Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia ezek az ajándékok virtuálisak ott ülnek az asztalnál :) nem tárgy nyeremények!

2. VölgyiMarika

VölgyiMarika Járnitanuló

Jaj, értem, azt hittem valahol másutt vannak. Köszönöm a választ..:)))

3. O-Serenity-O

O-Serenity-O Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ.
    Kórházban voltam akkoriban, azért nem volt ismerős. Kár. Pedig mókusodum van. Jó lenne, ha újra lehetne nyerni ilyet. :cry:

4. erdeinejucus55

erdeinejucus55 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Vettem 50farmaranyat, de nem kaptam meg mert elírtam a BIG szót kicsi i betűt írtam nagy helyet. Utána tudtok nézni hogy megkapjam? 15óra03perckor vásároltam. Előre is köszönöm a segítségeteket!!!

KUN4540 kedveli ezt.
  5. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia!
    Szeretném megkérdezni, hogy a zöld matrózteát hol lehet előállítani, sajnos nem találtam meg.
    Előre is kösz a választ!

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek ezzel a supporthoz fordulj (a játékban a jobb felső sarokban találod a !? - ikon alatt).

7. -East17-

Szia!

A Természetgyógyászat 5. szintjén nyílik rá lehetőséged.

8. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia! Nagyon köszönöm!!

9. mariabaroti1966

mariabaroti1966 Járnitanuló

sziasztok van egy olyan problámám hogy amikor a farmot elinditom mindent betőlt dea bárányo ka taligával nem túnik el és nem tudok csinálni semmit. MIT TEGYEK.ELŐRE KŐSZŐNŐM A SEGICSÁGET SZIASZTOK

10. -East17-

Szia!

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást, majd próbáld meg ismét:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

11. bözsiMama2015

bözsiMama2015 Fórum-zöldfülű

ma regisztráltam és léptem be először még mindig a 9 földet vetem és 1 nagy piros nyil adja az utasítást a bagollyal mikor tudod már egész területen vetni és menni a a térképen ide oda és szomszédokat is kellene már fölvennem semmi nyil nem mutatja várom a válasz köszönöm

12. -East17-

Szia!

Az első szinteket az oktató feladatok segítségével teljesíted, így azokat úgy csináld végig, ahogyan a nyíl és a szöveg mondja/mutatja. Utána dolgozhatsz bátran.

13. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Sziasztok!
    Lehet hogy rossz helyen teszem fel a kérdést, akkor bocsánatot kérek!
    Sajnos nem sikerült teljesen befejeznem a Születésnapi eventet, a felröppenők miatt.15 db hiányzott.
    A felhő meg van és a hozzá tartozó tartozó kitehetők is,. mind a három feladat kész lett- de nem találom őket.
    A felhő soron azt írja " ez az eszköz, már nincs az eszköztáradban " Mit lehet tenni ilyenkor? vagy csak akkor lenne meg, ha végig csináltam volna az egész eventet?
    Köszönöm a segitséget.
    További szép estét Mindenkinek.

14. -East17-

Szia!

Már máshol is kérdezted és választ is kaptál:

https://board-hu.farmerama.com/inde...születésnap-csevegő.11940/page-86#post-163912

15. -LKata2-

-LKata2- Fórum-zöldfülű

Kedves -East17-! Kérdésem az lenne, hogy miért nem találom a Ghibili fáimat. Teljesen befejeztem az eventet. Nem emlékezem arra, hogy kitettem őket.
    ID 6089291 -LKata2-
    Válaszodat előre is köszönöm.

16. -East17-

Szia!

Még január 31-én, este fél hét körül arattad le a 10 jutalom fát.

17. *Masa*

*Masa* Utánpótlás-írogató

Jó estét! A munkások féláron akció most meddig tart? A kiírásban másodika 11óra, de az óra meg mást mutat a farmon. Előre is köszönöm a választ!

18. -East17-

19. -LKata2-

-LKata2- Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a gyors választ. Feledékenység történt részemről. Elnézést és további szép estét.

20. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok! Most vettem észre, hogy a bahán lenne egy kitehetőm "Doki küldetése II" Ezt mikor szerezhettem és hol lehet az I. ? Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.