Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. guruzoli

guruzoli Aktív író

2. bbozsi

bbozsi Utánpótlás-írogató

Szia Laboviti.Nem tudom,hogy jó helyen járok-e.Vásároltam ma a piacon kb.1000db tulipánt 13.06perckor de nem íródott jóvá . Meg tudnád nézni,hogy miért nem??? ID 5645514. Köszi!!

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Összesen 1150 darabot vettél, ami rendben meg is érkezett hozzád. Jelenleg 1538 darab tulipánnal rendelkezel.

4. bbozsi

Ige ennyit vettem de a raktár csak 10db.-ot mutat a feladatba se tudom beadni. Légyszi nézd meg,hogy miért nem tudom beadni. Köszi!!

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Valószínűleg egy beragadt süti lehet a probléma, hiszen ellenőrzésünk alapján nem 10 darabbal rendelkezel.

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

6. bbozsi

Köszi a választ!! Minden lépést megcsináltam sütiket töröltem frisitettem de semmi változás! Próba képen vettem még 20db tulipánt de azt se írta jóvá!!

7. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Ha mindent elvégeztél, indítsd újra a géped és úgy nézd meg.

8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Most nem értem ha az állati gőzösnél beadok x 100 pont értékű ólat a gőzösbe nem kell Fa-t használnom?

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A játékelem farmarany nélkül is használható.
    Ha nincs a birtokunkban olyan ól amit elszállíttatnánk az Állati gőzössel, akkor választhatjuk a játékpénzzel való "vonat indítás" lehetőségét.

apuci30 kedveli ezt.
  10. bbozsi

Sziasztok!! Váltottam Firefoxról Operára-Operáról Google Chomra. Sütiket töröltem.Újra inditottam a gépet ki-be léptem.Már 4szer megcsináltam de semmi változás. Ugyan úgy nincs tulipánom raktáron hiába vettem. Hogy tudom így befejezni az eventet?? Valami új tipp,hogy mit lehet mégcsinálni?? Köszi a segítséget előre is!!

11. raklap2

raklap2 Aktív író

Sziasztok,tudna valaki segíteni,megszereztem a gazdakörben a zöld matróztea receptjét de sehol nem találom,hol keressem.

12. Laboviti

Szia!
    Ellenőriztem, jelenleg 1558 darab tulipánod van a pajtádban.
    Itt a kép a beazonosításhoz:

13. Laboviti

14. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

sziasztok, kérdezném, hogy az Amherstia virág micsoda és honnan került a piacra? Ugyan szürke, de mi a csuda ez? Kowhai virág ? Már eltűntek, de ezek lesznek majd az új titoknövények?

15. Laboviti

16. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

17. Rettriver2

Rettriver2 Utánpótlás-írogató

Segítséget kérnék! Az állati gőzösnél kaptam egy titokzatos állatot, de nem írta, hogy mit? Sok állatom van raktárban, nem tudom, mi az új! Nem lehetne azt is, mint régen is, kiírni,hogy mit hozott a vonat?
    Köszönöm!

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A gőzös nem kész állatot hoz, hanem egyfajta titokzatos ólat amit az állatok menüből kell kitenned és mint a titokzatos tenyészet, ennek is ki kell fejlődnie. Majd learatáskor változik át valódi óllá.

19. Rettriver2

Rettriver2 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ! Szép estét!

20. bbozsi

10db-ot mutatott a raktár még d.u.is. Megpróbáltam megint venni azt már mutatta. Így még vettem az eventhez és sikerült befejeznem!! De az 1158db tulipán még kószál valahol!!!!!!!!!!!!!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.