Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok! Eddig az asztali gépen a klienssel futott a játék, most viszont nem enged be vele! Elindul, pörög, gondolkodik, aztán a kliensből a chrome-ba visszalépve írja, hogy kijelentkeztem. Flash verzióval be tudtam lépni, viszont a fórumban azzal sem engedett be. Itthonról megy szépen, bár a tizenpáréves farmerama pályafutásom eddigi legnehezebb időszaka ez az átállás. Nekem nagyon nem jött be....sajnos! Reméljük ennél csak jobb jön. Segíteni tudna valaki, miért nem engedhet be az asztali gép, ami a tegnapi napig beengedett? Illetve a kérdésem még az lenne, hogy a fórumba ha pl. technikai szünet, vagy bármi van, akkor miképp tudok belépni? A játékból sosem lépek ki, csak bezárom az ablakot, és kikapcsolom a gépet! Van esetleg valahol olyan beállítás, hogy folyamatosan belépve maradhatok? Köszönöm, jó játékot!

fcsilla és pannifarmja kedveli ezt.
  2. sanyibuki

sanyibuki Fórum-zöldfülű

Hello! Kikevertem 4 téli kártyapaklit, megpróbáltam lejátszani azokat, de egyik helyen sem indult el a játék, angolul kiírta, hogy valami probléma van. Ez még nem is lenne probléma, de a 4 kikevert kártyapakli is eltűnt.

3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia sanyibuki!
    Egy farmnév és ID szám megadása szükséges ahhoz, hogy a kolléga megkereshesse azokat.

4. sanyibuki

sanyibuki Fórum-zöldfülű

Gazda: sanyibuki ID: 17939679

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  5. astor4

astor4 Utánpótlás-írogató

A flashal játszom és az északi sark expreszt szeretném megvásárolni,de minden próbálkozásom ellenére nem tudom kiváltani!

6. Havasi_Gyopár

Szia sanyibuki!
    Arra jogosult kollégám előkereste, immár lejátszhatod azokat.
    Javaslom, hogy a társasjátékot Flash-ben játszd, ott nem tapasztaltunk eltűnést.

7. sanyibuki

sanyibuki Fórum-zöldfülű

Ki-be lépés után, meglett.

Köszi.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.12.20
  8. verylittlelamb

verylittlelamb Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az előzőhöz hasonlóan jártam én is. Kikevertem egy paklit, a lejátszás előtt pedig kaptam egy angol nyelvű hibaüzenetet.
    Azután eltűnt a pakli. Flash alatt játszom.
    Utána néznétek?
    Köszönöm.
    verylittlelamb
    ID: 21411119

9. Havasi_Gyopár

Szia!
    Elnézésedet kérjük, a hibát továbbítottuk.
    Jelentkezünk, amint helyreáll.

10. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

szia azuj letölthetös kliensen a fllesen müködik miden maradok a flesnél ja és a másikon a gazdaköriben nem tudok semit teni de bizok benetek hogy majd azis javitvalesz :)

11. -nyanya55-

-nyanya55- Utánpótlás-írogató

Sziasztok . Segítséget szeretnék kérni vagy választ hogy az új játék felületemen a fákat nem, lehet tudni mikor érnek be mivel csak a azt mutatja hogy mintha már le szedtem volna,, így eléggé nehéz követni . Köszönöm előre is - -nyanya 55- ID29417820

12. Havasi_Gyopár

Szia,
    a probléma ismert, a fejlesztők dolgoznak a javításokon.

13. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

köszike várom énis :)

14. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    A mogyoróspele eleségét a farmos, és a bahás malomban is keverni lehet. Kipróbáltam, mind a kettőn 5-5 db-ot adtam be, és a készleten a malom mind a kettőn 10 db-ot jelez. Tehát bármelyiken csinálom, az eredményt összeadja. Tehát a mennyiség rendben van, de mit keres a farmos állat tápkeverése a baha malomban?
    cs48 ID: 9103163

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egy hiba miatt, de tegnap délután volt több olyan probléma is, ami előnyt élvezett. Majd el fogják távolítani a bahamásból.

16. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Letelepitettem a gépemre az uj játék alapot, de 12x 10-es kockába jön be a játék, nem lehet nagyobbitani valahogy, mert igy nem látom, hogy mit játszom. olvastam valahol, hogy van valamilyen mód, de nem találom. segitenétek. köszönöm. analfabéta vagyok a géphez, tehát ugy irjátok le hogy paraszti ésszel is értse az emberlánya.

FREYA1. kedveli ezt.
  17. |Tamás|

Szia!

játék beállításai között tudod a zoom funkcióval nagyítani.

18. Arkó6

Arkó6 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!Szeretném kérdezni hogy a "Szánkóbajnokság"feladatnál miért nem tudom leszállítani a vizet?A másik farmomom simán leadtam!!
    Arkó6 ID20895625

Utoljára szerkesztett: 19.12.20
  19. |Tamás|

Szia!

Rész teljesítés engedélyezve van a beállításaid között?
    Ugye azt csak 2 részletben tudod teljesíteni a víztartály kapacitása miatt, viszont ha a beállításokban ez tiltva van, akkor nem fogja engedni.

Arkó6 kedveli ezt.
  20. Arkó6

Arkó6 Fórum-zöldfülű

Köszönöm megnézem!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.