Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Farmod beállításainál válaszd a nincs téma opciót. Ne feled a mentés gombot. Valamint kell egy ki és belépés a farmra hogy aktiválódjon.
    upload_2020-12-23_20-4-47.png

Az aláírás képed látható!

2. csi48

csi48 Fórummogul

Köszönöm szépen! Sikerült a havat eltüntetni.

Utoljára szerkesztett: 23.12.20
  3. DufekÁdám

DufekÁdám Aktív író

Sziasztok!

Ti tudjátok esetleg, hogy már megint miért képtelenség a parti pörgetéssel termény bónuszt pörgetni? Csak elvétve adja föl, nemhogy még rajta is álljon meg. :(
    Köszönöm,
    Ádám

4. Kékmadár1

Szia!
    Mert akció van, és új dekortárgy került a kerékre.
    Ilyenkor a fő helyen, csakis valamely dekortárgy szerepel. Így kiszorulnak onnan a bónuszok az akció idejére.

-ágianyu33- és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  5. tistvan

tistvan Járnitanuló

Sziasztok
    Szerintetek mi az esélye annak , hogy visszakapom a 12 aranyat amivel tudtam folytatni az adventi kelendáriumot ??? Ugyanis tegnap egyszer sem tudtam belépni és nem az én hibámból? Másik kérdés , hogy ennyi idő után nem érdemlünk-e egy jól működő app-ot
    telefonra ?

05Zsuzsa és virág1957 kedveli ezt.
  6. Kékmadár1

Szia!
    A tegnapi napról, sajnos nincs információnk kompenzációról.
    Jelenleg a számító gépes verziót fejlesztik javítják a fejlesztők.
    Sajnos arról sincs információnk hogy okos eszközökre lesz-e app. és ha igen mikor.

7. farmbaby111

farmbaby111 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Meg tudja mondani valaki,hogy a piacon hogy lehet beállitani a pontos árakat eladáskor? A tili-tolival nem,az már biztos. Régebben rákattintottam az árra,és töröltem,illetve beirtam a számokat,amit akartam. Most ez sem működik.

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Feltételezem, hogy a Unity verzióban van gondod a piaci ár beállításával, beírásával.

A Unity alapú játék csevegőjében több tanács is olvasható erről.

-BombadilToma- Játékostársunk tanácsát írom, mely tényszerű és megoldásra vezető:

"A piaci ár megadásánál vagy egész számot írj be, vagy tizedespontot tegyél. Semmiképpen se írj, és ne is hagyd ott a tizedesvesszőt a beviteli mezőben."

Kérlek, próbáld így ki az árú árának meghatározását.

9. hofizsu53

hofizsu53 Utánpótlás-írogató

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! Jó játékot! Vigyázzatok magatokra!

-ágianyu33- és BackOffice kedveli ezt.
  10. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Kellemes meglepetés volt a BP részéről a mai különleges ajándék!! Köszönöm :) Mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket ! :)

-ágianyu33- és BackOffice kedveli ezt.
  11. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok! A két ajándék felhősorhoz a raktárban kéne lenni a dekoroknak, vagy ezután szerezhető meg? Négyet megtaláltam, de a többit nem.

12. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

Minden hónapban kaptunk Rokkotól egy kitehetőt , ha kiváltottad akkor valószinü valamelyik területre kiraktad.

BackOffice kedveli ezt.
  13. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Kösz szépen a gyors választ. Igen, megvannak. Akkor át kell néznem mindent.

14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Bombasztikus ajándék a neve, így keresd

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az Adventi kalendáriumból Bombasztikus ajándékot kaptunk, nem Mikulásos ládát.

Ebből arathatod majd a Mikulásos ládát 40X.

A Mikulásos láda majd a Láda / Váza ikon / Elhasználódó fülön lesz megtalálható.
    Tulajdonságairól itt olvashatsz: Ládák rejtelmei

upload_2020-12-24_10-53-44.png

16. Ezüstegér

Ezüstegér Fórum-zöldfülű

Nekem különleges problémám van,mióta az unityt,vagy a klienset használom azóta eszi a gép a gigát,azóta kezdte el,mióta próbaidőszak volt,meg letöltöttem a klienset,napi egy giga elmegy,ezzel gondolom nem mindenki van így,csak azok akiknél meg van határozva menyit használhat el havonta,én eddig hat gigával elvoltam egész hónapba,most neg 15 giga kevés egy hónapba.Pedig a farmokat le csökkentettem,most csak hárommal játszom.

17. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos ezen nem tudunk segíteni.
    Annyit tudsz tenni, hogy körbejárod a szolgáltatókat, és árajánlatot kérsz tőlük, majd azokból a számodra legkedvezőbbet kiválasztod. (Van olyan társaság, amely egy fél tenyérnyi méretű, egy számítógéphez vagy laptophoz is használható Wifi-s kütyüvel ~ havi 7 ezer forintért 150 gigát + éjjelre még további X mennyiségűt biztosít. (Hipernet- így üsd be a keresőbe).
    Áldott, békés Karácsonyt kívánok neked!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Ezüstegér

Ezüstegér Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget,élni is fogok vele,én is Boldog békés Karácsonyt kívánok!!

Havasi_Gyopár és Othep kedveli ezt.
  19. Accra24

Accra24 Aktív író

tegnap is írtam, törölte valaki, ma is írok. Belépek, végigmegyek a farm telepein, paszulyon, szédült, kerek, hajótörött világítótorony, majd vissza mennék még egyszer és NEM LÉP rá a mezőre, a térképen marad. MI a **** van már?? Ez a változat borzalmas, tegnap sem tudtam átvenni a holidays kódot, mert beírtam és nem történt semmi , CSAK mikor átléptem a Flash verzióba !! nagyon nem vagyok boldog

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.12.20
  20. Kékmadár1

Szia!
    Az új Unity verzióban még vannak hibák, amiket folyamatosan javítanak a fejlesztők.
    Javaslom, amíg lehet, játssz a régi Flash verzióban. Amit a farmkeret jobb alsó sarkánál. a feliratra kattintva érhetsz el.
    upload_2020-12-24_21-15-28.png

Egy pici türelmet kérünk még tőled.
    És békés boldog Karácsonyt kívánok!

-ágianyu33-, klé57 és zsani_apja kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.