Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia !

Nekem is szemet szúrt... ha már inkább tarajos sülnek néz ki, és afrikai állat, inkább tették volna a bahára. Ebből rengeteg félreértés lesz, legkésőbb tápkeverésnél.... :S

mandityalexandra kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Volt rá próbálkozás, hogy cseréljenek nevet, egyelőre nem sikerült őket meggyőzni...
    Ilyen, amikor egy német próbálja megmagyarázni, hogy az úgy jó a saját nyelveden, Te nem értesz hozzá.

Tigrislady és mandityalexandra kedveli ezt.
  3. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Igazad van, én is rákerestem:
    Zoo-Budapest. Tarajos sünök upload_2021-12-9_10-46-51.png

4. |Tamás|

Ismerjük az állatokat, de a játék háttérrendszerében nem mi írjuk be az elnevezéseket, akinek meg lehetősége van, az pedig nem úgy állt a dologhoz.
    Próbálkozunk, addig meg nincs más, mint így marad.

Samborg és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Nem tudom mikor kaptam, de van 2 db "Arabeszk" talányos fám. Kiraktam a főfarmra , be is "értek", de learatva nem lett semmi. Egy idő után megint olyan, mintha beértek volna :)) Szeretném, ha megnéznétek. Diti54 ID 26222139 Köszi előre is.

6. |Tamás|

Szia!

Ezt már vizsgálja a központ, sajnos ez egy hibás titokfa (mindenkinél).
    Egyelőre nem tudsz mást tenni, vagy kint hagyod és várod a javítást, vagy kitörlöd, visszakerül a menübe, és ha megjavították, újravárod az érési időt.

jófarmerlány kedveli ezt.
  7. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Köszönöm szépen a válaszod :)

8. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Ismételten tele vannak a termő területeim az aratáskor felszálló kalapkákkal. tüntessétek el légyszi. ID 9805208 Köszönöm.

9. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia rozsazsuzsa!
    A felszálló fekete kalapkák a termések által adott TP-ket jelzik aratáskor.
    Azok a játék tartozékai. Nem eltüntethetők.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Szeretném ha utána néznének hogy tegnap vásároltam fürgemalmot ami kiirt hogy sikeres volt a vásárlás és megkaptam érte a jutalmat amit a vásárláskor kapok de a fürge malom nem érkezett meg viszont ma is vásároltam sikeres is volt de azt sem kaptam meg az ID11354999 es a farmszámom! Ebbe kérem a segítséget! Előre is köszönöm!

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Mindkét vásárlásod sikeres volt, egészen eddig tart a fürge malmod:
    2022-02-07

12. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Köszönöm a választ most már észre vettem!!

13. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Sziasztok!!Szeretném valakinek a segítségét érni! Ma du. 15 óra 25 perckor 899,. forintért megvásároltam a Magyal- és a Szüreti holdfesztivál felhősort! Jött a szokásos ablak, minden ami a csomagban jelezve volt megérkezzet ( Makkoltatás és társai) és sehogy nem tudom aktiálni, mert bezavar a boltba, ahol már nem is szerepel a kínálatok között! Köszönöm

Gazda: -.Marcsi.- ID: 43602970

14. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Bocsánat hogy ide írok, de más helyet nem találtam. Az új állat szerintem nem sün, hanem sül. Annak vannak ekkora hegyes, könnyen letörő, horgas végű tüskéi.
    Ha nincs igazam, akkor elnézést.

Fätum kedveli ezt.
  15. Havasi_Gyopár

Szia csi48!
    Az új állat átnevezését kérvényeztük már a központban, de még nem jött meg a válasz. Amint megjön, minden vonatkozó helyen javításra kerül.

zsani_apja kedveli ezt.
  16. Havasi_Gyopár

Szia!
    Türelmet kérünk, amíg érkezik egy kolléga, aki be tud nézni a farmodra, hogy mi történt.

17. Havasi_Gyopár

Szia!
    A kollégám megnézte, és megállapította, hogy ma délután ezt vetted meg:
    upload_2021-12-10_16-39-59.png
    Mindkét felhősorod a paszulyon van, de még nem aktiváltad azokat.
    Név szerint írd be a szűrőbe és úgy keresd, s akkor fel tudod tölteni azokat.

18. csi48

csi48 Fórummogul

Köszönöm szépen!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  19. KerteszKatka

KerteszKatka Fórum-zöldfülű

Üdvözletem mindenkinek! Ma a Diszkófények és Rave-örület felhősorok megvásárlására tettem kisérletet. Sajnos helyettük két nem várt felhősort: Szüreti holdfesztivál és Nyári szellő elnevezésűt kaptam. Remélem van mód és lehetőség arra hogy az eredetileg kifizetett felhősorokat megkapjam, ebben kérem a segitségeteket. Előre is köszönöm: kerteszkatka ID:12751489

20. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Szia Havasi Gyopár!! Köszönöm a válaszod, így már engedte aktiválni!! Legyen szép hétvégéd! :)

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.