Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Zajlanak az egyeztetések, hogy mit tudunk megtenni, mit nem, illetve hogy lesz orvosolva az elhúzódó karbantartás.
    Egyelőre nem tudok semmit mondani ezzel kapcsolatban. Kérlek figyeld a hivatalos közleményeket.

csopke1 és tutitanya kedveli ezt.
  2. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Azt kérdezem, hogy a karbantartás alatt működik a Fórum. De csak olvasni tudom, írni nem, mert azt írja, hogy hozzászóláshoz jelentkezz be. Ezt nem tudom megtenni a karbantartás miatt. Vagy mégis? Erre kérek infót és előre is köszönöm!

tutitanya kedveli ezt.
  3. |Tamás|

Szia!

Karbantartás alatt nem tudsz belépni, csak ha be vagy lépve előtte.

rjolka és tutitanya kedveli ezt.
  4. évaauth

évaauth Haladó

Az "elhasználódó" ablakban, ahol a ládák is vannak,a szerszámokat és a barkácscuccot csak százasával lehet levenni. Ha pl. van 800 db
    szerszámom, csak nyolcszori kattintással lehet levenni. Ugyanakkor, ha van pl. 1000 db. teliholdas láda, azt egy kattintással levehetem

5. mátépéter

mátépéter Utánpótlás-írogató

Szia!! Érdeklődnék, minden farmon külön fel kell venni a kapcsolatot az adventi naptár miatt a Supporttal ,vagy várható anélkül is megoldás ?

6. |Tamás|

Ez régen is így működött, ezt nem az Unity- Flash váltás okozza.

évaauth kedveli ezt.
  7. |Tamás|

Szia!

Zajlanak a tárgyalások a központban, még Mi magunk sem tudjuk, hogy mi lesz. Kis türelmet kérnénk.

mátépéter kedveli ezt.
  8. mátépéter

mátépéter Utánpótlás-írogató

Köszönöm ! Várunk türelmesen :)

9. évaauth

évaauth Haladó

Ezt tudom,nem az Unityt használom.Nem lehetne megváltoztatni, hogy egyszerre le lehessen venni? A többinél is régen többször kellett kattingatni, majd megváltoztatták, csak a szerszámnál marad ugyanúgy.

10. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Ma 2-kor kezdődik az event, vagy elmarad?

11. |Tamás|

Egyelőre szerintem vannak sokkal égetőbb kérdések, mint sem ez a "probléma" Amint elcsendesedik a dolog, akkor felhozzuk témában.

12. |Tamás|

Szia!

Egyelőre nincs konkrét információnk ebbe a másodpercbe, de készülj úgy, hogy indul az event. Ettől függetlenül figyeld a hivatalos közleményeket.

13. évaauth

évaauth Haladó

Köszönöm!

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

-nyanya55- és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. takizsuzsi40

Köszönöm

16. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Sziasztok! Gondom van! De nagy! Gyermekeim létesítetek egy farmot és bizony hiányoznak dolgok! Szeretnélek megkérni az ügyeletes moderátort megnézné e nekem? Amit keresek nyúlketrec és juh ól,almafa diofa
    id: 56556097 mátégergő2 köszönöm

17. bungorf

bungorf Utánpótlás-írogató

sziasztok hogy tudok belépni a farmeramába ha már nem fog müködni az adobe flas player?? mert ma déltöl probáltam belépni és azt irta ki ma is hogy karbantartás van alig engedett be most is de nehezen lehet vele játszani mert nagyon lassu eddig nem volt gond vele

18. takizsuzsi40

Nem tudok a zuhatagok szigetére belépni.

19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A türelmeteket kérjük még tart a karbantartás.

Az alábbi hivatalos kiírást olvassátok el kérlek benneteket!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/betöltési-hiba.20389/#post-1147653

takizsuzsi40 és szpiró61 kedveli ezt.
  20. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Jó fujok egyet csak boszant,hogy felszivodtak dolgok! És elvileg a jelszot senkinek se adták meg! Nem baj majd ha itt rendezödnek a dolgok talán helyre áll a rend!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.