Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Varázsfa sosem adott csengőpengőt, így jóváírni sincs mit.

2. Dalma76

Dalma76 Járnitanuló

Bocsánat, igazad van, bár cukkinis almatortám eddig nem volt, nem hinném, hogy valaki ajáéndékba küldte volna. No, de annyi baj, talán egyszer csere útján hozzájutok. Köszi válaszaidat.

3. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Bocsika! akkor tp-t adott a varázsfa, vagy nem jól tudom? Köszönöm a választ.

4. -East17-

Igen, TP-t ad amikor nincs event, felröppenős event alatt pedig TP-t és mellé egy eventes felreppenőt. Ez most is így van, a tapasztalatpontot mindenki megkapja.

5. -.KALIFA.-

-.KALIFA.- Junior szaki

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy a boldog ól napkor a barkácsolt ólak, melyek terményeket adnak, nem állatot pl. pálcikahegyező, szőnyegcsomózó, csacsi kovács stb.
    azok is dupla TP-t adnak?
    Köszönöm

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia -.KALIFA.-!

Igen, a dupla tapasztalatpont azokra az ólakra is vonatkozik, amelyek terményeket állítanak elő.

-.KALIFA.- kedveli ezt.
  7. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Nem értem, amikor kellett volna a fatermés, nem kaptam, bármit tettem amit írtatok, aztán már nem is érdekelt,hogy ad, vagy nem, most viszont azt kapok, viszont a raktárban nem találom. Sziasztok

8. Nildia

Szia rozsaviola42!

Pontosan melyik fa termését nem találod a pajtádban? Ez a mostani írásodból nem derül ki.

9. Kovács_Tamás_[Tomk_]

Kovács_Tamás_[Tomk_] Junior szaki

Szia!
    Köszönöm válaszod, remélem, ha már elindítottam a tápkeverést, akkor megkapom annak az ellenértékét is?

János1957 kedveli ezt.
  10. Nildia

Szia Kovács_Tamás_[Tomk_]!

Alul a farmod közepén zöld kis nyíllal megnyitható Gazdanaplóban figyelemmel kísérheted a beváltást. Amikor legyárt egy tápot, rögtön a beváltási értékeket megadja a rendszer.

János1957 kedveli ezt.
  11. papessz1982

papessz1982 Aktív író

Sziasztok!
    Azzal a problémával találtam magam szemben pár perccel ezelőtt, hogy a szigeten nem tudom kitenni a fákat és ólakat, kivétel ez alól a Csillaggyümölcsfa.
    Segítséget előre is köszönöm! :)

János1957 kedveli ezt.
  12. Nildia

Szia papessz1982!

Próbáld meg egy farmodról való ki be lépés után.

Ha ez nem lenne elég, akkor csináld meg az alábbi linken lévő Flash Player sütitörlést, ez után indítsd újra a farmod, és úgy próbáld meg kitenni :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

János1957 kedveli ezt.
  13. papessz1982

papessz1982 Aktív író

Köszönöm szépen a gyors választ! Egy frissítés elég volt, legközelebb előbb ezt próbálom, mielőtt írnék! :)

János1957 kedveli ezt.
  14. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

az előző feladatnál a tápkeveréshez kellett, akkor a varázsfáim nem adtak ilyet, most viszont igen, de már erre nincs szükség, kösz, hogy írtatok, sziasztok.

15. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Tapasztalatom szerint az event befejezése után következő aratáskor még az event felröppenőjét adja, az utána következőn már csak sima tp-t.

16. csilla74

csilla74 Utánpótlás-írogató

üdv mindenkinek.

azt szeretném kérdezni,bár már valaki biztos kérdezte ,hogy az új fák termései...kökény ,tamarindusz mikor kerülnek piacra???

köszönöm a választ

17. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Hamarosan elérhetőek lesznek a piacon. Általában kell egy kis idő mire piacképesek lesznek, de már várható a megjelenése a napokban.

csilla74 kedveli ezt.
  18. csilla74

csilla74 Utánpótlás-írogató

köszönöm

19. borobaba0010

borobaba0010 Fórum-zöldfülű

Szia! Nem rég kezdtem újra a játékot, s szeretnék újra házasodni. Hallottam, hogy kell válni, de a régi házastársam már nem az ismerősöm, mert régóta nem lépett be. Be sem tudom jelölni, de még a házastársának vagyok titulálva. El tudok válni másképp is?

20. -East17-

Szia!

Tudunk segíteni, ha megadod az ID számot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.