Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Dekorációs menüben, mert valójában egy dekorról van szó.

2. jorszky85

jorszky85 Fórum-zöldfülű

Szia! Abban szeretnék segítséget kérni,hogy a Teliholdas világot egyik percről a másikra nem tudom használni.Kb. 3 napja aktív lett a farm és a gombaerdő és ültettem is sok mindent.Most viszont újra lakat alatt van mind a kettő.Ilyen esetben mi történik a már megtermelt dolgokkal és azzal,ami jelenleg is el van ültetve? Miért lett újra inaktív? A segítséget előre is köszönöm!

3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Teliholdas világ két területe csak rövid időszakokra van nyitva.
    Általában köthető a valós életben jelenlévő teliholdas időszakhoz, de ettől néha egy-egy event erejéig eltérhet.
    A nyitvatartásról a fórum hivatalos információi között tájékozódhatsz.
    A legutóbbiról pl. itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/telihold-mini-event.19893/
    Kísérd figyelemmel a fórum központi, hivatalos részét:
    Névtelen1.png

A bezárás pillanatának állapotán annyi változás fog történni, hogy mindent "beérve" fogsz találni, amikor ismét kinyitják és beléphetsz.
    Tehát aratással kell majd kezdened a következő teliholdas tevékenységedet.
    Amit eddig megtermeltél, azt a pajtádban megtalálod mindenkor. (akkor is láthatod, ha nincs nyitva a teliholdas terület)
    A farmodon a rémtermékek fület megnyitva tudsz tájékozódni erről.
    Névtelen.png

4. jorszky85

jorszky85 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen az információt!! :)

5. .marcsikamama.

.marcsikamama. Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

6. gabehu

gabehu Junior szaki

Sziasztok, belépéskor egy látványos üzenet fogadott: Új osztályt értél el... Plusz pár ajcsi, amit köszönettel elfogadtam :). Segítenétek, hogy ez mi? Kicsit olvasgattam, de nem találtam semmit, rákeresésre pedig nem volt találat.
    Köszönöm előre is

7. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Vélhetőleg valós pénzért vásároltál és megkaptad érte a nemrég játékba került jutalmat.
    Az alábbi linkre kattintva olvashatsz részletes ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/vásárlási-bónusz-rendszer.19839/

Kuzdern és gabehu kedveli ezt.
  8. szeva123

szeva123 Junior szaki

Köszi. Szept. 3-ig érvényes, lehet, hogy addig újra kipróbálom.

9. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Szerbusztok valaki rá tudna nézni a szabadság modomra ha szépen megkérem. Mert fura mód se a rocko semmi nem jelezné hogy elkezdödöt vagy befejezödöt. Köszönöm
    Gazda: Technics11986ID: 55949134

10. Kékmadár1

Szia!
    A szabadság mód lényege hogy nem csökken az aktivitási szinted. (Nem lesz piros a hőmérőd) Így nem veszíted el a szomszédaidat.
    De nem veszi át Rackó napi ajándékát, nem arat vagy vet helyetted, nem gondozza az állatokat. Semmit nem csinál a farmodon.
    Akkor is nyugodtan beléphetsz a farmodra, és végezheted a műveleteket ha be van kapcsolva a szabadság mód.

Ellenőrizni farmod beállításainál tudod:

Ez az ablak fogad benneteket:

https://board-hu.farmerama.com/threads/távollét-vakáció-szabadság-üzemmód.6811/

Technics11986 kedveli ezt.
  11. vasedeny

vasedeny Aktív író

Sziasztok. Van valami hír vagy közlemény arról hogy mikor lehet újra Paysafecard-ot venni pl újságosnál? Köszi

12. Kékmadár1

Szia!
    Nincs és hivatalos nem is lesz.
    Ami információt eddig közöltünk az sem hivatalos. Mindössze saját tapasztalat.
    Érdeklődni, vagy az említett újságárusoknál, vagy a Paysafecard supportjánál tudsz.

Csak egy javaslat!
    A benzinkutaknál vásárolj, vagy a PSC oldalán nézz utána a lakóhelyed környéki elárusító helyekről.

-ágianyu33- és vasedeny kedveli ezt.
  13. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Nagyon köszönöm a segítségedet-:)

Kékmadár1 és Kuzdern kedveli ezt.
  14. megirn

megirn Aktív író

Szia!
    Szeretnék írni a supportra,de sajnos nem tudok. Kér bankszámla számot. Beírtam de nem fogadta el. Van egy másik szám is de azt sem fogadja el. Lejárt a kártyám és az újnak az adatait nem tudom beírni. Meg akarom venni a munkásokat akcióban. Milyen számot kér, vagy hol találom? a segítséget előre is köszönöm.

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Először lépj be a bankba, jobb fent állapot és felmondás alatt töröld a régi kártya adatait. Lépj ki a játékból, ismételt belépést követően tudsz vásárolni az új kártyáddal.
    Amennyiben rányomtál, hogy a régi lejárttal akarsz vásárolni, akkor lehetnek gondok, de akkor pedig a normál technikai supportra kell írnod. Általános témakört kell választanod, nem a probléma a megrendeléssel opciót.
    Ez esetben viszont nézz másik fizetési mód iránt is, mert annak az ügyintézése hosszabb, mint az akció időtartama.

16. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Úgy emlékszem, hogy vettem a múltkor egy 3 db-os piccolinós ládát, meg utána külön 1 db-ot.
    A tölgyesen meg is van 2 db, de a másik kettőt nem találom. :(
    Ti megtaláljátok? Diti54 gazda ID 26222139 Köszi előre is

17. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Diti54!
    Stimmel a 4 db Piccolo láda megvétele, jól emlékeztél.
    Kaptál belőlük: Kukacoskodás (+), Gyepek ura (+), Ingrid tanítványa (+), Virágos dallamok (+) dekorációkat.
    Az általad keresett: a Kukacoskodás és az Ingrid tanítványa a Kerge kertben van.

18. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, megkeresem :)

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  19. swarek

swarek Törzsjátékos

Sziasztok!
    Azt esetleg meg tudjátok nekem mondani, hogy anno a gesztenyés felhősort megszereztem e az őszi szüret event folyamán?
    Köszönöm!
    Gazda: swarek ID: 16506626

20. Kékmadár1

Szia!
    magad is tudod ellenőrizni.
    A gesztenyés felhősor pontos neve: Szüret 2014 felhősor
    Paszulyon, válaszd az összes felhősor kategóriát, és írd be a keresőbe a pontos nevét.
    Ha megjelenik a felhősor akkor megszerezted anno.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.