Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok ,a Kaméleon kétéltű ?

Kétéltű közól csak a Békát lehet tenyészteni ?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.12.19
  2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kaméleon, a hüllő kategóriába tartozik!
    Kétéltűek közül csak a béka tenyészthető!

3. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Szervusztok Játékostársak! Akinek hózápor gyorsasággal és szakadó hóesés mennyiséggel hullik a kesztyű milyen ól varázsolja azt?
    Én próbálkozom nagyobb értékű és közepes érésidejű pl- szalamandra a 7 vagy 8 db-ra jó ha 2 db-t adott. Így nem jön össze a még hiányzó 415 db.

Hála a tenyésztési eventtel 1 óra alatt végeztem már a kertben élik kis életüket a titok ólra nem fogadnék mert azt újabban nem kapok, már azt aminek lenni kellene.

4. Kékmadár1

Szia!
    Ez segítségkérő topik!
    Kérdésed taktikai jellegű. Nem ide való.
    Megkérlek, kérdésed ismételd meg, az aktuális event csevegőjében. Biztosan lesz segítőkész gazda, aki megírja tanácsait tapasztalatait!

5. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Köszönöm akkor próbálkozok állatok kirakásával.

6. kegyesand

kegyesand Aktív író

Sziasztok! Azt kérdezném hogy a dekorációknal a markolós jelzés a dekorokon mit jelent?

7. Kékmadár1

Szia!
    Megjelenítési hiba.
    A játékból való ki és belépés megoldhatja, de egy másik böngészőt használva is ellenőrizheted.

Valamint egy alapos géptakarítás is indokolt lehet, a >>CCleaner<< programmal.

Kuzdern kedveli ezt.
  8. banyek33

banyek33 Fórum-zöldfülű

banyek33 ID10012796

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.12.19
  9. Kékmadár1

Szia!
    Pontosan mit szeretnél kérdezni?
    Mi a problémád?
    Kérlek írd le részletesen!

10. banyek33

banyek33 Fórum-zöldfülű

Szia! Szeretném megtudni,hogy honnan tudnék páfrányt vásárolni? Néztem a piacon ott nem találtam. A gazdaköri feladatoknál is kerestem és ott sem találtam. Lehetséges,hogy egy régebbi eventből maradt? Köszönöm előre is segítőkész válaszod! banyek33

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Régi eventből lehetett szerezni, abban volt egy dekor, ami páfrányt ad. Ebből kifolyólag a gazdaboltban nem vásárolható, azonban piacképes. Piacról tudsz beszerezni páfrányt, figyeld, és próbálkozz egy minimális mennyiség megvásárlásával.

12. magika

magika Fórum nagymestere

Sziasztok!

Nem tudom ez jó hely-e a kérdésemhez, hogy vajon miért kell ezt a fránya bővítményt újra és újra frissíteni? "Flash player"

13. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Mivel az Adobe nem fejleszti már a Flasht, így a jelenlegi megoldás a játék indítására az, hogy minden belépésnél engedélyt kell adni a Flash futtatására.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/flash-jövője.15316/

Erről a fórumon is megjelent hivatalos közlemény:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/flash-player-enged%C3%A9lyez%C3%A9se-egyes-b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91kben.18346/

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

Fontos információ a mobilos farmarany-rendelés használatához!
    https://board-hu.farmerama.com/inde...onszám-az-sms-rendelésnél.18697/#post-1053423

.barbi1. és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. magika

magika Fórum nagymestere

Kösz, de én nem erre gondoltam. Az ok, hogy mindig engedélyezni kell, de azt írta pirossal, hogy veszélyes és töltsem le újból. És ha ezek szerint nem is frissíti akkor meg még kevésbé van értelme a számomra az egésznek.

16. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Nem kell minden alkalommal letöltened semmit.
    Mindössze engedélyezni kell, hogy fusson a Flash. De ezt is csak a játék esetében.
    A fórum fejlécében látható ez a piros szöveg, de a farmnál gondolom zöld a felirat és biztonságos kapcsolatot ír.
    Ha rákattintasz a Nem biztonságos feliratra, majd a piros szöveg alatt a További információ szövegre, akkor ott olvashatsz ennek okáról.
    A fórum nem privát webhely, ezt olvashatják látogatók is anélkül, hogy belépnének a fórumra.
    Ez arra figyelmeztet Téged, hogy ne adj meg a fórumon személyes adatokat (pl. telefonszám, bankszámlaszám, e-mail cím, stb...)

17. (-FarmGazdaság-)

(-FarmGazdaság-) Járnitanuló

Szervusztok!!
    Azt szeretném megkérdezni ,hogy a vásárlók között van a Vuk Viki is, nekem nincs még meg ,hol lehet azt beszerezni??
    Előre is köszönöm a választ.
    (-FarmGazdaság-) ID:23979063

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Vuk Viki megrendelő a prémium tagsághoz kötött.

Aki kiváltja a prémiumtagságot, annak a gazdának az adott intervallumban megjelenik a tanyaházi megrendelők között.

zsani_apja kedveli ezt.
  19. (-FarmGazdaság-)

(-FarmGazdaság-) Járnitanuló

Értem ! Köszönöm szépen !!

20. hamuska

hamuska Fórumszaki

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.