Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Kérlek, ezzel a kérdéssel és a füzetbeli adatokkal alátámasztva kérd a support segítségét.
    Persze az sem feledhető, hogy milyen időtávlatból kellene visszakeresni az arany banánok darabszámát (az ellenőrző panel adatai bizonyos időhatáron belül használhatók, láthatók).
    Szemrehányó volt a megfogalmazásod. :(

2. kemence5

kemence5 Utánpótlás-írogató

Nem értem a játékot. Nálam a Bubo játék még nem elérhető200 filmet kéne beadni de filmem sincs és nem tudom hová.
    ID:21771198 Köszönöm segítségeteket

3. bherczeg

bherczeg Haladó

Szia !Nálam ne jelenik meg az új gazdaköri feladat pedig elmúlt 3 óra és ki be léptem.Segítségeteket előre is köszönöm

4. Laboviti

drixon kedveli ezt.
  5. Laboviti

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten vissza a játékba és ezt követően ellenőrizd a gazdaköri feladatokat.

drixon kedveli ezt.
  6. Mariann67

Mariann67 Járnitanuló

Valaki tudna nekem segíteni? Babérlevél honnan lesz,mert nekem nincs,92 szinten és a piacon se.

7. kuekev

kuekev Járnitanuló

Szia!
    Én sem értem a játékot , Hol találom a II- képregény Bubó albuma feladatsorát? Gazdakörben nincs.

8. kuekev

kuekev Járnitanuló

95 szinttől lesz elérhető.

drixon kedveli ezt.
  9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A gazdakörben a középső ikont kell választanod. Ott vannak a képregények.
    A Gazdakör épületére kattintva 3 ikon jelenik meg.
    [​IMG] Gazdaköri küldetések
    [​IMG] Képregény-gyűjtemény
    [​IMG] Megbízások (megrendelések)

drixon kedveli ezt.
  10. [Morzsi]

[Morzsi] Utánpótlás-írogató

Egy kis segítséget kérnék ! A láda titka gazdaköri feladat második részében kengurut és rénszarvast kell beadni. Ha nekem csak kengurum van akkor nem tudok továbbhaladni ? Vagy részarányosan kapom a jutalmakat ?

drixon kedveli ezt.
  11. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ebben a küldetésben nincs részarányos jutalom. Addig nem tudsz következő szintre lépni és jutalmat sem kapsz amíg teljesen be nem fejezed a feladatot. (Ha nincs rénszarvasólad, vásárolj a piacon állatot)

drixon kedveli ezt.
  12. [Morzsi]

[Morzsi] Utánpótlás-írogató

Köszönöm !

drixon és _tHUNder_ kedveli ezt.
  13. kuekev

kuekev Járnitanuló

Köszönöm válaszod, csinálom is, további szép napot!

drixon és _tHUNder_ kedveli ezt.
  14. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Szia! Mikortól lesz piacképes a kivitáp?Előre is köszönöm a válaszodat!

15. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    Már piacképes!

16. Gabycza

Gabycza Utánpótlás-írogató

Szia! A láda titka gazdaköri feladat végleges vagy csak a titokzatos ólak akció végéig van?

17. elida53

elida53 Haladó

Hali !
    Az előbb vásároltam a Bank - Farmarany csomagok - Játékpénz menüjéből a 150 Fa + 10 Szupertrágya csomagot.Ennél a csomagnál ott a jel (+20%), amit csak a játékpénzre adnak.Ezért is szoktam ilyet vásárolni.Kaptam 165 FA-at, vagyis csak 10% pluszt.Mivel 2 csomagot vettem, vesztettem így 30 FA-t.
    Miért írnak a menüben 20%-ot, ha csak 10-et adnak ?

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A feladatsor állandó.

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A 20% az alap 50 Farmaranyhoz képest számolandó. Az alap 50 Farmarany 295 Ft. Amit Te vásároltál, az 885 Ft helyett 740 Ft.

20. elida53

elida53 Haladó

Üdv.
    Megvásároltam az ajánlott 300FA-os akciós csomagot.Szerepel benne 1 hét prémium tagság.
    Kérdezném, hogy a tagsággal járó napi + 1 kerek-kerék pörgetés a mai napra nem jár ? És azt is tudni szeretném, hogy a nagyobb szomszédság mit jelent, mert a szomszéd lista alján nem jelentkezik üres hely, mint amikor törlök egy szomszédot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.