Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Dolly56-

-Dolly56- Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni ! Kaptam egy kaméleont de nem tudom kirakni a földre ! Üdv: -Dolly56-

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni ! Kaptam egy kaméleont de nem tudom kirakni a földre ! Üdv: -Dolly56-

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.1.15
  2. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Melyik feladatban kaptad? Az első feladatban max: 5 db sárga kaméleonlak nyerhető, a harmadik feladatban pedig szintén a kaméleonlak sárga fejlesztése, ebből is 5 db. Ezt csak a már meglévő ólra tudod rátenni.

Anyóca61 kedveli ezt.
  3. -Dolly56-

Szia ! Köszönöm és kaméleont hol lehet vásárolni vagy Fejleszteni ! Üdv : - Dolly56-

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

5. -Dolly56-

Anyóca61 kedveli ezt.
  6. ria76

ria76 Utánpótlás-írogató

Most teszek fel egy szőke kérdést, elnézést, ha nagyon az :)
    Mielőtt learatom majd az ólakat, eszek 2 tp növelőt, mindkettő +30% TP. ugye az összeadódik, s lesz 60%?
    :oops:;):pxD:cry:

7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia ria76!

Amennyiben 2 különböző terméket fogyasztasz el, akkor igen, összeadódik és lesz belőle +60 % TP bónusz.
    De ha teszem azt 2 db Húsvéti lekvárt eszel meg, akkor azok ideje adódik össze.

Anyóca61 kedveli ezt.
  8. ria76

ria76 Utánpótlás-írogató

Köszi a választ. Két különböző a termék :D:inlove:

9. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

sziasztok!már félve merek kérdezni,de nagyon szeretném tudni milyen ólak nem számítanak bele az event tp gyűjtéséhez.akár bahamás,akár farmos.valahol olvastam utalást erre,de már nem emlékszem hol.nagy tisztelettel előre is köszönöm a választ.

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az event leírásában találod meg a kérdésedre a választ:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vii-képregény-event.11872/#post-144248

3. Feladat

A feladatban 60.000 TP értékben kell ólakat begyűjteni.

A feladatba csak az ólak begyűjtésekor jóváíródó TP érték számít bele!
    Éppen ezért érdemes először annyit ólat kihelyezni, amivel a indítás után a lehető legnagyobb mennyiségű TP-t be lehet gyűjteni! Előzetes tesztek alapján az óriás ólak, valamint horror napok alkalmával, Jack boltjában megvásárolható (rémséges) műhelyes ólak is beleszámítanak majd a feladatba. A terményes ólak, és azok fejlesztési NEM számítanak bele majd jelenlegi információink alapján! Azonban lesz három kivétel, ami terményes és beleszámít: papagájtollászkodó, mogyorótaposó, hódfaüzem. Titokzatos tenyészetek aratása is beszámításra kerül, amennyiben nem túl régiek - azaz az utóbbi 3 akcióból származnak. A régebbieknél sajnos vegyes a kép, nem mindegyik kerül elszámolásra.
    Amivel nem lehet probléma: szürkület talányos tenyészet és éjfél talányos tenyészet.​

Anyóca61 kedveli ezt.
  11. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a csillagfürt pörgetésének a lehetősége továbbra is benne marad a kerékben,
    vagy az órában jelölt jelenleg 37 óra eltelte után a fejlesztők kiveszik?:(:(
    Köszönöm.

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Mindegyik különleges éneklő virág elérhető marad a kerekkerék party pörgetései között onnantól kezdve, hogy bekerültek. :)

dalmata10 kedveli ezt.
  13. Olginagyi

Olginagyi Utánpótlás-írogató

Olginagyi vagyok kérdezném,hogy van elosztva a megnyerhető virág, mert én 40 db partypörgetésből egyetlen egy új virágot, de még a régebbiből sem kaptam.

dalmata10 kedveli ezt.
  14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Nem tudok Neked arányokat mondani sajnos. Változó a játékosok tapasztalata. Van aki már második pörgetésre megnyeri az éneklő virágok egyikét (akár a legújabbat is), van aki csak sokadik pörgetés után.

dalmata10 kedveli ezt.
  15. vica1961

vica1961 Járnitanuló

Szia, én biztos nem tudom az ólas feledatot teljesíteni, de írja a megnyerhető ajándék kép alatt, hogy leszálló TP-vel kiválthatom, hol tudom kiváltani és hogyan?
    Szia

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az időkorlátos feladatnak minimum 10%-át teljesítened kell. Amikor pedig a 24 óra letelik, a számláló megáll, és az ablak jutalmait részarányosan megkapod.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vii-képregény-event.11872/#post-144248

Anyóca61 kedveli ezt.
  17. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Köszönöm!:):)

.barbi1., dalmata10 és _tHUNder_ kedveli ezt.
  18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

19. vica1961

vica1961 Járnitanuló

Szia, ezt tudtam, de ha az egész időkorlátos feladatot csak részben tudom megcsinálni és szeretném kiváltani a fenn maradó részt TP-vel , azt nem léhet? A medvebarlang miatt :) szia

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Farmarannyal történő kiváltásra nincsen lehetőség.

Anyóca61 és vica1961 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.