Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia tunder20009!

A Szédült szántód kitisztításához kell összesen 12 szomszédot szerezned.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/

Az Erdei tisztásod kitisztítása 4 lépcsőben történik. Minden egyes területet a Tölgytől tudod megszerezni csillagokért.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/

2. Jucika

Jucika Haladó

3. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

Jó reggelt,
    az lenne a kérdésem, hogy sikerült a titokólból 1 db kivimadarat kitenyésztenem, viszont a terményhez szükséges babérlevél csak a 94. szinttől elérhető. Ennek mi az értelme? Sikerült a madár, de nem tudom tápozni és venni sem! Ötlet? Csak nehogy az legyen, hogy várjam meg, amig a 91. szintről eljutok a 94.ig, mert az durva lenne. Tegyetek valamit l.sz, mert szerintem sokan így vannak!
    Előre is köszönöm a válasz,
    Böbibaba69

4. .*méhecske*.

.*méhecske*. Fórum-zöldfülű

Sziasztok és szép napot kívánok.
    Teljesen egyetértek Böbibaba69-el én is pont ezért néztem be a fórumba hátha van már megoldás.

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, ne feledd, a kivitáp piacképes.
    A láda titka gazdaköri feladat nyereményei között is fellelhető: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-2#post-152899

6. Laboviti

Szia!
    Két megoldás közül is lehet választani.:)
    A piaci vásárlás, vagy a láda titka gazdaköri feladat teljesítése.

7. renatoid

renatoid Junior szaki

sziasztok az aktuális ajándékkodot hol találom?

8. Laboviti

9. renatoid

renatoid Junior szaki

sziasztok az aktuális ajándékkodot hol találom?

10. Laboviti

11. -Nusika79-

-Nusika79- Fórum-zöldfülű

Szia nem találom a bubó album részletes leírását.hiába írtátok ,hogy a játékismertetőbe meg lehet találni,de én nem találom Segíts

12. Laboviti

13. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

Szia Laboviti,
    köszönöm a válaszod, ezzel csak az a gond, hogy tápot még csak-csak veszek, de mire kitenyésztődik a 100 db kivimadár, hogy teljesítve legyen az utolsó 5. feladatsor, na az lesz nem kevés idő. A megszerezhető felhősorról lehet tudni mit fog adni:
    köszönöm,
    Böbibaba69

14. Laboviti

Az alábbi linket megnyitva tájékozódhatsz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-2#post-152899

Tulajdonságai:

• Lezárási idő: 36 óra
    • Amit ad: Minden ólra 10% TP bónusz 12 órán át

15. Ency0922

Ency0922 Járnitanuló

Sziasztok! A VII. Képregény event-hez írva volt, hogy mától érvényes a bónuszkód, de én nem találtam semmit. Még nem érkezett meg vagy csak nem lett kiírva? Előre is köszi! :)

16. Laboviti

Szia!
    Egyelőre még várjuk az ajándékkódot.

17. Ency0922

Ency0922 Járnitanuló

Köszönöm!

18. Bubi-55

Bubi-55 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Honnan lehet megtudni,hogy a szülinap meglepetésekkel és a Bubó album feladatokat teljesítettem-e.
    Nekem mind a kettőnél csak a képregény olvasása és képregény kezdése lehetőség van.Már többször
    végig lapoztam,de mindig az van kiírva,hogy ezt a képregényt még nem olvastad el végig.
    Bubi-55 ID:38032616

19. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Nem akkor lesz "olvasott" a képregény, ha végiglapozod, hanem akkor, ha végigcsinálod a feladatot.

20. Bubi-55

Bubi-55 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm a választ.Ezek szerint még egyiket sem csináltam meg.
    További szép napot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.