Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

2. Nildia

Szia vivica65!

A nevében is benne szerepel : Terményt adó ólak, tehát terményeket adnak, mint például : birkagyapjú, pehelytoll, festékpaletta stbst, az összes terményt adó ól.
    Állatot adó ól szintén sokat mondó : állatot ad : juhot, kacsát, pulykát, és az összes állatot adó ól.
    Terményes ólaknak is vannak színes ( sárga, narancs, piros, rózsaszín ) fejlesztéseik, de ezek ugyanúgy a Terményt adó ól kategóriába tartoznak.
    Állatot adó ólaknak is vannak színes ( sárga, narancs, piros, rózsaszín ) fejlesztéseik, de ezek ugyanúgy a Állatot adó ól kategóriába tartoznak.

3. vivica65

vivica65 Junior szaki

Szia .
    Ezzel nincs is gond,ezt értem. De mi a BARKÁCSOLT ÓL ./Én úgy gondoltam hogy azok amiket a városban építettem barkácscuccukból./

4. chris9977

chris9977 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e, de észrevettem, hogy megvan a rúnám a gyorsabb állat tenyésztéshez, de nem érvényesül! Pár napja vettem ezt észre! Nem tudom miért van ez, ezért érdeklődnék! Előre is köszönöm a választ!
    chris9977 ID: 38729709

5. Nildia

Szia vivca65!

Barkácsolt ól lehet állatot adó is, és terményt adó is. Farmos megnevezésben a barkácsolt ól a terményt adó ól, de az állatot adó színes ólakat is a műhelyben barkácsoljuk, de ettől azok még nem lesznek terményes ólak.

6. Nildia

Szia chris9977!

Amennyiben ezt a terményt adó ólaknál tapasztalod, úgy az a pár napja életbe lépett változtatásoknak köszönhető : a Tölgyön lévő Ólvarázslat rúna ezek után a terményes ólakra nincsen hatással.
    Erről a Hivatalost az alábbi linken olvashatod :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Új-információk-a-központból-2015-január-22.11915/

7. vivica65

vivica65 Junior szaki

Köszönöm a választ .Bár kicsit úgy érzem elbeszélünk egymás mellett.
    Azzal tisztában vagyok hogy a színes állatos ólfejlesztésből nem lesz terményes ól.A kérdésem az volt hogy barkácsoltnak számít.Igaz ?
    Üdv.
    vivica65

8. Nildia

Szia vivca65!

Nem, nem számít barkácsoltnak.
    Nem hatnak rá a barkácsolt ólakra ható felhők, termékek.

vivica65 kedveli ezt.
  9. vivica65

vivica65 Junior szaki

Kedves Nildia.
    Nagyon köszönöm a választ, bocsi az értetlenkedésért.
    szép napot Neked.
    Üdv. vivica65

10. Jucika

Jucika Haladó

ID 2004001

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

12. vivica65

vivica65 Junior szaki

Szia.
    Ez a meghatározás nálam nem igazán működik.91.-szinten vagyok ,de leginkább 5 szupertrágya ajándékot kapok és 1 pörgetést.Nagyon ritkán 5 bájitalt és elvétve pedig a tp-bonuszt.a leírásban szereplő ananászos süti és töklekvár még nem is volt.
    vivica65ID: 31407133
    üdv.
    vivica65

13. |Tamás|

90-es szint elérése után megkapod a speciális jutalmat, utána alap dolgokat kapsz ennek a táblázatnak megfelelően.

14. vivica65

vivica65 Junior szaki

Koszi Tamás.
    És ezeket ki írja a buborék vagy a háttérben jóváíródnak, mert még nem láttam ilyen ajándékokat pedig minden nap belépek és megyek Rackóhoz.

15. |Tamás|

Igen, a rackótól kapott ajándékokat kiírja a gép, de ezek közül minden nap csak 1-et kapsz és nem biztos hogy egymást követő napokon különböző nyereményeket ad a Rackó.

16. vivica65

vivica65 Junior szaki

Köszönöm Tamás.
    Mostantól feljegyzem minden nap az ajándékot . aztán majd levonom a konzekvenciát és reklamálok.
    Üdv. szép estét
    vivica65

17. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

szia Tamás!én sem kötekedni akarok,de nálam szinte mindig 4 szupertrágya a nyerő vagy turbótrágya.előfordul alacsony és magasabb TP,arató szinte nincs is.legalábbis nagyon rég volt ilyen.de végül is mindegy,hisz évekkel ezelőtt ilyen nem is volt,mégis kibírtuk.további szép estét mindenkinek.

18. kiskutya29

kiskutya29 Utánpótlás-írogató

Megtudnád mondani,hogy (most vettem észre,még éppen időben,és már le is járt az idő) mire kaptam 100% TP bónusz + -t? Köszönöm a válaszod!

19. Nildia

Szia kiskutya29!

Az ellenőrzéshez meg kell adnod a pontos farmnevedet és ID számodat.
    A mai nap délelőtt ért véget a Mega TP nap, tehát ha 11 óra előtt esetleg rendeltél Farmaranyat, ahhoz járt egy 100%-os TP bónusz tábla.

20. tunder20009

tunder20009 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Úgy kell , hogy még 6 játékosnak kell szomszédomnak jelentkezni: (azaz 12 játékos tudja az egész tisztást kitisztítani) .
    Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.