Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Ha megszereztétek, akkor az ólak közt kell keresni. :)
    Van keresője. Kezd el beírni,hogy manó... s kiadja.

2. Szia!

Azzal kezdtem....keresőbe beírtam, nem adta ki....végig néztem a letett ólakat...nincs köztük...most vagy nagyon szőke vagyok..vagy nem tudom :D

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

A Manó műhely a megszerzést követően az ólas raktáradba kerül, innen tudod kihelyezni a megadott területekre.
    ( Bal oldali menüsor>Raktár (faládikó)>Ólak (Barifej ikon).

4. bocsánat..megvan...én voltam szőke :D

5. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Mindhárom farmon a szédült szántón vannak a műhelyek.
    manóműhely1.png
    manóműhely2.png
    manóműhely3.png

6. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Jó estét kívánok!
    Google Chrome-n játszom. Az életemből a Flash Player kimaradt eddig itt. Most azonban lakat katt. és engedélyezve. Viszont ezt minden belépésnél kell engedélyezni? Köszönöm a választ. osztrak12ID: 46647915

Kuzdern kedveli ezt.
  7. Wellwisher

Szia!

Mivel az Adobe nem fejleszti már a Flasht, így a jelenlegi megoldás a játék indítására az, hogy minden belépésnél engedélyt kell adni a Flash futtatására.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/flash-jövője.15316/

Erről a fórumon is megjelent hivatalos közlemény:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/flash-player-enged%C3%A9lyez%C3%A9se-egyes-b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91kben.18346/

osztrak12 kedveli ezt.
  8. osztrak12

Szia!
    Hosszú idő után,tegnap este jöttem vissza újból és megint. Elnézésed kérem,hogy a fórumon még nem olvastam ezt,de mentségemre legyen,hogy itt jelenleg megy nem tudom hány event és így igen zavar a fejemben még. Kellene Mamutfákat szereznem,de én jelenleg 1 nagy kupiba érzem magam. Köszönöm válaszod ! Üdv.

Kuzdern és linzenpolc kedveli ezt.
  9. Wellwisher

Szia!

Üdvözöllek hosszú idő után.
    Semmi gond, biztos hamar sikerül belerázódni a farmozásba.
    Mamutfákat a Nagy téli hajsza eventben tudsz szerezni, de igen rövid az idő, hiszen 13 óra múlva vége van ennek az eseménynek.
    A gazdaköri küldetésekben is találsz mamutfákat, érdemes körülnézned.
    Szupermamutfa a Zsibongó pillangók gazdakörben (201. szinttől érhető el)
    Turbó mamutfa A hobbikertész gazdakörben (207. szinttől érhető el)
    Kacsa Kata mamutfája az Egy borsónyi munka gazdakörben (204. szinttől érhető el)

Kuzdern, linzenpolc, rozo52 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. osztrak12

Szia!
    Köszönöm szépen a fogadtatást. Hosszú és nehéz időszak volt ez megint. Igen,látom,ahogy ma olvasgattam,hogy most itt sok mindent nem én tudok tenni ill. tegnap és ma is a Szezonbérletest végig teljesítettem. Idegesíteni viszont nem fogom magam ezért és neki feszülni sem,mert ez csak egy játék. Én viszont ezzel szeretnék játszani és nem magammal. Gazdakörit csináltam.Az a jó,hogy nagy a Pajtakészletem. De sok minden új van,amiből termelnem kell,de ahhoz előbb megszerezni ezt-azt.
    Köszönöm a segítséged.

Kuzdern kedveli ezt.
  11. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Mi ez a KÓD amit küldözgetbek nekem él e még ???? vagy csak úgy előjött valakinek RENZOCOMEBACK köszönöm a választ

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

13. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

14. |Tamás|

Nem, akkor rosszul írtad be.
    Ha beváltottad, akkor azt írja ki, hogy ezt a kódot már felhasználtad.

osztrak12 kedveli ezt.
  15. Évamama51

Évamama51 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ma reggel vásároltam 600 farmpengőért Házi kedvenc futtató limitált területet és nem történt semmi változás. Lehet hogy elpocsékoltam ezt a pénzt? Várom válaszotokat, köszönettel Évamama51

16. |Tamás|

Szia!

Biztosan nem pocsékoltad el, csupán a házi kedvenc futtatón nagyon apró terület szabadul fel egy-egy ilyen kiváltással.

osztrak12 kedveli ezt.
  17. galambbegy

galambbegy Utánpótlás-írogató

Hol található a manó műhely?

osztrak12 kedveli ezt.
  18. Wellwisher

Szia!

Ahogy az eventismertetőben is megjelent:
    A Manó műhely a megszerzést követően az ólas raktáradba kerül, innen tudod kihelyezni a megadott területekre.
    ( Bal oldali menüsor>Raktár (faládikó)>Ólak (Barifej ikon).

osztrak12 kedveli ezt.
  19. *kergebirka*

*kergebirka* Utánpótlás-írogató

Köszi!

Kuzdern kedveli ezt.
  20. spongyamáte

spongyamáte Fórum-zöldfülű

sziasztok!!Sajnos nem tudok máshova írni!! Nem tudok bankkártávak vásárolni..:(..be sem adja azt az oldalt..már írtam suppothoz..kaptam választ a bankkártámmal minden rendben van.. ma megint írtam ..de a választ nem tudom megnitni..:p :(.. Visszaszeretném vonatni a tiltást amit nem tudom mért kaptam ...hog tudjak vásárolni itt nem tudok venni sem farmaranat semmit..:( Kösz a segítséget..UI..az ipszilon bill kimúlt ig pösze vagok..

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.