Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Szia Othep!
    Nagyon köszönöm neked és Kékmadár1-nek is hogy utána jártatok. Közbe megvilágosodtam mert ők elötte csináltak egy másik farmot és valami teljesen rég nem létező e-mailel regisztráltak. Ezért csináltak újat apa e-mailjére. Akkor tanitgatom öket az itteni dolgokra mégegyszer milió köszi-:)

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Szívesenn.
    Gondolkodtunk is rajta, nem egy másik farmról van-e szó... :)

Technics11986 kedveli ezt.
  3. szpepene

szpepene Fórum-zöldfülű

4. Othep

Szia.

Hogyan töltsünk le egy programot:
    Kattints ide: https://www.farmerama.com/?action=externalDownloadUnity
    - A megjelenő kis fehér ablakban kattimts a Save file gombra

- A megjelenő ablak alján a Mentésre

Ezután a böngésző tetején keresd meg a Letöltéseket.
    Az a kis nyíl pl. a Firefox böngészőnél. De a többinél is hasonló.
    upload_2020-12-12_23-45-25.png

A Letöltések mappában rákattintasz a Farmeramainstaller. exe-re

Majd a megjelenő kis ablakban a Futtatás gombra, és ekkor feltelepül a kliens a gépedre.

upload_2020-12-12_23-47-6.png

Egy kicsit várni kell vagy néha többet, és megnyílik a játék bejelentkező képernyője.
    Ide írod be a felhasználónevedet, és a jelszavadat.
    És akkor majd megjelenik egy kisebb alakú farmkép, és benn is vagy a játékban.

Egy Szalma Pali parancsikon is megjelenik majd az Asztalodon. szalmapali.PNG
    Később e parancsikonra kattintva tudod indítani a játékot.

Nézz körül azért az Asztalon, nem találsz-e már Szalma Palis ikont, mert akkor már sikerült a klienst letöltened, csak be kell lépned vele a játékba.

Remélem, tudtam segíteni.
    Ha így sem sikerül, kérj meg valakit, aki kicsit ügyesebben használja a számítógépet.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Othep

Szia.

Javaslat, frissítsd a billentyűzeten F5 gombbal a játékot.
    Majd a betöltés után lehet folytatni a "feladatot".
    Csak találgatni tudnék, hogy esetleg pillanatnyi net-kimaradás miatt nem válaszolhatott a program, vagy kevés a RAM.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. danika3000

danika3000 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a malomban a gyors pörgetést már nem lehet végezni?

7. Lilszinagyi

Lilszinagyi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Vásároltam volna farmaranyat mobillal, de nem kaptam meg. Visszaigazolás sem jött. szeretneém megkérdezni, hogy ezen az új verzión keresztül lehet-e így vásárolni és, ha igen meg kapom-e? Előre is köszönöm a választ.
    Lilszinagyi

8. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos erről nincs információnk.
    Amennyiben valamivel tudod bizonyítani (képernyőfotó a telefonról, hogy a pénzt levonták, vagy telefonszámla kivonat), hogy a pénzt levonták tőled, akkor keresd fel a supportot. Az Általános kérdések-et válasz, ne a rendeléssel kapcsolatos ügyeket.

Kuzdern kedveli ezt.
  9. Máté200207

Máté200207 Utánpótlás-írogató

kezd elegem lenni.1 gigás nettel 16 Gb ddr4 rammal 8 magos 4 ghz es procival sem megy .gyerekek ez el lett baszarintva.kompenzáció?adtok is meg nem is vicc az egész komolyan,és nem a modiknak szól az írásom de kezd tele lenni az

10. KUNCZE

KUNCZE Járnitanuló

Ettől kapok guta ütést.Nem arat le.Állandóan visszavág a térképhez.Nem kevés pénzem van már ebben a játékban,ezért úgy gondolom élvezhetőbb lehetne.Játszani ülünk le,nem azért,hogy szétverjük a gépet!

11. BackOffice

Sziasztok!

Ma 10-kor visszaáll a flash (egy időre), kérem, hogy addig tartsatok ki 10 után végezzétek el az aratásokat. Remélhetőleg annyi csúszás nem okoz gondot semmiben.

Igen, a mi vérnyomásunk is felszalad, amikor valami nem úgy működik, ahogy megszoktuk. Sajnáljuk, hogy nálatok is problémák vannak a játékkal. Bízunk benne, hogy minden hibát orvosolni tudnak, ami a fejlesztői oldal feladata.

KUNCZE, jólóbarát és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. .Shinari.

.Shinari. Haladó

Szia.Már gamer géppel sem tudok csak 10 frissítéssel aratni,itt a gond nem kicsi.megpróbáltam a klienssel is de az is lefagy .emlékeztet az első időkre.2 hét van hátra,volt fél évük,ennyi sikerült,2 hét alatt meg csodát tesznek?legyen úgy

13. BackOffice

Szia!
    Van egy fejlesztői oldali feladat és van feladat a játékosok részéről is. A fejlesztők mindent megtesznek, hogy az ő feladatukat megcsinálják, de a játékosok a saját eszközeikért maguk felelnek. Kérlek, hogy te is tegyél meg mindent azért, hogy a géped ne csak papíron legyen alkalmas a játékra, azaz nem biztos, hogy a fizikai paraméterek meglétével kipipálható minden. A windows frissítések, a leterhelt memóriák, a háttérben futó programok, bizonyos takarítások stb már nem a fejlesztők feladata és felelőssége.

Próbálj meg hozzáértő segítséget kérni ezekhez. Olvashatod, hogy egyes játékosok minimál gépekkel milyen jól boldogulnak. Azért, mert ők is megtették mindazt, amit ők megtehetnek. Nem költöttek a gépre semmit, csak valaki segített ráncba szedni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. .Shinari.

.Shinari. Haladó

Ugye ezt most nem gondolod komolyan?Kicsit értek a gépekhez maradjunk annyiban.minek is írok bármit is.mindenki hülye csak a bp nem

15. BackOffice

Szia!
    Nézd, rám lehet csapni az ajtót sértődöttem. Attól még az a program, ami mások (hangsúlyozom!) minimál gépén elmegy, annak nálad is működnie kellene.
    Ha a te "kicsit hozzáértésed" nem elég, akkor kérj tanácsot mástól.

Senki nem mondta, hogy hülye vagy, csak jeleztem, hogy sokan vannak olyanok, akiknél képes normálisan működni. Nem mondom, hogy hibamentesen, de nem is úgy, ahogy nálad, az írásod alapján.
    Ha kicsit értesz a géphez, akkor azzal is tisztában vagy, mit lehet megoldani fejlesztői oldalról és mit nem.
    Ez itt a lényeg!

16. .Shinari.

.Shinari. Haladó

Ha ez másoknak megy minimál gépen akkor én megrágom a billyentyűzetem.Nem neked teszek szemrehányást ne vedd magadra,de az hogy egyik nap megy majdnem normálisan másik nap meg nem ,azt ne akard megmagyarázni ,hogy a gépem és gépeink nincsenek rendben.mindjárt 10 óra,remélem mire végleges csere lesz megoldódnak a problémák,mert ha nem 10 év után én is itt hagyom.és nem leszek egyedül.

Judy_Csiki és BackOffice kedveli ezt.
  17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Én egy 7 win. 2 GB 32 Bites gépen játszom, és tökéletes.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.12.20
    Kuzdern kedveli ezt.
  18. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Nem tudok tenyészteni!!! Berakom, indítom, semmi.

19. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Igen az tréfált meg és mégegyszer köszi--:)

20. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szia Beko! Nekem olyan gondom van, ha szeretnék Mastercard kártyával vásárolni az Unytiben, nem engedi, csak paypal kártyát kér, flash- ban tudtam vásárolni, de ott is kiirja, hogy nem valósul meg a vásárlásom külömböző okok miatt, aztán frissités és sikerül.
    ez vajon miért van?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.