Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia CitizenZero!

Ha a kérdőívben felsorolt lehetőségek közül egyik sem tükrözi az elképzelésed, akkor szavazz az egyéb nyereményre.

Anyóca61 kedveli ezt.
  2. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Szia. Köszönöm a válaszod, épen az egyéb kategóriára szavaztam. De, honnan tudja a fejlesztői csapat, hogy nekem ilyen nyeremények az egyebek?

3. Nildia

Szia CitizenZero!

Nem tudjuk az elkövetkező hetek kérdéseit, még akár ez is terítékre kerülhet a jövőben.

CitizenZero kedveli ezt.
  4. dodokacsa6663

dodokacsa6663 Járnitanuló

köszönöm a linket ezt kerestem

5. Godlin

Godlin Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 24óra kevés volt a Madártávlat 3 feladatára sajnálom hogy nem sikerült a medvefarm megszerzése!!!!! Kicsit fáj........Hogy kellet volna megoldanom??? Köszönöm!

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az eventek idején mindig van csevegő fórum a csevegős részlegen, a játékosok ott adnak egymásnak tippeket. Ott érdemes olvasnod és csevegned ezekről.

7. vettel76

vettel76 Utánpótlás-írogató

Helló! A hetedik képregényben nem lehet megszerezni a medvebarlangot. Lesz még rá lehetőség hogy megszerezhető legyen? Mert én szeretnék 1-et.

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Egyelőre nincs más lehetőség a megszerzésére. Titokzatos ólból utolsó alkalommal a 2014.07.12. akcióban volt esély a kifejlődésére.

9. GAttis69

GAttis69 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Tegnap pörgettem egy kaméleonlak 1. szint sárga ólat, de kitenni nem tudom, mert nincs alapólam. Sajnos venni sem tudok, mit tehetek?

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

11. GAttis69

GAttis69 Utánpótlás-írogató

12. maggs134

maggs134 Utánpótlás-írogató

Sziaaztok.Kérdésem a következő.5éve játszom,a játékot Amerikában kezdtem.Szeretném Magyarországon folytatni a Farmeramat,de vásárolni nem enged magyar forintért.Hol lehet átálitani angolról magyarra?Kösz a választ

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A problémádban a support illetékes. Az oda írt leveledre már kaptál választ, azt a játékhoz regisztrált e-mail fiókodban kell keresned.

14. babar11

babar11 Fórum-zöldfülű

sziasztok ki pörgetem a Vigyori csillag fürtöt de nem találom hol keresem party pörgetésnél 15:55 kor

rosszcsont2004 kedveli ezt.
  15. Nildia

Szia babar11!

A Bahama szigeten vagy a Kincses szigeten keresd a dekorációs menüdben, a váza ikon alatt.

16. Bizet

Bizet Fórum-zöldfülű

Szia!
    A 7. Képregény eventet végig teljesítettem, mindenhol meg volt mindenem, de most hogy ki akarom rakni a felhősort a Pocokos láda nem áll rendelkezésemre. Hogy lehet ez? :(

17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A pockos ládát a bahamarama kincses szigetre helyezted el, töröld onnan, úgy tudod kitenni a felhőre.

18. sarkantyus

sarkantyus Fórum-zöldfülű

Nagyon szeretnék valakitől választ kapni akárhol!Leadtam 70 csillagot a bölcs tölgynek és nem kaptam semmit.Pedig egy kakukktenyésztésre alkalmas ólat ígért.Kidobtam 70 csillagot az ablakon.Lehet abba is hagyom a játékot.Hiába dolgoztam ennyit.Egy hete várok a kakukkra és sehol semmi.

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Nem ólat kapsz, hanem kakukk tenyésztéshez használható különleges tenyészállatot, a méhecske kakukkot.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kakukkfiókák.10566/

20. babar11

babar11 Fórum-zöldfülű

köszönöm szépen

rosszcsont2004 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.