Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Szerverből egy van, de piacból több.
    Regisztráció pillanatában a rendszer beoszt valahova, és örökre ott vagy, nem lehet váltani.

2. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Hidd el a 30 nap meg 30 nap ( Turbómalom ) elhiheted és szerintem a cég tegye össze a kezét, hogy ilyen minőségen aluli oldalra fizetne.
    Köztudott dolog, hogy meg fog szűnni a Flash, lett volna idő a grafikusokkal újra terveztetni, más felületre a játékot,
    de amit kapunk, az se megy rendesen, köztudott dolog. Nem az eventeket kéne nyomatni, hanem összedobni egy jó netes oldalt, a megfelelő technikai feltételekkel. Sajnos a tegnapi event kezdés is egy jeles példája, hogy mennyire veszik a technikai részt komolyan, sehogy.
    És szokás szerint nem nálunk volt a hiba, mint fogalmaztok állandóan , hanem ott a német fejekben, szerverekben.
    Jeleztem havi előfizetés ideje van, más, egyéb dolgokra felhőkre... volt reklámfelület. Ennyit erről, nem többet, BUÉK Tamás!

3. |Tamás|

Nincs elfelejtve, lesz.
    Hiába vágod a fejünkhöz a dolgokat, mi is nagyon jól tudjuk, de marhára nem tehetünk ellene, hisz a moderátorok/adminok a saját otthonukban vannak. Jah, vagyis akarom mondani a saját privát munkahelyükön, ami nem a Bigpoint. Most is dolgoznom kellene, ez helyett Neked válaszolok épp....

-ágianyu33-, BÚÉK2011 és rozo52 kedveli ezt.
  4. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

Szia Tamás:)
    Bocsánat az idétlen kérdésért+kérésért:eek:kérlek segíts,
    Gwendolin83 ID: 27478864 ezen tudtam 0 percezni a szegfűvel
    TaraWels50 ID: 27313085 ezen csak 44 percezni:(
    Keresem a különbség okát,nem találom-a feltételek egyformák-azt hittem:oops:

Köszönöm előre is:)

5. |Tamás|

Szia!

Itt le van írva minden, ami a nullapercezéshez kell.
    Ezt Te magad is tudod csekkolni, mi is csak ez a lista alapján tudunk végig menni
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877441
    Első körben ezt kellene végig nézni.

6. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

7. pnoncsika

pnoncsika Utánpótlás-írogató

Szia
    Valaki utána tudna nézni hogy mi történt a oltörténeti eventnél nállam mert a kétéltűeknél csak a 6. szintett mutatja és azt már megycsináltam. Kettővel már teljesen kész vagyok és a harmadik is az utólsót csinálom.
    Előrre is köszönöm szépen
    Gazda: pnoncsika ID: 15061825

8. -KovacsLevente-

-KovacsLevente- Fórum-zöldfülű

Bocsi. Készletkisöprés. Farm felszámolása. Abbahagyom a játékot, de van egy rakás jó dolgom, aminek más örül.

9. -Öregharcos-

-Öregharcos- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem tudom jó helyre írom-e... A következő a "problémám": mióta nem a flash verziót használom azóta EGYETLEN növénynemesítést se kaptam!!!!! Ez kb 1,5 hónap alatt "nem kis" teljesítmény!!!! Naponta kb 2 megy le (6,8,10 óra ) attól függ hogy tudtam fellépni, már csak a számok törvénye alapján is be kellett volna esnie 1-2 db-nak.... Régebben is előfordult h 6-8 napig csak pénz, TP, beültetett cucc,stb jött vissza, de ez a mostani "negatív" széria szerintem nem a véletlen műve: ROSSZUL van megírva az új (utily, asszem jól írtam) verzió!!!!!!
    Már a nemesítés elindításánál is "sántít" valami: indításnál látni h a 9 lehetőségből mennyi van meg (zöld pipa) , UTÁNA viszont már az ÖSSZES lehetőségnél azt jelzi nincs meg!!!!!
    Tudunk ezzel kapcsolatban infóhoz jutni illetékes helyről? Vagy esetleg másnál is fennáll ez hiba?

10. bendegúz150

bendegúz150 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Nincs a szédült szántón a 10 db kezdő eventnövény. Frissitettem,kiléptem,beléptem,de nincs. Igaz,hogy még csak a 21. szinten vagyok,de olvastam,hogy a 6. szinttől elérhető az event. Köszönöm,ha valaki válaszol. ID 56590994 Közben kibontottam egy TP-s ládát,amit valami feladatért kaptam,és hirtelen a 45. szinten találtam magam.. :) De még mindig nincs eventnövényem.

Utoljára szerkesztett: 7.1.21
    mamszi5107 kedveli ezt.
  11. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia bendegúz150!
    Idehoztam neked az eventleírás hivatkozását, sajnos számodra itt véget ér ez az event, illetve még az 5. napit meg tudod csinálni, hacsak nem turbózod fel a szint-haladásodat.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hóegér-1-6-24-órás-gazdakörös-event.20482/
    A leírás szerint az alábbi szintek teljesítettsége szükséges az event sikeres elvégzéséhez, mivel csak ott érhetők el az event kellékek mellett, a feladatba beadandó más dolgok (gomba, hiúz stb.):
    1. nap 6. szint;
    2. nap 40. szint;
    3. nap 50. szint;
    4. nap 47. szint;
    5. nap 14. szint;
    6. nap 50. szint;

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. mdi1

mdi1 Törekvő

Nem tudom törölni a földeket, sem kombájnnal, sem kézzel. Több böngészőben próbáltam mindkét verzióval.
    SEGÍTSÉG!
    Gazda: mdi1 ID: 1758543

Csak a szédültön, ahol szaporítanék. :(((

Most sikerült Chrome, unity.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.1.21
  13. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Tegnap 5 feladatot teljesítettél (2021. január 6. 16:00:22 órakor) az ellenőrző panel adatait átnézve a kétéltűek csoportjában.
    Most a 6. szint teljesítése következik, következne.

képet mellékelem:
    upload_2021-1-7_15-38-56.png

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  14. Kékmadár1

Szia!
    Kérnék Farmnevet és ID számot hogy ellenőrizhessük mi a helyzet a nemesítéssel nálad.

15. bendegúz150

bendegúz150 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ,igy már értem. A felröppenőset nyilván nem tudtam megcsinálni,mert 21. szinten nem lehet annyi felröpit produkálni. Gondoltam,amit tudok,azért megcsinálok. Most viszont szerencsém volt,egy TP-s ládának köszönhetően hirtelen 45-ös szintű lettem,és belépés után ott várt az eventnövény.. Nagyon örülök,igy tudom csinálni. Köszönöm.

16. -Öregharcos-

-Öregharcos- Fórum-zöldfülű

Szia Kékmadár!
    Köszönöm a gyors reagálást, már válaszoltam volna de még szoknom kell az új belépegetést, szerintem sikerült kicsit bonyolultá tennie a BP fejlesztőknek....
    Tehát : -Öregharcos- ID:14555710
    Elég sok gondom van egyébként az unity (megnéztem közben h írják :) ) verzióval, de tudom (még) kezelni + tolerálni, ez a nemesítés dolog volt az első ami már nagyon bosszantott...

Kuzdern kedveli ezt.
  17. Kékmadár1

Munkatársam ellenőrizte:
    Utoljára 2020-12-12 18:06:55 a rozmaringra Korán érő termés bónusza volt.

Összesen 32 üvegházat indítottál.

Azt is megállapította hogy több növényt váltogattál. Nem is az elejéről kezdve a nemesítésüket, hanem a vége felé az utolsó bónuszok hiányoznak.
    És az utolsó nemesítéseket igen nehezen adja.

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  18. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Szó sincs készlet kisöprésről. Az nem így néz ki.
    Azon a piacon (is) van olyan játékos, aki tud nulla percezni az ólakkal.

Kékmadár moderátor hozott egy linket. Érdemes rákattintani és elolvasni, miként lehetséges ez.

Nincs sem csalás, sem varázslat abban, hogy vannak olyanok, akik sok 100ezres állatkészlettel rendelkeznek. És valószínűleg egyre többen lesznek majd.

19. josie

josie Fórumlakó

Sziasztok! Nagyon röstellem a dolgot, de a Rackós felhőre két dekoromat nem találom, biztos, mert rendetlen vagyok... segítenétek, kérlek!:sleepy:
    :josie: ID: 3557142
    1, Tavaszi virgonckodás
    2, Trükkös futópad

20. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam megkereste..
    -Tavaszi virgonckodás: Alkímia titkai felhősoron.
    -Trükkös futópad: hajótöröttek partján: Az ID számod fölött egy picivel van kitéve.

josie, barbi021951 és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.