Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .rózsabimbó.

.rózsabimbó. Junior szaki

milyen problémának jelöljem meg?

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

A "Probléma a játékkal" megfelelő lesz.

3. .rózsabimbó.

.rózsabimbó. Junior szaki

Elküldtem a levelet köszönöm a segítségedet, további szép estét :)

4. O-Serenity-O

O-Serenity-O Utánpótlás-írogató

A pikniktakaró rejtélyét szeretném megfejteni... Melyik állat tojja? Nem találok rá leírást, de a piacon kapható. :)

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia O-Serenity-O!

Egy tavalyi eventen lehetett nyerni azt a terményes ólat, ami a Pikniktakarót készíti :

Textilmalom:

• Érési idő: 38:00 óra
    • Amit ad: 215 TP és 1 pikniktakaró
    • Tápigénye: 1 mókus és 1 mókustáp
    • Csak a normál farmterületekre lehet kitenni

Az eventleírás pedig az alábbi linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farm-kemping-2014-08-05.11049/

6. maci0325

maci0325 Fórumprofi

SZiasztok Nagyon sokszor jártam ugy hogy rendeltem fa aranyat és nem jött meg . Irtam a supportnak is és mindig lerázo levelet kapok . Ma is rendeltem 805 806 825 kor és csak 100 fa irtak jová .!! Pedig a telefonomra aszt a választ kaptam köszönjük a vásárlást számládon jóváirtuk a rendelésed . Felháboríto hogy soha nem mükődik Kérlek nézzetek utána köszönöm LÁZÁRNÉ

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Mint ahogyan a megrendelési oldalon is olvashatjuk az sms-sel rendelt játékpénz jóváírása előtt meg kell várni amíg a mobilszolgáltatótól a visszaigazolás megérkezik.
    Ez a várakozás oka.

A megrendelési problémákkal a payment support foglalkozik: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

8. maci0325

maci0325 Fórumprofi

SZia Az sms-et rögtön megkapom ahogy elküldöm a felkérést köszönjük rendelésed számládon jóváirtuk csak a jóváírás tart nagyon sokáig amig a farmon megjelenik .Ma pl egy orát vártam rá . SZerintem ez így nem jó . Köszönöm a válaszod .

9. Laboviti

Szia!

Kérlek ne feledd, azért kell várni a játékpénz jóváírására, mert a szolgáltatótól(pl. mobil) az aktuális személyes információiknak el kell jutni a központi bankba. [Ez nem azonos a mobil szolgáltatótól kapott személyes üzenettel]. A közvetítői szolgáltatás adatforgalma időt vesz igénybe.
    Itt a fórumon pénzügyi dolgokban nincs lehetőségünk segíteni a személyes adatvédelmi jogok és okok miatt.

10. Blökix

Blökix Fórum hercege

Ha a kicsi rekeszben elfogadtam a 3 hatást,a közepesben még egyet,akkor a nagyban lévő 3 hatást is megtudom szerezni vagy az eddigi megszerzetteket valahogyan törölnöm kell?

11. Laboviti

Szia!
    Amíg a bónusz nincs a birtokodban, addig bármikor felbukkanhat a nemesítés során bármelyik rekeszben.
    Ha elfogadtál egy bónuszt, az már többször nem érkezhet hozzád.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítés-és-az-üvegházak.6862/

12. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Köszönöm a segítségedet de nagyon bosszantó amikor a kártyárol levonják a pénzt és nem történik semmi . Mai nap megjött igaz 1 óra múlva de múlthéten nem történt jóváírás . Lehet hogy nem fogok rendelni többet és akkor nem kell idegeskednem .

13. Laboviti

Hidd el a pénz nem veszhet el, a payment support hatásköre az ilyen esetek feltárása.

14. kismacsek20

kismacsek20 Fórum-zöldfülű

szia
    azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudom elkésziteni a lábost._? köszi elöre is.
    Anasztázia

15. Laboviti

16. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a mostani event növényekre hat az ananászos süti? SOS választ szeretnék. Köszönöm előre is a választ.

17. Laboviti

Szia!
    Az ananászos süti terméshozam-növelő bónusza event-növényekre nem érvényes, kizárólag a süti ismertetőjének megfelelően a trópusi fákra és növényekre.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/

18. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

19. valimama11

valimama11 Fórum-zöldfülű

Hogy lehet hogy 60 százaléba nemtudombefejezni az adventeket a felreppenök miat a?92 szinten vagyok és csinálom fojamatossan!

20. Laboviti

HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.