játékostársunk egyénileg fedezi fel, játssza a mini-játékokat, mert nincs kivel megosztania annak teljesítését.

Ne gondold, hogy kicsinyíti az event teljesítését, ha van kitől segítséget kérned a családból. Ez egy olyan lehetőség, amiben kölcsönösen tanulhattok egymástól, elismerhetitek a partner tudását, jól lehet szórakozni, míg a megoldás összejön. Csiszolódnak a részvevők egymáshoz, fontosságuk más szinten lesz eredményes.

Ez a kirakós játék mechanikájában olyan, hogy újraindítható számolatlanul, ne veszik el a malomtermék, ha megszakítjuk.
    Nagy könnyebbség, lehet kísérletezni, gyakorolni. (Hogy időbe kerül? Igen. A játékra szánt alkalom és ráfordítás mindig áldozatot is elvár, megkíván.)

A csöves rendszer kiépítése azonnali megoldással is teljesíthető. Így került a játékba.
    Minden mini-játékos elemnél ezt a módszert nem kapjuk meg.
    Ezt el kell fogadni.

Képesnek kell alkalmazkodni, a megoldáshoz vezető módszereket egyénileg kialakítani, használni a környezetünkben élők tudását, rátermettségét, ügyességét a magunk sikerébe építeni. Személyiségünk is fejlődik ezáltal.

Hiszem, hogy nem keserű szájízzel játszod ezt a játékot, hanem képes vagy önfeledten elsajátítani a teendőket, lépéseket.
    Bízz a segítőidben, figyeld, milyen ötleteket tudsz tőlük ellesni, használni!
    Örülj együtt a sikeres teljesítésnek! Legyenek élményt nyújtóak a közös percek, órák!

Az általam megfogalmazott válasz a saját tapasztalataimat tartalmazza.
    Ennek ellenére biztos vagyok abban, hogy nem csak egyéni, mások is képesek ezzel azonosulni, elfogadni.

4. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Szép jó reggelt! Lehet nem jó helyen kérdezek, akkor bocsi, de nem találtam nagy sietségemben mást! A kérdésem: Prémium gazda vagyok (voltam) tegnap lejárt az időm. Volt már ilyen, hogy a 30 nap miatt 1 napot "csúsztam". Viszont, most nem tudom, hogy leszek-e újra prémium, mivel a bankkártyám lejárati ideje 08/19 volt, és újat kaptam augusztus végén. Ennek a kártya száma ugye egyezek, viszont a lejárati ideje már 08/22, meg hátul az a szám is más. Szóval meg fog vajon újulni a prémium tagságom, vagy újat kell vásárolnom, és akkor már lesz egy új kártya beállítva a rendszerben, ami 2022-ig jó? Nem akarom, hogy kétszer emeljék le az összeget (ha automatikusan is megoldja a rendszer, és nem "zavarja" a lejárati idő) mert sajnos nem vasvillával forgatom! ;) Előre is köszönöm a választ!

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Régi bankkártya adatokkal nem tud az előfizetés megújulni.
    Ha a Játékos új bankkártyát kapott a saját bankjától, akkor azt itt a játék felületén is kell jelezze.

Akkor, amikor az új kártyát már érvényesítette a valós bankjában, vagy egy valós vásárlás alkalmával.

A játékban, a banki felületen kell a régi adatot, a régi kártya adatait törölni az "Állapot és felmondás" kapcsoló segítségével.
    A kuka ikonjára kattintva lehet a törlést indítani.

Itt csak a kártya adatait törli a rendszer, a működő vásárlás nem kerül kitörlésre.

Ha ezt a törlési folyamatot elrendezed, akkor ki kell lépned a banki oldalról, sőt a játékból is.

Pár percet követően visszatérve, már a törlés meg is történik (a kilépés idején a rendszer végzi az adatok megszüntetésére vonatkozó lépést)

Ha újra vásárolni szeretnél, akkor a banki felületen az adatokat, az új kártya adataidat fel kell vinni. Ezután már gondmentesen vásárolhatsz az új kártyával.

Ha a prémium előfizetésedet eddig elmentett adatokkal intézted, akkor a régi adatok törlése miatt az új adatok be kell állítanod, hogy a későbbiekben a mentett egyedi információidat használni lehessen.

rudcsi24 kedveli ezt.
  6. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Köszönöm szépen! :)

7. marcsi240653

marcsi240653 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a hangya állatka (ól) mikor lesz megvásárolható? Lemaradtam róla betegségem miatt.
    Köszönöm
    marcsi240653
    ID19809154

osztrak12 kedveli ezt.
  8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Skótkockás talányos tenyészet akció már lezajlott.
    De a Hangyaboly vagy a Skótkockás titokól ezután lehet eventjutalom, bekerülhet ólválogatásba, egyszer majd cserélhető is lehet a Hangyaboly.
    Ezekről pontosabb információnk nincs, de mindig hírt adunk róluk a Hivatalos közleményekben.

osztrak12, -ágianyu33- és marcsi240653 kedveli ezt.
  9. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Elvette az artógép a 10 káposztámat kérek

10. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

osztrak12 kedveli ezt.
  11. Wellwisher

Szia!

Az aratógép nem veszi el a növényeidet.
    Ha kitörölted, akkor 5 órán belül 5 magra pótolja a rendszer a magjaid számát.

osztrak12 kedveli ezt.
  12. Marik33

Marik33 Törekvő

szervusztok segitséget kérnék a sörfesztivál ananászt kér az csak a Bahamán van hogy csináljam hogy termeli tudjam
    .

13. Wellwisher

Szia!

A baha ki van már váltva a Bölcs tölgynél?
    Ha igen, akkor az ananászt a Maja majmok szentélyének 2. kamrájában találod (alsó sor 3. szobra).
    Fel kell oldani aranybanánért ezt és az előtte lévő szobrokat is.
    Ezt követően a gazdaboltban (a bahán belépve a bal oldalon lévő piros kosárhoz) tudsz vásárolni kezdőmagot.

A Maja majmok szentélyéről az ismertetőt itt találod (a zöld szövegre kattintva):
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szent%C3%A9lye.700/

14. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy a növénybevételi 100 % bónusz hat-e most a komlóra és az ananászra? Választ előre is köszönök, üdvözlettel: hoyabella.

15. Marik33

Marik33 Törekvő

Ananászt már kiváltottam az problémám sörfesztivál a főfarmon van az ananász a Bahamán hogy hozom össze a ketőt?

16. -Bakker-

-Bakker- Utánpótlás-írogató

A gazdaköri feladatot sehonnan se tudom elérni!!! id:1589721

17. Marik33

Marik33 Törekvő

Nem voltam világos akkor most az ananászt majd a Bahamán kell majd termelni,eddig a főfarmon dolgoztam és ez megzavart.

18. mamarygen

Szia!

Igen, hat arra a két növényre is.

növénybevételi.png

19. mamarygen

Szia!

Mely böngészőből játszol a farmmal?
    Van arra lehetőséged, hogy egy másik böngészőből is megnézd, van-e változás, látod a feladatokat?

Az ellenőrző panelről (saját gép-Mozilla F. böngészővel) belépve a farmodra ezt láttam a gazdakörös ikonra kattintva

bakker.png

Kérlek, jelezz vissza, van-e változás?

20. hirth.andras

hirth.andras Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy várható-e olyan fejlesztés a játékban ami segít a 200-as szint felett is haladni? Mondjuk 220-as szint felett is érdemes legyen játszani. Jelenlegi tempóban úgy számolom, 300ezer év kell még a 300-as szinthez.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.