Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Csiziee!
    A múlt hónapban 08. - 09.-én volt, és eddigi szokás szerint havonta, a hónap eleje tájékán szokott lenni Turbómalom akció.
    Figyelni kell a hivatalos közleményeket, mert az a hiteles.

Csiziee kedveli ezt.
  2. Csiziee

Csiziee Törekvő

Köszönöm szépen!

3. zotyi74

zotyi74 Járnitanuló

Szia! Bocsi de nem tudom mit csináltam, töröltem a laptopom és összement a farm és nem tudom hogy lehet visszaállitani? Köszönöm

4. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Turbomalom előfizetés múlt hónapban ekkor volt
    Az esemény kezdete várhatóan: 2020. március 8. (vasárnap) 10:00 óra

Most lesz ebben a hónapban? Se naptárba, se a fórumon
    nincs róla szó, egyenlőre, legalábbis
    Én nem találtam,.

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ctrl + görgő
    Ctrl + numerikus billentyűzeten plusz és mínusz gomb
    Böngésző címsorában ott a nagytási lehetőség %-os formátumban.

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre nem látott napvilágot az információ, de megnyugtatlak lesz, türelem.

7. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

hello! A kerék nyereményeknél,minden mennyiség után ott van az x jel. Szeretném tudni, hogy mit jelöl.

8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A nyeremény darabszám-szorzóját jelöli az x.
    Tehát pl. party pörgetés jegy 2 x = 2 db party pörgetés jegy, szupertáp 4 x = 4 db szupertáp.

9. Csiziee

Csiziee Törekvő

Kedves Adminok! A virágos dallamok nevű dekort én eladtam, elkevertem vagy csak nem találom! Rá tudnátok keresni? Köszönöm

10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kicsit több információra van szükségünk hogy segíthessünk.
    Hány darab dekortárgyad volt?
    Mennyi van most?
    Mennyit hiányolsz?
    Hol, mikor szerezted őket?

Valamint kérlek add meg farmnevedet és ID számodat!

11. Hipklu82

Hipklu82 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az egyik szomszédom házassági ajánlatot küldött nekem, de azt írta ki neki a rendszer hogy már van egy ilyen ajánlata, és még nem döntött hogy elfogadja-e, ha folytatja akkor törlődik az az ajánlat, rákattintott hogy folytatás így is és küldje el a rendszer nekem az ajánlatot. Elküldi és erre azt írja ki, hogy foglalt vagyok. Mikor én küldtem el neki az ajánlatot, akkor nálam is ugyanez volt. A csengő pengőt pedig levonta mind a kettőnknél. Lehet valamit tenni, hogy házasokká tudjunk válni?
    Épp most kaptam meg az üzenetet hogy elfogadhatom a gyűrűt, nos elfogadtam végre, de semmi sem történik. Mi a teendő?

Utoljára szerkesztett: 7.4.20
  12. Csiziee

Csiziee Törekvő

ID: 16474967
    Úgy emlékszem, hogy egy db volt, de nem találom sehol!

13. Havasi_Gyopár

Szia Csiziee!
    Arra jogosult kollégám megnézte, és megállapította, hogy sajnos ilyen dekort idáig még nem sikerült beszerezned.
    Vélhetőleg azért is nem találod, mert el nem veszhetett.

14. flamne

flamne Törzsjátékos

Lehet nem jó helyen érdeklődöm, de a gyapotfát mikor lehetett megszerezni, és milyen fomrában Köszönöm a segítségeteket!

15. Havasi_Gyopár

Szia flamne!
    Ide hoztam a kérdésedet, mert ahol volt, ott off.
    A gyapotfát [​IMG] 2018.március 14-20.-ig tartó Vadászat a Vörös gyémántra eventben lehetett először megszerezni.
    Azóta többször szerepelt különböző Fás válogatásban, továbbá hozzá lehet jutni Fás és Ólas ládából:
    Fás és ólas láda[​IMG]Orrszarvúlak, Zergekerám, Sólyomfészek, Csigafészek, Oroszlán élőhely, Zsiráfkifutó, Fácánkifutó, Krokodiltó, Vízilómedence, Axolotltavacska, Póniistáló, Teneri póni medence, Tengerimalac ól, poliptavacska,
    -------------
    Júdásfa, Jákafa, Medúzafűz, Gyapotfa, Pekánfa, Surimane-i cseresznyefa, Chilei fenyő, Norfolk-szigeti fenyő, Szelídgesztenyefa, Pomelófa, Sivatagi rózsa, Mocsárciprus, Tulipánfa, Pettyesfűz, Szilfa
    - Ládás válogatás 2018.08.
    - Ládás válogatás 2018.12.
    - Trükkös kérdés gazdakör
    - Ládás válogatás 2019.02.
    - Ládás válogatás 2019.05.
    - A macsek közbelép gazdakör
    - Ládás válogatás 2019. 06.
    - Ládás válogatás 2019.09.
    A láda ólat vagy fát ad, nem állatot és nem fatermést.

Kuzdern kedveli ezt.
  16. truecalling

truecalling Fórum-zöldfülű

Szia!
    Azt szeretném megkérdezni,hogy a lejárt bankkártyám számát,hogy tudom módosítani az új bankkártya adataira.
    Előre is köszönöm!
    Truecalling
    ID:3830067

17. Havasi_Gyopár

Szia truecalling!
    A kártyaadataidat a banki felületen tudod megváltoztatni konkrét vásárlás folytán.
    Első lépésben a banki ablak jobb felső részén az "Állapot és felmondás" -ra kell rákattintani, ami után kijön egy másik ablak, ahol értelemszerűen törlöd a korábbi vásárlási adataidat, majd folytatod a vásárlási folyamatot.
    Amikor kéri a fizetőeszköz = bankkártya adatait, akkor azt is értelemszerűen kitöltöd, majd befejezed a vásárlást a szokásos módon.
    Segítségnek, kérlek használd ezt az összefoglalót:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/rendelés-hitelkártyával-mastercard-visa-maestro.775/

18. Csiziee

Csiziee Törekvő

Köszönöm, akkor rosszul rémlet! :D

19. Hipklu82

Hipklu82 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az egyik szomszédom házassági ajánlatot küldött nekem, de azt írta ki neki a rendszer hogy már van egy ilyen ajánlata, és még nem döntött hogy elfogadja-e, ha folytatja akkor törlődik az az ajánlat, rákattintott hogy folytatás így is és küldje el a rendszer nekem az ajánlatot. Elküldi és erre azt írja ki, hogy foglalt vagyok. Mikor én küldtem el neki az ajánlatot, akkor nálam is ugyanez volt. A csengő pengőt pedig levonta mind a kettőnknél. Lehet valamit tenni, hogy házasokká tudjunk válni?
    Épp most kaptam meg az üzenetet hogy elfogadhatom a gyűrűt, nos elfogadtam végre, de semmi sem történik. Mi a teendő?

Újabb fejlemény: Tegnap elfogadtam ugye a házassági ajánlatot, de sem nála sem nálam nem változott semmi azóta sem. Ő értesítést sem kapott hogy én elfogadtam. Mit tegyünk?

20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Három dolog mindenképpen hiányzik a megoldáshoz:
    - farm neved?
    - User ID számod?
    - másik játékos farm neve

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.