Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Jennyke60

Jennyke60 Törekvő

sziasztok! Szeretném azt a topicot ahol látom ki mit ad cserébe

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

-ágianyu33- és stb_farmer kedveli ezt.
  3. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Nekem is hasonló kérdésem lenne mint az egyik előttem szólónak. Miért nem lehet Rackó ajándékait cserélni? Vagy miért nem lehet valamilyen jellel ellátni azokat a dolgokat amik nem cserélhetők? Például piros betükkel lenne irva a neve, vagy lenne a neve mellett egy piros pont, vagy valami hasonló jel. Hiszen rengeteg ember keres tárgyakat amiket a másik játékos látja hogy van neki, felesleges, el akarja cserélni, és hoppá, a rendszer nem engedi. Erre ugye nekiáll keresgetni miért is nem cserélhető. De közben már lebeszélte a cserét, de szégyenben marad hiszen nem tudja teljesiteni. Nem lehet minden egyes tárgyat először lenyomozgatni hogy cserélhető-e vagy sem. Mire azzal végezne még a kedve is elmegy a cserétől. És észben sem lehet tartani azt a rengeteg tárgyat. Az nagyon sok idő, amiből a játékosoknak egyre kevesebb van. A játék lényege a szórakozás nem pedig az, hogy mérgelődjön egy olyan piti dolog miatt amit a BP egy egyszerű sima gesztussal megoldhatna. Például a piros betű vagy a név mellett nagy piros pont, vagy esetleg mint a + jelű tárgyak mellett egy piros minusz jel, vagy valami feltűnő jel. Igy rengeteg embert szabaditanának meg a csalódástól és a méregtől, az egyiket azért mert mégsem sikerült megszereznie, a másikat meg azért, hogy szégyelli magát azért mert megigérte de nem tud teljesiteni. Nem beszélve arról, hogy a cserebere rovat tele van olyan hozzászólásokkal amik pontosan az ilyen nem cserélhető tárgyak keresésével és cseréjével van tele. Ha már olyan szabályok vannak, hogy csak szükséges dolgokat irjunk oda, ami a cserével foglalkozik (még azt sem lehet odairni, ha fel akarja az ember hivni valakinek a figyelmét arra, hogy amit keres nem cserélhető) akkor pl. miért nem küszöbölik ki ezt a hibát is? Mindjárt nem lenne annyi felesleges hozzászólás. Kérem a BP-t fontolja meg kérésemet.

Utoljára szerkesztett: 16.4.23
  4. Othep

Szia.

A miértjeidre nem ismerjük a választ, a BP nem igazán közlékeny, abban, hogy minek és miért engedi a cserélhetőségét és minek nem.
    Úgy gondolom, Rackó dekorjai a különlegességük miatt nem cserélhetők, hiszen azt a hűségünkért kapjuk, azért, hogy megtiszteljük a játékot a legalább 21 nap belépéssel a hónapban.
    Hová lenne a különlegessége, ha bárki megkaphatná egy cserével?

Lehet, hogy a cég megoldhatná az általad kifogásolt dolgokat, lehet, hogy nem.
    Amikor azonban valahonnan hiányzik egy funkció érdemes és lehet is találékonynak lenni nekünk magunknak.
    Azt leellenőrizni, hogy valami cserélhető-e vagy sem, negyed perc.
    Ami szerepel a csere felületére felrakható és ajándékozható tárgyak között az cserélhető, ami nem, az nem.
    Moderátor is segíthet megállapítani, ha szükséges.
    Már csak azért is érdemes figyelemmel kísérni a cserélhetőséget, mert ez változhat.
    Fejben tartani sem kell az adatokat, létezik jegyzetfüzet, elektronikus eszközök.
    A Cserenap leírásában is szerepel egy lista, ami azért ad egy általános leírást arról, mi cserélhető, mi nem.

Nem kell cserét lebeszélni addig, amíg nincs meg a bizonyosság arról, hogy ez lehetséges.
    Ez a saját felelősségünk, amíg nincs más, jobb megoldás.

Sajnálom, hogy ennél kedvezőbbet nem írhatok. Természetesen a visszajelzésedet továbbítjuk.

stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Köszönöm a választ, bár őszinte leszek, valami effélére számitottam. Hiszen ha cserélhető lenne minden, mondjuk ki nyiltan, akkor a BP jelentős összeget veszitene ezzel. Ezért, hogy vannak ilyen tárgyak én megértem és tolerálom is. De az már egy előrelépés, hogy továbbitva lesz a kérésem, hiszen ez tényleg nem nagy kérés és a megvalósitás sem egy horribilis munka. A BP részéről csak egy sima jóindulatú gesztus lenne a játékosok felé. Ami pl. nem okozna nekik veszteséget.
    Ui.: Ezt már csak a magam megnyugtatására irom: a jegyzetfüzetre, meg elektromos eszközökre, na meg a moderátorok segitségére célozva. Tévedés ne essék semmi bajom a moderátorok munkájával sőt elismerésem a munkájukért. De a jegyzetfüzet meg a többi felsorolt dolgok átnézésére, stb. szintén sok idő megy el. Amit inkább az emberek a játékra forditanának nem a keresgélésre. Na meg a leirás, hát megeszem a kalapom, ha valaki aki játszik 10-12 éve, meglát egy tárgyat és rögtön rávágja na ez nem cserélhető mert a Rackótól kaptuk. És érdekességképpen leirom készitettem egy listát a nekem felesleges kitehetőkről, még csak a felénél tartok és már 816 kitehetőt irtam le. Na ebből sorolja fel valaki csak úgy kapásból rákeresgélés nélkül melyik nem cserélhető. Komolyan egy évre kifizetném a prémium tagságát. Na erről ennyit.

Othep kedveli ezt.
  6. Jennyke60

Jennyke60 Törekvő

7. Othep

Szia.

Akkor pedig én nem értem a kérdésedet.

Ebben topikban hirdetnek a gazdák, ki mit keres, ki mit cserélne, mit tud adni.
    Kattints a zöld feliratra és odajutsz.

Vagy a cserefelületet keresed?
    Azt az eventórából eléred, két egymás felé mutató zöld nyil a Csereevent jele.

Vagy írd meg kicsit bővebben, mit keresel.

stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

A szitakötőtó a Bahamán. A városban a zöld tetős épületben az utolsó előtti ablak, ott be tudod szerezni a műhelyet.

9. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Sziasztok! Lenne egy kérdésem: be volt téve egy megvehető csomag, 719 Ft lett volna, de mire odakerült a sor már eltűnt a "polcról".Ha jól emlékszem: 150 Fa, 40 szupitrágya, 2 db parti pöri volt benne. Még több mint 7 órát jelzett, hogy meg lehet vásárolni, de fél óra sem telt e,l már el is tűnt a listáról. Szabadna megtudni, hogy hová lett? Megvettem volna, mert csak egyszer megvásárolhatónak volt titulálva.A nevét már nem tudom, de a párom még meg tudta venni, én már nem.Várom a választ , köszönettel: szupermuter51 ID: 247966610

10. Othep

Szia.

Egyedi ajánlatról lehet szó, amit nem minden farm kap meg.

Ezek az eventórába is bekerülnek, illetve a Hírek felületén ez alatt a fül alatt is megtalálhatóak lesznek: upload_2023-4-16_14-42-7.png

11. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Nem, nem egyedi ajánlat, a neve : Virágos Móka, turbó gazdálkodás , éppen most néztem utána egy másik farmon. Még 3 óra 25 perc van vissza belőle. Egyébként a
    kosárban volt.

12. Othep

De igen az.
    Attól, hogy több farmod megkapta, míg nem az összes kapja meg.
    Hivatalos sincs róla.

Ott megnézted, ahol javasoltam?

Ha túl sok ajánlat van, akkor előfordulhat, hogy valamelyik területen nem jelenik mg.
    Hogy előcsalogasd, lépkedj más-más területekre, és ott is pörgesd végig ezt a fület (Akciók), amit javasoltam.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Igen, köszönöm szépen, de megnézem ahogyan most ajánlottad, mert amikor én néztem a szintlépő csomik még nem voltak bent. Nagyon köszönöm fáradtságodat, további szép napot kívánok : szupermuter51.

Othep kedveli ezt.
  14. anya5062

anya5062 Járnitanuló

Sziasztok! Nemtudom jó helyre írok-e azt szeretném kérdezni,hogy a Szent Ilona olajfához hol lehet hozzá jutni?? A Duriánfát megtudtam venni, de ezt nem. Viszont a piacon fel van tüntetve,hogy vásárolható. Előre is köszönöm a választ!!
    anya5062 ID:13526712

15. Othep

Jó feltétlenül nézd meg. :)
    Ezeket az ajánlatokat inkább kezdő / alacsonyabb szintű farmok kapják meg, eltérő akciós árral.
    Ha több farmod van, még az is lehet, hogy egy másik farmodon láthattad.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

Jó helyen kérdezel. :)
    Viszonylag új talányos fáról van szó.
    A Feröer talányos tiki-titokfa csemetében jelent meg.
    Itt olvashatsz róla: https://board-hu.farmerama.com/thre...-rejtelmei-bahamarama.422/page-3#post-1312312

anya5062 kedveli ezt.
  17. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Sziasztok ! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Titánbuzogányt és a Kaszásfűvet , hol tudom beszerezni. Előre is köszönöm a választ.

18. Búvész

Búvész Haladó

Köszönöm szépen ! Nagyon sok kell hozzá pedig örültem neki! Nem rég kezdtem az unokám kedvéért! Sikeres eventeket! Szép napot!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A Teliholdas részen keresd:

Titánbuzogány

Hozzáférés:
    minden játékos számára telihold idején (3. szinttől)
    10 db növényt kapunk kezdéshez, ezt kell tovább szaporítanunk.
    Érési idő:
    5:30 óra
    Tapasztalatpont: 8,25 TP
    Kategóriás besorolása: Rémnövény
    Ültethető: Teliholdas terület, Gombaerdő
    Pajtaértéke:
    22

Kaszásfű
    [​IMG] és [​IMG]
    Hozzáférés: minden játékos számára telihold idején (3. szinttől)
    10 db növényt kapunk kezdéshez, ezt kell tovább szaporítanunk.
    Érési idő:
    04:20 óra
    Tapasztalatpont: 6,5 TP (1x1) -> 26 TP (2x2)
    Kategóriás besorolása: Rémnövény
    Ültethető: Teliholdas terület, Gombaerdő
    Pajtaértéke: 16
    Sok sikert!:)

Sali~*.*.* és stb_farmer kedveli ezt.
  20. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy hány fajta Duriánfa létezik?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.