Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. terrdora

terrdora Fórum ismerője

A mai naptárban olvastam Szülinapi köszöntő a Központból - ajándékkóddal

Ahogy nézem ezt már felhasználtam, Sorry!

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

3. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    Az én e-mail címem már nem létezik, hogyan tudnám megváltoztatni?
    Gazda: kicsikacsa1ID: 24640695

4. Kékmadár1

Szia!

Problémáddal kapcsolatban, kérlek a játék supportját keresd fel. Válaszd az általános kérdések témakört! Részletesen leírva mi a problémád.
    Leveledben mindenképpen adj meg olyan email címet amit olvasni tudsz. A szövegablak feletti email címet is átírhatod az általad olvasható címre.
    Support válaszát, a megadott email címeden olvashatod majd. Kövesd az abban leírtakat.

A supportot a farmodról az alábbi módon éred el:

A supportról bővebben az alábbi linkre kattintva olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

5. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Mau szülinapi varázs, Szülcsi napi lufik, Szülinapi boogie, Ünnepi levitálás, Viking odapirít
    Szülinapi forgatag felhősor

6. Kékmadár1

Szia!
    Ezek a dekortárgyak, saját tapasztalatpontjuk mellet, meghatározott alkalommal (15) 100% TP/BTP adnak, a hatóidejük alatt learatott más tárgyakra. Növényekre, fákra, ólakra, terményes ólakra.
    Ezek automatikusan hozzáíródnak a meglévő pontjaidhoz. Nincs hol keresned az ajándékot.
    Valamint a Szülinapi Boogie 2db, szupertápot ad. De ez is hozzáíródik a készletedhez.

A pontos adatokat az alábbi linkre kattintva olvashatod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-forgatag.19063/#post-1065855

A meghatározott számban aratható tárgyakról pedig az alábbi linken tájékozódhatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/meghatározott-számban-aratható-speciális-dekorok.16371/

7. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Köszönöm a válasz de nem tudom elküldeni.

8. Kékmadár1

9. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Köszönöm szépen!

10. csabi9911

csabi9911 Haladó

Halii :D
    Repas almas csatnit mikor lehetett szerezni es meg mikor lehet, marmint a receptet? :D

11. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Ez az üzenet jön:

Kérjük a lehető legérthetőbben írd le a problémádat de legalább 140 karakterben.
    Amit én írtam:A regisztrálás során megadott email címem már megszünt ezért a következőre szeretném változtatni.....

12. Kékmadár1

Nincs meg a 140 karakter.
    Ha többet, bővebben, részletesebben írsz a supportnak, több mint 140 karaktert, rendben lesz a küldés.

13. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Köszönöm így már sikerült.

Kékmadár1 kedveli ezt.
  14. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Egy kérdés: amennyiben én ma este (01.28.) frissítettem az e-mail címemet, van esély, hogy megkapom az ajándékkódot?

Kösz, üdv. J.

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A hírlevél formájában érkező kódhoz kell a Hírleveles megerősítés is. Az nálad bejelölt?
    A mostani ajándékkód azonban nem biztos, hogy megérkezik.
    De az elkövetkező időben lehet majd haszna annak, hogy rendezett már, elérhető az e-mailcímed, valamint a hírleveles kapcsoló is rendben van.

16. Judabeli

Judabeli Törekvő

Nos , megváltoztattam azt is, nem is tudtam, hogy ki van kapcsolva. Valamikor kikapcsoltam, vagy nem volt soha bekapcsolva...
    Köszönöm a segítséged. Szép napokat, üdv. J.

17. dorka72

dorka72 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Nem tudom,hogy jó helyre irok -e ... Egy kérdésem lenne hol tudom meg venni a páfrány virágot mert a bevásárlásnál nincs feltüntetve... de nekem meg igen ,hogy ültetni lehet... Köszönöm előre is a választ

18. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia dorka72!
    A páfrány virág 2018. október elején megrendezett Parádés páfrány projekt eventben került bevezetésre.
    Ebben az eventben a vonatkozó gazdaköri feladat elvégzésével lehetett megszerezni a Páfrány automatát, amely kihelyezve 20 óránként ad 1 db páfrányt, amit aztán elültetéssel tovább lehet szaporítani.
    A páfrány az egyedüli olyan növény, amelynek a magját a Magtár nem tartalmazza, ezért amennyiben valaki nem rendelkezik páfrány automatával, az csak a piacról tudja azt megvenni.

BackOffice kedveli ezt.
  19. dorka72

dorka72 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a választ akkor nekem ez nem lesz.. Én most kezdtem el...

20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nem olvastad elég figyelmesen a választ.
    A növény piacképes, aki elérte a megfelelő szintet (70), az a piacon meg tudja vásárolni és utána képes a termesztésére.

BackOffice kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.