Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Látod, látod! Sikerült, mert értelmezted amit írtam, és meg akartad oldani!
    Bízzunk benne, hogy szép sorban javításra és megszüntetésre kerülnek a hibák és hiányosságok, és ugyanolyan kedvvel tudunk majd játszani, mint a váltás előtt.
    További sikeres játékot!

BriGitta75 és csobánka1 kedveli ezt.
  2. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Köszönöm a választ! :)

-BombadilToma--nak köszönöm az információt! :)

Ninett79-nek köszönöm, hogy a napom gazdagabb lett! :)

-BombadilToma- és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Sziasztok!

Az újrahasznosító robot L-es gombjának súgójából hiányzik a legnagyobb nyeremény, az 50 farmpengős grafika.
    Marcsi0712
    ID: 35028376

4. Marik33

Marik33 Törekvő

Szervusztok Kérlek mondjátok meg Hogy az ID számot hol találom.Köszömöm

5. fiam62

fiam62 Fórum hercege

6. Laciapu73

Laciapu73 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Learattam a web böngésön keresztül az event növényeket. Amikor learattam 2000 fölött volt, aztán a malomban készítettem egy kék-piros masnis dobozt így lett kb 1500 körüli növényem. Probáltam leadni a dobozt a web böngészöben, de nem sikerült. Ekkor kiléptem onnan és a kliensen keresztül probáltam leadni, ekkor vettem észre, hogy sem az eventnövények nincs annyi amennyi volt sem a dobozok nincsenek meg. Ilyenkor mi a teendő!
    Köszönöm!
    Gazda: Laciapu73
    ID: 104475681

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Rossz az User ID, így nem tudok ránézni a farmodra.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Laciapu73

Elnézést elirtam:
    Gazda: Laciapu73 ID: 10475681

9. ferencmajor

ferencmajor Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudok sem tegnap, sem ma paysafecarddal vásárolni, Piros lakatot látok a cím előtt.
    Már kétszer elő fordult, de akkor másnapra sikerült a vásárlás. Nem sikerül beírni a 16 jegyű kódot.
    Ez a hiba előfordul a piacon és a gazdakörben is a számok beírásakor. Esetleg valahol valamit elállítottam?
    Köszönöm válaszotokat.

10. |Tamás|

Szia!

Kérlek keresd fel a supportot, és oda küld egy képernyőmentést róla, hogy pontosan mit látsz.

11. |Tamás|

Előkerestem Neked, egy ki és belépést követően már 3 kék ajándék lesz a menüdben nem 2.

12. Laciapu73

Nagyon szépen Köszönöm!

13. ferencmajor

ferencmajor Utánpótlás-írogató

Köszönöm.

14. gkittus

gkittus Törzsjátékos

Sziasztok!

gkittus ID: 5344693 vagyok, a mostani eventhez indítottam a malomba 4db majd 5 db kék ajándékot, de csak a négy lett meg. Megnéznétek, hogy mi történt, én rontottam el valamit? Sztem meg volt a 9-hez való és el is indítottam két részletben (4 és 5 db) , de csak 4 lett kész , azt beadtam és az ötöt nem találom, sem a hozzávalót.
    Most el kell mennem, csak este leszek :(

Köszi

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

A kisfarmjaimon megjelent egyedi ajánlatként ez a csomag: Flúgos talányos fák.
    A kérdésem az lenne, hogy meddig él ez az akció, mert nincs feltüntetve a lejáratának ideje a banki ismertetőben sem és a hirdetőtáblán sem.
    Köszönöm előre is a választ.

HéricsBáró kedveli ezt.
  16. dancsi81

dancsi81 Utánpótlás-írogató

Szeretnék egy kérést, ha lehetséges: A felkiálltójel megnagyobbítása, bárhol az írásokat megnagyobbítani, mert idősek is kérték már. Megköszönném ha ezt lehetővé tennék.

17. Havasi_Gyopár

Szia gkittus!
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte, és megállapította, hogy azt látja az ellenőrző panelen, hogy összesen 13 kéket állítottál elő eddig. 3+2+3+1+4 volt a keverések mennyisége. A feladatokhoz beadtál 3+6+4-et. Ez utóbbi (a 4) oda lett beadva, ahol 9 db-ot kér a rendszer. Sehol nem látszik, hogy azt az 5 db-ot lett volna miből előállítani. Nincs annyi növényed. Nincs a malomban és a feladatnál sem nyoma ennek az 5 db-nak.

18. Havasi_Gyopár

Szia -gyöngy-581!
    A farmnevet és az ID számot add meg kérlek, hogy meg tudjuk nézni.

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. Havasi_Gyopár

Szia!
    Sajnos az ilyen jellegű, egyedi akciókról/ajánlatokról nincsen hivatalos, mint ahogy te is tudod.
    Az ajánlat 2021.01.15. / 22:00-ig él a kapott információk alapján.

-ágianyu33- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.