Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mert ezek kényelmi funkciók.
    Valószínűleg nem ezek javítása élvez priorítást.
    Bízzunk benne, hogy a teljes átállásig, illetve mielőbb megtörténik.
    Ha ez neked nagyon kényelmetlen, 2021. január 11-ig még visszatérhetsz a Flash verzióhoz.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. seszkrisz1969

seszkrisz1969 Haladó

Lehet még a Flash verzióval játszani? Nekem nem sikerül:cry::cry::cry:

3. Othep

Szia.

Kattints ide:

seszkrisz1969 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm! Most már minden 100% :)

petya2007 és Othep kedveli ezt.
  5. gree89

gree89 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nagyon lassú lett az új játék (legalábbis nálam) mit tehetnék? Köszönöm a segítséget :)

6. Othep

Szia.

A gépre letölthető klienssel már találkoztál?
    A játék felkínálja számodra, a játékba lépéskor a lehetőséget.
    Próbáld ki.
    Ezen kívül még:
    A játékbeállításokban a grafikai minőséget vedd le a legalacsonyabbra. Kapcsold ki az animációkat. Így sok erőforrást megtakarítasz, és ezeknek a beállításával lehetséges, hogy jobban fog futni számodra a letölthető kliens.
    Fontos, hogy a számítógépünk megfelelően legyen karbantartva, és ne legyen tele haszontalan programokkal az eszközünk, amik a háttérben csak az erőforrást igénylik, ezáltal a játéktól veszik el az erőforrást.
    Érdemes szakembert felkeresni.
    Amennyiben túlságosan régi az eszközünk, akkor sajnos már csak új eszköz vásárlásával van lehetőségünk orvosolni a problémákat, vagy hardwer fejlesztéssel.
    Ehhez, szintén szakember segítségét kell kérnünk.

7. Tamás1488

Tamás1488 Junior szaki

Sziasztok! Már nem értem az egészet olvasom válts át unityre, rákattintok a jobb felső sarokba a unity verzióra és bejön nekem válts kliensre. Mit tegyek? A napok fogynak és én még flash-al játszom.

8. Gizus50

Gizus50 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a világítótoronyhoz meg van a 400 csillagom miért nem elérhető?

9. Othep

Szia.

Miközben belépsz a játékba, az felajánlja Neked a Kliens letöltésének lehetőségét, illetve tájékoztat:
    upload_2020-12-20_18-43-51.png

Ha ekkor lekattintod az X-et, mintha be akarnád zárni az ablakot, Unity módban kezd futni a játék.

Azok, akik nem szeretnének még Unití-ban játszani 2021. január 11-ig a farmkeret alján még visszaválthatnak Flash-be.

A Klienset csak azoknak kell letölteni, akiknek a böngészős Unity-vel nem fut jól a játék.
    Kevesebb gépi erőforrást használ.

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-flash-letiltásának-következő-lépése.20421/

10. Othep

11. rosco07

rosco07 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!;)

12. Gizus50

Gizus50 Utánpótlás-írogató

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.12.20
    Othep kedveli ezt.
  13. Tamás1488

Tamás1488 Junior szaki

Sziasztok! Valami nagyon nem jó nálam, bezártam x-el, és a kis virág kezdett el forogni. A jobb felső sarokban kis idő megszakitással ugrál a sárga leállitás és várakozás, majd 4-szer rákattintottam a várakozásra és kliensre váltott. Telepiteni kell az unity verziót vagy az automatikusan lesz a flash helyett? Már végképp nem értem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.12.20
  14. Othep

Szia ismét.

Ha lekattintottad az X-et, akkor automatikusan a Unity kezdett betöltődni.
    Első alkalommal hosszabb időt is igénybe vehet a betöltődés.

A kliensre nem válthatott magától, mert azt kell letölteni, mivel az egy program.
    Esetleg véletlenül megnyomhattad a "Kliens letöltése" zöld gombot, és felkínálhatta Neked a Kliens letöltésének lehetőségét.

Ha ugrált a sárga csík a leállítással és várakozással, akkor lehet gyengébb teljesítményű a géped, vagy túl sok ablak volt megnyitva.

Ha nem megy jól a játék a Unity-ben, mindenképp javaslom a kliens letöltését.

2021 január 11-ig a farmkeret jobb alsó szélén Flash-re is vissza lehet váltani Unity-ből.

Összefoglalva:
    A játékba lépéskor automatikusan a Unity változat töltódik be.
    Flash-re vissza lehet még váltani.
    A Kliens pedig egy gépre tölthető program kisebb teljesítményű gépek számára.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Majkipapa

Majkipapa Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Egy kis segitséget szeretnék kérni! A fákat csak ugy tudom betakaritani, ha mindegyikre külön rálépek, mert nem jelzi, hogy beértek. Ez egy kicsit visszalépés. A másik kérdésem, hogy a felső sorban lévőket nem tudom learatni, mert az ugráló mindig oda ugrik, és igy nem lehet hozzáférni.

Szives válaszotokat előre is köszönöm!

16. Othep

Szia.

A Beállításokban kell átállítani a következőket:

Földek:

upload_2020-12-20_22-33-11.png

"Ugráló":

upload_2020-12-20_22-29-35.png

farmerogirl kedveli ezt.
  17. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

A böngészős Unity-ben (egyelőre) csak bekapcsolt animáció mellett látszanak az érési fázisok. (Igaz, hogy ez esetben minden ugra-bugrál.) A letölthető verzióban viszont kikapcsolt animációnál is látható; esetleg tegyél egy próbát azzal is. (Én azt tapasztaltam, hogy néha belépés után nem látszik, milyen fázisban vannak a növények/fák, ilyenkor át kell lépni egyik területről a másikra és utána jó lesz.)

Ami a felső sor aratását illeti: ha a beállításokban a további beállítások fül alatt az "Információ megjelenítése egérkurzoros rámutatásra" opciót a "be" állásba állítod, akkor ez is jó lesz.

-ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  18. gkittus

gkittus Törzsjátékos

Sziasztok!
    Két farmon játszom, az egyiknél (itt) nem tudom a napi Rackó ajándékot begyűjteni, a másikon sikerült.
    Megnéznétek, hogy csak az animáció nem mutatja, vagy tényleg nem gyűjtöttem be?
    Már ki-be lépkedtem, frissítettem stb.
    gkittus ID: 5344693

Köszi

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mai napot még nem gyűjtötted be az ellenőrző panel adatai alapján.

20. gkittus

gkittus Törzsjátékos

Kös
    Köszi, akkor mivel próbálkozzam? Van ötleted? Zöld a pipa, rá is kattintok, de nem történik semmi. A másik farmon simán ment, és itt is eddig. A party pörinél nincs mennyiségi határ ugye? Mi lehet még az oka?

Most sikerült! Köszi a segítséget! Szia!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.