Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Kolléga szerint a Világítótorony területére tetted ki a dekort.

2. Othep

A Munkások akciós áron (farmaranyért) akció tegnap ért véget.
    Havonta, 24-25. tájt, illetve 7-9.-e környékén szokott lenni.
    A Szezonmunkás/farmmunkás előfizetése az jellemzően hónap végén.

Előre mi sem tudjuk megmondani. Kérlek, figyeld a Központ/Eventek részleget, ott adunk hírt az akciókról.

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  3. fcsilla

fcsilla Járnitanuló

Köszönöm szépen a fáradozásotokat! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.12.20
    Othep kedveli ezt.
  4. Bade92

Bade92 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Nagyon szépen köszönöm. Így már minden világos :))

Othep kedveli ezt.
  5. fcsilla

fcsilla Járnitanuló

Hálásan köszönöm!!

Othep kedveli ezt.
  6. muskátlii

muskátlii Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy aki az ünnepi ajándékcsomagot nem vette át,annak lesz-e később lehetősége ezeket a felhősorokat valami módon megszerezni.Válaszotokat előre is köszönöm.

7. Othep

Szia.

Sajnos, ezeket vagy átveszi valaki, vagy nem.
    Automatikusan nem jár senkinek.
    Sem most, sem később.
    Amivel esetleg keverheted, az a Party pörgetéses dekoros felhő.
    Az jóváíródik mindenkinek, ha egy dekort meg nem szerzett a keréken, akkor is...

-ágianyu92- és Kuzdern kedveli ezt.
  8. BNAGY

BNAGY Utánpótlás-írogató

Nagyon sajnálom, hogy a felhősorokat ma már nem tudtam átvenni technikai okok miatt. Tizen éve játszom és gondolom, nem vagyok egyedül. Köszönettel:
    Gazda: BNAGY ID: 32602178

9. Othep

Én is sajnálom, hogy ez történt! :(

Sajnos, ezeket vagy átveszi valaki, vagy nem.
    Automatikusan nem jár senkinek.

Kuzdern kedveli ezt.
  10. *Gizus*

*Gizus* Utánpótlás-írogató

Szép estét kívánok ! Szeretném megkérdezni , hogy normális dolog az hogy a piacon valakik folyamatában árusítanak nagy tételben medvét , tukánt , stb. Nem most kezdtem a játékot , nagyon bosszantó hogy nem lehet némi haszonhoz jutni , mert ezres db számon mennek folyamatban az eladások . Én csalást sejtek , bocs ha tévednék. A növényeknél ugyanez megy . Áron alul rengetegszer van fent sokféle növény . De azt még meg is érteném . De állatot ennyit , szerintem lehetetlen előállítani. További szép estét . *Gizus*

Berni87 kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

Ez egy nagyon szerteágazó, sok lehetőséggel teli játék.
    Bizony elő lehet sok-sok állatot is állítani.

Javaslom beszélgess erről a többi gazdával, pl. ebben a topikban: https://board-hu.farmerama.com/threads/fejlődési-taktika.11014/page-193#post-1155726 vagy a Törzsasztal topikban is biztosan szívesen fogadnak.

Tanulmányozd a Farmenciklopédiát: https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-enciklopédia.6738/
    és persze mi is szívesen válaszolunk a kérdéseidre.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. *Gizus*

*Gizus* Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ ! De szerintem hogy napi szinten 10/ alkalom vagy még több 9999 db tukán vagy szitakötő de szerintem még tyúk sem termelhető . Főleg nem folyamatosan , vagy én vagyok nagyon naiv. Egyébként sem értem ....pár hónap híján elejétől játszom. Olyan szinten , áron mennek az áruk a piacokon hogy az csoda . Na ! Mindegy ! Ha valakiknek ez okoz örömet , lelkük rajta . További szép napot , jó játékot kívánok !

13. GIN47

GIN47 Aktív író

Szervusztok, kérdésem a következő: ajándékba kaptam egy prémium tagságot ami egy hónapra szól. Az a kérdésem, hogy mennyi idővel előtte kell jeleznem mielött lejár, hogy nem hosszabbitom meg. /Hiszen ezt ajándékba kaptam, nem valószínü, hogy én tovább szeretném fizetni./ Köszönöm előre is a választ. Valamint még egy apróság, ha rákattintok a prémium villára nekem nem mutatja, hogy menyi a hátralévő időm. Köszi

14. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Kedves Moderátorok! 1 kitehetőt nem találok sehol....az Érzelmes Piknik-et. Emlékeim szerint minden ajándékot meg kellett kapnom, mert figyeltem erre, hogy mindig belépjek. Megnéznétek elraktam valahova, felhőre vagy máshova? Remélem meg van valahol....Köszönöm szépen! Nagyon boldog új évet kívánok! Flowers:inlove::D Farmom: Flowers66 ID: 5469683

15. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia GIN47!
    Amennyiben nincsenek elmentett banki adataid beállítva a fizetési oldalon, akkor nincs tennivalód, mert magától megszűnik a tagságod, amint letelik az ideje, vagyis nem kell külön szólni senkinek sem miatta.
    Amennyiben a banki adataid mentettek, akkor a bankolási ablakban a jobb felső sarokban van egy olyan felirat, hogy "Állapot és felmondás" - ahol azt is láthatod, hogy mikor telik le- ott tudod megszakítani azt, hogy automatikusan meghosszabbíthatóvá váljon a prémium tagságod, ha arra a feliratra rákattintasz. Ezt a megszakítást minimum 3 nappal a tagság lejárat előtt kell megtenned, ha mentett adatokkal való bankolással vagy.
    Azután a következő vásárláskor ismét be kell majd ütni az adataidat, ha hitelkártyával vásárolsz.

Kuzdern kedveli ezt.
  16. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte:
    Északi partokon felhősoron megtalálod a keresett, Érzelmes Piknik tárgyat.

Flowers66 kedveli ezt.
  17. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Sziasztok légyszi segítsetek! A Quakka vagy hogy hivják olat hol tudnám megszerezni? Van esetleg feladat hozzá? Köszönöm

18. GIN47

GIN47 Aktív író

Kedves Havasi_Gyopár moderátor köszönöm válaszod, értettem, de azért még lenne egy kérdésem a prémium tagság megszüntetésével kapcsolatban: amit írtál értem, de a rendelésnél a Farmarama csapat "aláírásával " az szerepel, hogy idézem " a futamidő lejárata előtt l4 nappal mondható fel", most akkor 3 nappal elég vagy l4 nappal előtte jeleznem kell. Bocsi az értetlenségemet, de ez nem egyértelmü számomra. Köszi szépen a választ. Egyébként pedig Nagyon boldog vírusmentes 2021 évet kívánok.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  19. enci2009

enci2009 Járnitanuló

Sziasztok! A kedvenc farmer felhőről hiányzik egy dekor. Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg cserével lehetséges-e pótolni? Ha nem, akkor hogyan lehet beszerezni? Január óta játszom, lehet, hogy pont a januári. Az a neve, hogy "Ez túl forró"

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Jelenleg nem lehet hozzájutni.
    Quokka
    Bahás állat
    Szükséges szint: 1. baha szint
    Kategória: emlős
    Pajtaérték: 5428
    Tenyészthető: nem
    Terményese: nincs
    Táp hozzávalója: 10 db hibiszkusz, 30 db zsázsa, 2 db frangipáni
    Táp keverési ideje: 04:00 perc

Quokkalak

Gazdaboltban NEM megvehető.
    Szükséges szint: 1. baha
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]QuokkalakTermény: 1 db quokka
    Érési idő: 06:00 óra
    Tapasztalatpont: 50 BTP
    Trágya mennyisége: 2 db
    -2020. szeptember
    eventnyereményként
    - 2020. szeptember szezonból kiváltható

https://board-hu.farmerama.com/thre...-és-ólak-a-játékban.16260/page-8#post-1124163

Technics11986 és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.