Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia KerteszKatka!
    Megvásároltad az egyéni ajánlatban: a Rave-ület felhősor csomagot, benne 2 felhősort kaptál: Diszkóláz felhősort és Bőségszaru felhősort.
    A paszulyon névvel keresd, majd fel is tudod tölteni.

A másik csomag, amit megvásároltál: a Diszkófények felhősor csomag.
    Ebben is 2 felhősor volt: Diszkótánc felhősor és Ködös felhősor.
    Ezek is feltölthetők a paszulyon.
    Amit akartál, vagyis szándékoztál a leírásod alapján, az a rendelkezésedre áll, és feltöltés után aktiválhatók a megvett felhők.

2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én nagyon le vagyok maradva.Hol van felhővásár, mert én nem találom, vagy már lejárt az idő?

3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Magdi!
    Egyedi felhővásárlási ajánlatok vannak most, amelyeket kaptak egyes gazdák.
    Ha nincs a Hirdetőtáblánál a vásárlásoknál, mert véges számúak az ott megjeleníthető hirdetések, akkor menj a paszulysorra, és a Keksztolvaj felhő alatt találod azokat amelyeket felajánlanak megvételre.
    Ha nincs ott a számodra ajánlat, akkor a mostani szériában szereplő felhők már korábbi vásárláskor a birtokodba kerültek.

magdi06 kedveli ezt.
  4. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Sziasztok van szivárványos pisztráng a játékban? Tudnilik tápot vettem ma és akkor jönn velem szembe a piacon!

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

6. Technics11986

Szia! Akkor én vagyok a mafla. Köszönöm az infot! Tavaly megcsináltam ehhez hasonló eventet akkor a tobzoskalak nevű álatot adta de lesz ez cserélhető majd gondolom mert lemaradtam mint a boravaló! Jó sokszor meghalni nincs idöm se kedvem!

7. mamarygen

Lesz majd cserélhető, de nem az idén. Valamikor a jövő év első pár hónapjában.
    Addig is megoldható úgy, hogy az állatot magát a piacról beszerzed, így az állományt gyűjtheted.

Technics11986 kedveli ezt.
  8. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok. Ma hajnalban a felhőim között megjelent többek közt a Nyári szellő felhősor. A + jelre kattintva egy csomag jelent meg amelyet meg is vettem 899 ft-ért. Másik két felhőt kaptam és azt mutatja, hogy ezt is, de nem tudom aktiválni, mert nem engedi. Legyetek szívesek megnézni, hogyha én erre kattintva indítottam a vásárlást, miért nem kapom meg az aktiválás lehetőségét.
    btgabi ID: 6951506

levi5 és Fätum kedveli ezt.
  9. mamarygen

Szia!

Ma, 2021-12-11-én 02:24:51 órakor a Diszkófények felhősor csomagot vásároltad meg.

Ennek a csomagnak a két felhősora: Diszkótánc felhősor és Ködös felhősor.
    A paszuly keresőjébe írva a pontos neveket előkerül a két felhősor, amit aktiválhatsz a feltöltés után.

A "Nyári szellő" felhősor egy másik ajánlat egyik felhősora. Csak a paszulyon látszik, maga az ajánlat nem elérhető, mert a csomag másik felhője már a rendelkezésedre áll, azt használod.
    Ebben az egyéni ajánlati akcióban minden csomag 2 felhősor tartalmaz. Csak azok a csomagok vehetők meg szabad döntés alapján, amelyek még nincsenek meg az adott farmon.
    Ha a csomagnak csak az egyik összetevője nincs a játékos tulajdonában, akkor inaktív felhősorként látszik ezekben a napokban.

Az ajánlat lejárata után már nem kell "kerülgetni" ez a felhősort. (zöld az ikon alapja - nem kattintható, nem érhető el most az akció idején)

10. Technics11986

Szia! Köszönöm a választ mostmár tudom ha ez az event jönn ezt meg csinálni! Köszönöm!

11. papageno53

papageno53 Járnitanuló

Szia! Hol lehet sündisznót tenyészteni?

12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Áthoztalak ide, mert a Fordítási hibák jelentése - nem Segítségkérő topik.

A Sün nem tenyészthető.

Ezen a linken pedig mindent megtudhatsz az óljával kapcsolatban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-3#post-860769

A legújabb titokállatról, a Sündisznóról itt olvashatsz: https://board-hu.farmerama.com/thre...dó-gazdaköri-küldetéssel-2021-december.21847/

13. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Szia kedves mamarygen. Köszönöm válaszodat. Nem örülök neki, mert pont ő az amit megvettem volna, de mint láthatod a képeimen pont kattintható volt . Kék és + jellel ellátott felhőként jelent meg ezért rá kattintva vettem meg a felhőket. Emiatt gondolom a megjelenítési hiba az okolható.

14. mamarygen

Szia!

Az idézett hozzászólásomhoz a log adatait ellenőriztem.
    Annak alapján amit láttam, írtam a választ számodra.

Még mindig akciós a felhősoros egyéni ajánlat.
    Kipróbáltam egy kis farmomon.
    Azt tapasztaltam, hogy a nevezett felhősor ikonjára kattintva a banki oldalon több ajánlat is látszott.
    Vagyis a banki felületen kellett kiválasztani, melyik csomagot rakom, raknám a kosárba a fizetéshez.
    A csomagok ikonjainál az "i" kapcsoló az, ami eligazít, mi van a kép mögött, mit tartalmaz az adott ajánlat.

A farmodon újra ellenőriztem a felhőidet.
    A vágyott felhő (nyári szellő felhősor) abban a csomagban lenne elérhető, amelyben a másik felhősor (mocsári magyal) már a tulajdonodban van.
    Ennek alapján ez a csomag nem szerepelhetett a banki ablakban. (egy felhősorral a csomag nem volt elérhető, mert a másik már neked a farmod megvolt)

Ami megzavar(t) sok játékost, hogy minden felhősor megjelent az akcióban a paszulyon a vásárlási alkalom idején. De nem mindegyik vehető meg a kizárásos szabály miatt - ha egy felhő ezekből már megvan, a másik egyedül nem megvehető)
    (kék háttér, zöld háttér az ikonban)
    Ami megvásárlásra került, az szürke színárnyalatú, előhívható, feltölthető, aktiválható.

Ami felhő marad az akció idején a paszulyon, az a lejárati idő után el fog tűnni.(kék háttérrel vagy zöld háttérrel)

Egy következő akció idején már más csoportosításban visszatérhet még.

Sajnálom, hogy nem azt a felhősor párost vetted meg az akcióban, amit kinéztél. De egy felhősor megvétele most nem volt lehetséges.

15. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    A paszulyon megjelent három felhősor, szívesen megvenném őket, de hiába keresem
    a lehetőséget sehol nem találom. Hiába kattintok a zöld körre, vagy a felhő elemeire
    nem irányít sehová.
    1. Bőségszaru felhősor
    2. Ködös felhősor
    3. Nyári szellő felhősor.
    Hogyan tudom megvenni (megszerezni) ezeket a felhőket?

Köszönöm a segítségetek.
    PZoli64
    ID: 56197804

16. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

2021. december 10-én, tegnap egyéni ajánlatok érkeztek olyan farmokra, melyeken néhány felhősor még nincsen meg.

Minden ajánlat 2 felhősort tartalmaz.

Van(nak) az akcióban szereplő olyan felhősor(ok) a paszulyon, és csak ott láthatók, melyek egy vagy két másik csomagnak a részei.
    De páratlan db-számúak a mostani összeállítás kínálataiból.
    Mert a párjuk, az a felhősor, ami nem látható, az már a játékos tulajdonában van, használja a pár másik elemét.
    Most így, magukban nem vásárolhatók meg.

Zöld az ikonjuk a paszulyon, nem reagálnak kattintásra.
    Ezek "csonka" ajánlati összetevők, az akciót követően majd nem zavarják a "rendes" játékmenetet.

17. papageno53

papageno53 Járnitanuló

Köszönöm!

Othep kedveli ezt.
  18. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    A felhők jelenléte nem zavar, az annál inkább, hogy bárhol keresgéltem a megvételt, nem jártam sikerrel.:cry::cry::cry:
    Majd legközelebb.....
    Nagyon köszönöm a válaszod.:D

19. mamarygen

Szia!

Kérlek, ne a magad farmjának az ajánlatait említsd Játékostársadnak!
    A help felületen most van moderátori ügyelet, minden vásárlással kapcsolatos válasz farmos ellenőrzés után olvasható.

Moderátortársam ellenőriztette a Játékos, PZoli bejelentését.

Nála az a 3 felhősor 3 különböző ajánlat egy-egy eleme.
    Azoknak a párjai nála már a paszulyon működnek.
    Amiatt nem tudja megvenni az 3-szor 1 db felhőket, mert a kínálati csomag nincs a banki felületén.

Most, csak 2 elemes csomagok vásárlása van.
    Legközelebb majd lesz várhatóan olyan ajánlat, ami számára is megvásárolható lesz.

Együttműködésedet köszönöm!

jófarmerlány, -ágianyu33- és Swallow kedveli ezt.
  20. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Polipkincse, Diszkóláz felhősor 2 db, nyári szellő felhősor jelent meg a paszulyon. Mit tudok vele kezdeni. Nem találom sehol a magyarázatot. Kérek szépen segítséget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.