Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amint láthatod, a kolléga a képet a farmodon készítette, minden tulipán a birtokodban volt abban a pillanatban.

2. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    meg szeretném kérdezni, hogy az everentek alkalmával lehetne 3 órás farmunkás kuponok helyet 1 vagy 12 órás legyen a nyeremény mivel a termeszett növények nem érnek be ennyi idő alat?

3. -East17-

Szia!

Az eventek jutalmait a központ határozza meg, nekünk ebbe nincs beleszólásunk.

4. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Köszönöm a gyors választ

5. anita219

anita219 Fórum mestere

Szia.
    Szeretném megkérdezni,hogy hol tudom megnézni a gőzös milyen ólakat hozott? Mikor megérkezett nem volt időm a felugró ablak pedig nem írja ki.

6. -East17-

Szia!

Azt az ólak menüben látod, mit tudsz kitenni. Illetve ha emlékszel milyen csomagot indítottál el. Ugye tudod, hogy nem kész állati ólat kell keresned, hanem egyfajta titokólat?

anita219 kedveli ezt.
  7. anita219

anita219 Fórum mestere

Köszi a gyors választ. :) Hát,ezzel nem lettem okosabb,mert van egy ,,pár,, ólam és sajna nem tudom melyikből mennyi volt régebben. :)

8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia anita219!

A gőzös nem ólakat hoz Neked, ezért ne kifejlődött ólat keress.
    Építési tervet hoz, amit ki kell majd tenned a farmodra, és 4 óra elteltével kibonthatod, hasonlóan mint a Titokzatos ólaknál.
    Ismertető a linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állati-gőzös.7050/

anita219 kedveli ezt.
  9. anita219

anita219 Fórum mestere

Ó,úgy csinálok,mint egy kezdő. :D Látni, hogy régen volt az ólgőzössss felénk. Azt is elfelejtettem hogyan is működik. :D Köszi

10. hollosibaba

hollosibaba Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!!

Beadtam az ólakat kiváltottam amit szerettem volna de egy óra elteltével nem került be az ólak közzé h kitudjam tenni !!!!Mit tudok csinálni????
    hollosibabaID: 8535441

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az állomáson át kellene venned az óltervet. Ekkor az ólak menübe kerül az. Kicsi, közepes, vagy nagy csomag elnevezéssel.

12. lilla9898

lilla9898 Fórum-zöldfülű

Kedves Operátor!

Kéréssel fordulok Önökhöz: szeretném ha a jelenleg futó (Bálint-nap) eventet 1 órával meghosszabbítanák! Valentin napi meglepetés lenne a párom, aki ma érkezik meg a külföldi útjáról. Nem készültem más ajándékkal, azt szántam neki, hogy végigviszem ezt az eventet.

Előre is köszönöm, Üdv. lilla9898 gazda :)

13. Laboviti

Szia!
    Mivel ez egy nemzetközi játék, így a kérésed nem teljesíthető.

14. cicamama51

cicamama51 Utánpótlás-írogató

hová tünt a piacrol a bahamás növények és fa termések köszi a választ előre is

15. Laboviti

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a piaci kínálatot.

16. -etike9-

-etike9- Utánpótlás-írogató

Érdeklődnék, hogy az ajándékok között küldhető "standklub" miért nem tehető ki a nem tematikus felhősorra? Más ajándékba küldhező dekorációs elemnél is tapasztaltam ezt...(de nem mindegyiknél). Várom szíves visszajelzéseteket.

17. Laboviti

18. -etike9-

-etike9- Utánpótlás-írogató

19. -East17-

20. manak11

manak11 Utánpótlás-írogató

Nálam is ez a probléma, megjött a vonat, beváltottam az ajándékot, de nincs sehol???

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.