Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek adj farmnevet és ID-számot az ellenőrzéshez.

2. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Gazda: Tüsike56 ID: 26300358

előre is köszönöm

Kuzdern kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kolléganőm megtalálta: a Kísértetjárta kúriádban van. A közepétől jobbra felfelé.

jófarmerlány és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. kisködmönd_ödön

kisködmönd_ödön Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Homokszem került a gépezetbe. Szerettem vóna pízt kőteni a játékban, de nem sikerűt. A "Szuper betakarítás csomag II"-t akartam megvenni, de a renccer azt az üzit kűtte, hogy "Ez a csomag jelenleg sajnos nem jeleníthető meg.
    Ennek oka az lehet, hogy már megszerezted ezt a csomagot vagy az országodban ez a csomag nem rendelhető meg.
    " Mit tegyek? Köll néktek a pízem, vagy nem köll?
    ID: 36217488

5. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Ezt nálam is kiírja szinte mindig....vásárlás után.
    Frissíts egyet, vagy válts területet és már értesít is hogy megvetted. :)
    Nálam így működik. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. kisködmönd_ödön

kisködmönd_ödön Utánpótlás-írogató

Szia!

Ez sajnos Nálam nem megoldás. Nekem még a fizetés előtt, amikor a hírek felületén ráklikkelek a "vásárlás" gombra, egyből ezzel fogad.

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egy hiba miatt sajnos az eventórában ott maradt az akció, azonban ez tegnap este lezárult

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szuper-betakarítás-csomag-ii-akció.18817/

8. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Ö a manóban, eltakarta egy ház, nagyon, nagyon köszi a segítséget:inlove::inlove::inlove::inlove:

Kuzdern kedveli ezt.
  9. melcsi67

melcsi67 Haladó

Sziasztok! Jól értelmezem,hogy csak az TOP500-ig jár az Őszi fesztivál felhősor? Dobálom befelé amit csak lehet,de egyszerűen képtelenség az 500-ba tartani! Köszönet.

10. |Tamás|

Szia!

Igen, jól értelmezed. Csak azok fogják megkapni, akik bent maradnak a TOP 500-ba.

Kuzdern kedveli ezt.
  11. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Nem is enged semmit betenni. *****

A paszulypatrónus megérett a cserére mert lefagy a gép tőle. Se kilépni az oldalról, sem azt nem tudom megnézni mit adott. Állandóan újra kell tölteni az "aktuális oldal" mert le-fel ugrál és alatta egy sárga csíkon egy " web oldal lassítja a gépet" amit nem tudok leállítani. Ezt nem csak az én gépemen csinálja mert két napig a gyerekeimnél voltam és az ő gépükön ugyanazt csinálj, pedig ők köpik ,vágják a számítógép karbantartást. A menyem azt mondta ő már vagy 4-5 napja föl sem ment a kertre neki ehhez nincs türelme és erre fizessen elő?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.11.19
  12. melcsi67

melcsi67 Haladó

Osztom a véleményt,ez nem igazán fair event,tök fölösleges volt dolgozni,illetve rákölteni.

13. |Tamás|

A rendszeres karbantartás nem minden. A játéknak van egy minimális gépigénye, hogy ne fagyjon le a játék menetközben.
    Tanácsolom, keress fel egy informatikust, mutasd meg neki a játékot, és Ő fog Neked segíteni egy olyan gép kiválasztásában, vagy a jelenleg meglévő "felturbózásában", hogy élvezhető legyen számodra is a játék.

Kuzdern kedveli ezt.
  14. |Tamás|

Szia!

Rengeteg időt töltünk a GYIK-ok és egyéb leírások készítésével, mind ezt teljesen ingyen, azért, hogy mindenki tudjon tájékozódni, és ne mondhassa, hogy váratlanul érte valami, ami miatt kár érte.
    Ez jelenleg sem volt másként, az event kezdése ELŐTT kifüggesztésre került a leírás, amiből kiolvasható, hogy a felhőt bizony csak a TOP 500 játékos kapja meg.
    Az, hogy Te nem vetted a fáradságot az olvasásra, azért nem kell a játékot hibáztatni, és minősíteni.

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  15. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Te sem vetted észre a lényeget abban amit írtam. Beakartam tenni fel is kínálta a lehetőségeket csak éppen nem fogadta be amit kiválasztottam.

16. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Köszönöm a válaszod, de nem csak az én gépemnél van ez a probléma azonkívül kb. 3 hete tette rendbe informatikus ismerősöm vejem/ normális a családi kapcsolat-nem élnek az anyós viccek!!!!/informatikát oktat talán ért hozzá. Érdekes módon minden más működik a gépemen zökkenő mentesen a játék is csak valamiért a paszulypatrónust nem szereti. Megsúgom halkan, ha más gondom nincs a géppel mint ahogy azt írtam, akkor azért nem fizetek hogy játsszak, annyit nem ér.

17. Beccaria

Beccaria Járnitanuló

Sziasztok, megcsináltam az Őszi felhősort, de nem kaptam meg a felhőt! Köszi a választ.

18. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A felhősor nem az event jutalma! A top 500-as listában végzők kapják majd meg!

TOP 500
    1 - 500 játékosig
    --------------------------------
    TOP 1000
    501 - 1000 játékosig
    ------------------------------
    TOP 3000
    1001 - 3000 játékosig
    -------------------------------
    Arany jutalom csomagEzüst jutalom csomagBronz jutalom csomag
    1 Zöldséges bódé-fejlesztés1 Zöldséges bódé-fejlesztés1 Zöldséges bódé-fejlesztés
    1 Almás bódé-fejlesztés1 Almás bódé-fejlesztés-
    Őszi fesztivál felhősor

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Őszi-fesztivál-top-3000.18801/#post-1046677

19. DITKE44

DITKE44 Haladó

Szia!
    Már többször olvastam, de most nem találom. Új kártyám, és nem tudok malmot venni. Azért nem értem, mert a múlt hétem sikerült vele vásárolnom.
    Köszönettel várom válaszotokat.
    Üdvözlettel: Edit

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Pontosan mi nem sikerül? kérlek részletesen írd le!
    Hol akad el a folyamat? Milyen hibaüzenetet kapsz? Az említett vásárlásod valami farmos dolog volt, vagy máshol vásároltál?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.