Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

2. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Hali!
    Tud Valaki segíteni abban, hogy a régi Pletykafészek visszaolvasható-e valahol, és ha igen, akkor hol.
    Az új archívumban nem találom.

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

4. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

5. fruska1

fruska1 Junior szaki

Sziasztok!Kellemes hétvégét Mindenkinek!

Szeretném tudni, hogy a betakaritás növelése érdekében a termékek elfogyasztása csak evengtek alatt lehetséges? Kérdezem ezt azért mert úgy olvastam itt a forumon e témában lévő topickban, hogy pl a lángos elfogyasztása növeli a trópusi olak és növények hozamát.
    Lenne esetleg valami összefoglaló leírás a különböző termékek alkalmazásának hatásairól?
    Köszi

6. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Fruska,

a termékek elfogyasztása nem eventhez kötött.
    Inkább úgy fogalmaznék, hogy a különböző bónuszok szerencsére az eventnövényekre is hatással vannak.
    Ugyanez igaz az ólakra ható termékekre is.

A Bónuszlexikonban megtalálsz mindent:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/

Jó vetést-aratást:)

K&K

7. fruska1

fruska1 Junior szaki

Köszönöm!
    Megnéztem a táblázatokat. A kérdésem az, hogy a répás-almás csatni +2 növénye melyik területre vonatkozik1x1, 1x2, vagy az 1x4?

Köszi

Utoljára szerkesztett: 6.9.14
  8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

9. fruska1

fruska1 Junior szaki

Szia!
    Köszönöm! Megnéztem a táblázatot, és ha jól látom akkor a répás-almáscsatni termés növelő az 1x1 területre is. Viszont én ma reggel megettem ennek érdekében 1 ilyen csatnit, de nem látom a hatását, mert 1x1 területen 2 db növényt kapok változatlanul. Ezért kérdeztem, hogy mely területre van hatással ez a csatni?

10. Laboviti

Kérlek ne feledd, ahhoz hogy a répás almás csatni kifejtse a hatását az aratást megelőzően kell elfogyasztanunk.
    Továbbá a termék elfogyasztása után, tiszta haszon (alapesetben):
    2x2 földterületről 6 termény
    2x1 földterületről 4 termény
    1x1 földterületről 3 termény

11. fruska1

fruska1 Junior szaki

Köszi!
    Az aratás elött ettem meg,ezzel kezdtem a napot(!), de nem 3 növényt kapok. Megtennéd, hogy megnézed mi történt? ID 38944898
    Köszi

12. Laboviti

Sajnos technikailag nincs lehetőségünk arra, hogy megvizsgáljuk az összes aratásodat és vetésedet, azaz nem tudjuk megvizsgálni, hogy egy adott időpillanatban miből mekkora mennyiséggel rendelkeztél. Értelemszerűen az aratási akciókból származó tapasztalatpont alakulását sem tudjuk ellenőrizni. Ennek megfelelően nem tudunk felajánlani kompenzációt, az általad elveszettnek vélt dolgokat nincs lehetőségünk pótolni.

Kérlek, a legközelebbi aratásod előtt jelentkezz, hogy ellenőrizni tudjuk a pajta-készleted.

13. fruska1

fruska1 Junior szaki

Ez nem az általam elveszettnek vélt dologat keresem, hanem az ezutániakat, mivel a 2-ről 3-ra elvárható növekedés 18 óra hosszáig fog tartani, ami ma hajnalban kezdődött. Nem azt akarod mondani, hogy nincs lehetőségetek, megnézni, hogy mitől nem aktíválodott a termésnövelő almás-répáscsatni bónusza???? Kidobtam volna egy almás-répás csatnit, és egy Pinki sütit????

14. Laboviti

A megadott accouton a bónusz rekeszben nincs elfogyasztott répás almás csatni.
    Forró csoki terméket fogyasztottál el, melynek a bónusza 10%-kal több TP földekre és fákra az ültetvényen.

15. fruska1

fruska1 Junior szaki

Köszönöm!
    Igazad van! Bocs
    Köszönöm a türelmedet!

Utoljára szerkesztett: 6.9.14
  16. soramay72

soramay72 Fórum hercege

A Bigpoint nincs toppon jóváírás szinten >:(, elküldtem az sms-t , a válasz sms meg is jött a jóváírásról csak éppen sem a farmarany, sem a dupla TP nem -.-

17. Laboviti

Szia!
    Mint ahogyan a megrendelési oldalon is olvashatjuk az sms-sel rendelt játékpénz jóváírása előtt meg kell várni amíg a mobilszolgáltatótól a visszaigazolás megérkezik a központba.
    Ez a várakozás oka.

18. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Köszönön, de akkor is lassú

19. münchausen-báró

münchausen-báró Fórum-zöldfülű

Nálam is itt vannak a vissza igazolások csak az arany késik kissé. :( Egy kicsit talán rugalmasabban kéne küldeni a megrendelést talán.

mári-néni kedveli ezt.
  20. Laboviti

Szia!
    Azt kellene megérteni, hogy a mobil szolgáltatótól a játék központjába kell az információkat továbbítani. Ez az az idő ami a várakozást okozza.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.