Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Petya-29

Petya-29 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Lehet nem idevaló, elnézést, de nem találtam topikot. Nehezen lehet belépni, a unity verzióban a szédült szántón nem tudom betakarítani a szelídgesztenye fámat, az állapotjelző "felhő" mindig odaugrik és nem lehet betakarítani, kb másfél óra várakozás után be tudtam lépni, és azt vettem észre hogy a téli szezonban eltűnt a szezon bérletem és visszatett alap 1-es szintre.
    Petya-29 ID: 27086774
    Köszi a választ és szép napot.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jó helyen kérdezel.
    A belépési problémán dolgoznak.
    Térj át egy másik böngészőre, illetve a Flash-re ideiglenesen. Itt:
    32585 csatolmány mutatása
    Ha így is problémát tapasztalsz, végezz el egy CCleaner-es takarítást, illetve jelezd újra a gondodat.

Petya-29 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

köszönöm

4. tifani56

tifani56 Junior szaki

Nagyon nem jo ez az ujj dolog.valami nem stimmel ki dob lassu a betöltése ha evet van nem lehet ugy csinálni mint régen Szomoru de ez az igazság Tifani56

5. Othep

Szia.

Egy változás mindig problémákkal jár, türelmesnek kell lenni.
    A belépési problémán dolgoznak.
    A hibákat folyamatosan javítják.
    Térj át egy másik böngészőre, illetve a Flash-re ideiglenesen. Itt:
    32585 csatolmány mutatása

Próbálkozhatsz a kliens új verziójának letöltésével is, ha a Unity nem megy: https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-kliens-jelszókezelő-funkció.20443/

Kuzdern kedveli ezt.
  6. nanuki-

nanuki- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Remélem jó helyre irok! :)

Olyan problémám lenne,hogy böngészőben már meg sem nyilik a játék, kliensnél pedig nem kapom meg az adventi ajándékot sem. Illetve egy rózsaszin kocka van a főfarmon az egyik ólnál.

Válaszotokat előre is köszönöm!

7. Othep

Szia.

A felsorolt hibák ismertek.
    A játékot folyamatosan javítják, a belépési is problémáról tudnak.
    A klienst is folyamatosan csiszolgatják, a legújabb verzió ez: https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-kliens-jelszókezelő-funkció.20443/
    Megteheted azt is, hogy Chrome-ban vagy Edge-ben visszatérsz ideiglenesen a Flash-verzióba decemberben, amíg a játék alakul.

8. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Sziasztok

Miért van az,hogy a kliensben a piacon azt mutatja hogy nincs olyan növény amit keresek-flashbe belépve meg van olyan növény a piacon
    Ez így nem igazán oké

A másik kérdés ehez a jelszókezelőhöz lenne:
    Ugye elmentem a jelszavam,kiválasztom a nevem a baloldalt,de mindig kéri azt a elsődleges jelszót-ennek semmi értelme-ennyi erővel már be is írhatom a felhasználónevet és a jelszót-kár volt ez a mentési lehetőség

.dina1. kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

A Piac esetében talán az lehet, hogy nem választottad ki: Bahamás vagy farmos növényt keresel.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-megújuló-piac.20015/

Jelszókezelőnél pedig ne állíts be elsődleges jelszót.
    Az a mentett jelszavakat hivatott megvédeni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-kliens-jelszókezelő-funkció.20443/

10. Petya-29

Petya-29 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Először is Köszönöm a választ!
    A javasolt lépéseket megtettem, de a probléma továbbra is fenn maradt, Flash alatt is a szezon továbbra is alapszinten van, nincs meg a bérlet. Emiatt a szezon pontot sem lehet felvenni.
    Petya-29 ID: 27086774

Utoljára szerkesztett: 19.12.20
  11. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

köszike mosmár megy a gazdaköri halleluja :)köszi akik megtetékcsak megosztom a tapasztalatomat :)

Othep kedveli ezt.
  12. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

köszi a választ, figyelmetlen voltam
    nem vettem még észre azt a lehetőséget a baha és a farmos között

Othep kedveli ezt.
  13. Optex2

Optex2 Járnitanuló

Szeretném kérdezni, hogy arról tudomás van -e? Hogy a kézzel szedett területről szedés közben pont el kell talállni a háromszögben lévő felkiálltó jelet csak akkor aktív, Pl ha jószágot még tápozni, itatni kell ez sokkal több időbe tellik, mint a flash ban. Megköszönném a választ. Üdvözletem.

14. farmgazda64

farmgazda64 Fórum-zöldfülű

Szeretném kérdezni, hogy a piacon ezután nem lehet tápot vásárolni, mert ilyen lehetőséget nem találtam. A választ megköszönöm. Üdvözlettel.

15. Othep

Szia.

4. Az állatokra vonatkozó menüponton keresztül tudjuk elérni a tenyészállatokat és a tápokat.

Jelen esetben a "Mind" felirat javításra szorul, hiszen ott csak az alapállatok vannak, nem pedig ömlesztve a sok tenyészállat és a sok táp még.

Bővebben is olvashatsz: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-megújuló-piac.20015/

16. farmgazda64

farmgazda64 Fórum-zöldfülű

Köszönöm válaszod, lassan megtanuljuk az újverziót. Üdvözlettel.

Othep kedveli ezt.
  17. rosco07

rosco07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Kikvertem 5 kártyapaklit és most nncs egy sem. Mwgtudnátok nézni,hogy hová tünt?
    előre is köszönöm.
    ID:6943680

18. Othep

Szia.

Kérem a türelmedet, holnap reggel fognak majd előkerülni a paklik most már csak. :)

rosco07 kedveli ezt.
  19. rosco07

rosco07 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszod.:)

20. Kiseszti85

Kiseszti85 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nekem is eltűntek a kártyapaklijaim (2).
    Az enyémeknek is utánajárnátok?
    Előre is köszönöm!

ID: 6606185

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.