Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. EXO

EXO Fórum-zöldfülű

A kérdésem az, hogy a sikeres kód beváltás után miért nem írja jóvá a cuccokat? A szupertáp, szupertrágya mennyiségemet nem tudom, de a 2 db munkás kupont tuti nem kaptam meg, többszöri frissítés után sem. Csak ma beváltható ez az adventi kód az RTL-es farmokon. Így eléggé sürgős lenne erről valami információ.
    PS: Kipróbáltam másik német farmomon is, ott is ez a helyzet.

Utoljára szerkesztett: 3.12.19
  2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az RTL-es farmok nem magyar farmok, a kódok nem magyar játékosoknak készültek. Így erről nekünk nincs hivatalos információnk, oda kellene fordulnod segítségért, ahová ezek a farmok eredetileg tartoznának: német support/fórum.

3. EXO

EXO Fórum-zöldfülű

Nem azért nyitottam ezeket a farmokat, mert kint élek és jól beszélem a németet, hanem a kitehető miatt. Eddig minden évben gond nélkül be tudtam váltani az ajándékkódokat. Nem tudom odakint van-e hibajelzés, mert akkor biztosan próbálkoznak a javításával. Erről kaphatnék infót?

4. Csocsoovb

Szia!

Mint már jeleztem: ez az ügy "hivatalosan" minket nem érint. Ha problémád van az esettel kapcsolatban, a német fórumon tudsz ezzel kapcsolatban információt szerezni, segítséget kérni.
    Mi ezzel kapcsolatban semmilyen hivatalos információt nem kaptunk, így informálni sem tudunk téged a helyzetről.

5. EXO

EXO Fórum-zöldfülű

Nem tudom mennyivel jobb az, ha magyarul írok a német supportra. Mint fentebb írtam, nem beszélek németül. Gondolom ők rögtön átküldenék a magyar supnak a levelemet. Ugyanott lennék, ahonnan elindultam. Feltételeztem, hogy a magyar moderátoroknak van kapcsolatuk a németekkel és lehet információt kérni valamilyen belsős csatornán. Mivel több farmomat is érinti, így biztos vagyok benne, hogy ez egy központi hiba. Ezért a kódot beváltottam és bízom abban, hogy később javítani fogják. 3 vagy 4 éve vannak RTL-es farmok, vagy én csak akkor fedeztem fel. Minden évben nyitottam a kitehetőért. De érdekes, hogy a rendszer számon tartja, hogy azon az oldalon regiztem, de magyar farmként kezeli. Pl Ft-ért árulja a FA-t a bank. Szóval nem német. Ezért is kértem itt segítséget. Mindegy!

6. Csocsoovb

Szia!

Az RTL-es ajándékokat egy magyar farm nem tudta megszerezni. Mivel te megkaptad azokat a bizonyos ajándékokat, akkor a farmod bizony német farmnak számít.
    A német farmmal járó előnyöket szeretnéd, a vele járó nehézségeket pedig inkább kihagynád, a gesztenyét pedig kaparja ki más neked. Sajnálom, ebben a trükközéssel járó bizniszben mi nem kívánunk közreműködni.
    A német fórumra/supportra természetesen nem magyarul kell írnod, ez értelemszerű.

7. R.Katus45

R.Katus45 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném meg kérdezni, hogy hogyan tudok tappancsos nyalókát előállítani, vagy termelni? Köszönöm a választ. R.Katus45

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A hiúz terményes óljában készül a mancsos nyalóka

Termény:
    Mancsos nyalóka

Termény pajtaértéke: 1.032

Cukorkagyár
    Műhelyben megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db hiúzeleség, 1 db hiúz
    Szükséges szint: 50.
    Tárgy mérete: 2x2

A zöld szövegrészre kattints, azonnal olvashatod a részletes leírást, információkat.

https://board-hu.farmerama.com/inde...rmények-és-ólak-a-játékban.16260/#post-860707

Kuzdern kedveli ezt.
  9. Marik33

Marik33 Törekvő

Szervusztok ma léptem be az event játékba és sehol nem találom az elültethető magokat. Lehet hogy lemaradtam a játékról Előre is köszönöm.

10. Csocsoovb

11. mariabaroti1966

mariabaroti1966 Járnitanuló

rendeltem sms-ben 190 farmaranyat, és nem kaptam meg.mit kell csinálni ijenkor

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek keresd fel a payment supportot

A megrendelésekkel foglalkozó support (Payment support)
    • A rendelésekkel, fizetéssel kapcsolatos kérdések
    • Dokumentum, kép csatolása megrendelési ügyekhez

13. Dávidka

Dávidka Fórum-zöldfülű

Szeretném kérdezni,hogy egérlyuk olat hol tudok beszerezni,mert a mühelyben nem találom??

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A piros kosár alatt, az ólaknál próbáltad már?

Ott lehet megvásárolni.

15. Dávidka

Dávidka Fórum-zöldfülű

Köszi!Sikerült.

16. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Szia! Olyan kérdésem lenne hogy mikor tudom ismét megszerezni a tengeri póni medencét mert sajnos nincs meg! Most hiába kaptam fejlesztéseket!

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Jelenleg sehogy.
    De szerepelt már ólválogatásban és az ólgözösön is megszerezhető volt már.
    Legjobb eséllyel, december végén megrendezésre kerülő, csere event alkalmával lesz lehetőséged a beszerzésére!

Tengeri póni
    Bahás állat
    Gőzösről érkező állat

Szükséges szint: 1. baha szint
    Kategória: Hal
    Pajtaérték: 2.304
    Tenyészthető: nem
    Terményese: nincs
    Táp hozzávalója: 3 db ráncos sárkányfüzér, 2 db szent bazsalikom, 1 db bételdió
    Táp keverési ideje: 10:00 perc

Tengeri póni medence
    Gazdaboltban NEM megvehető.
    Szükséges szint: 1. baha szint
    Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Tengeri póni medenceTermény: 1 db tengeri póni
    Érési idő: 08:00 óra
    Tapasztalatpont: 120 BTP
    Trágya mennyisége: 2 db
    -2018. szeptember
    Ólgőzös
    - "Hawaii" talányos tiki-tenyészet megjelenésekor bekerült a titokállatok közé
    - Ólgőzös 2019.03.
    - 2019. március eventboltból 2 db kiváltható
    - Ólválogatásban szerepelt.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-6#post-915750

18. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Köszönöm a választ csak reménykedni tudok hogy megszerzem valahogy! További jó munkát!

19. Malacka55

Malacka55 Utánpótlás-írogató

Gazda: Malacka55ID: 5103879
    Szia!Kérlek segíts abban, hogy a pulóver készítés hogy működik? Valahogy kiesett ez nálam.
    Elöre is köszönöm:Kata

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Pulóverkötöde, a láma terményes ólja. A városi műhelyben megépítheted.

Termény:
    Gyapjas pulóver

Termény pajtaértéke: 2.072

Pulóverkötöde
    Indításhoz szükséges: 1 db lámatáp, 1 db láma
    Szükséges szint: 30.
    Kép
    .........................................
    NévTulajdonságok
    .....................................
    ÉpítőanyagJátékba kerülésMegjegyzés
    [​IMG]PulóverkötödeTermény: 1 db gyapjas pulóver
    Érési idő: 08:00 óra
    Tapasztalatpont: 150 TP
    Trágya mennyisége: 2 db
    5 db festék,
    5 db gépalkatrész,
    600 db szög,
    550 db fa
    2019. június Lámabazár event
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-7#post-1005525

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.