Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ddalma

ddalma Fórum-zöldfülű

sziasztok! Most vettem talányos fát farm aranyért le vonta a farm aranyat de a fákat nem kaptam meg
    ebben szeretnék segitseget kérni

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

-Melyik típusú fát vásároltad?
    -Hol kerested?
    -Mennyit vettél belőle?
    -Mennyit nem kaptál meg?
    -Id számod?
    -farm neved?

Most még a választ ebben a topicban várom, és ebben fogod megkapni, de legközelebb Kérlek egy meglévő topicban tedd fel kérdésedet.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

4. Erika_Gy

Erika_Gy Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én most nagyon fel vagyok háborodva és ezért ne haragudjatok rám! 5 éve játszom innen Magyarországról és farmarany vásárlást akartam eszközölni és mit ad teremtőm eu-ban adja meg sőt magyar zászló helyett német zászló van a vásárlási felületen..
    Az elmúlt napokban már jeleztem, hogy van ilyen próbléma 1 másik farmon is de azt még valahogy elfogadtam, hogy a menyem időnként kiutazik Németbe és viszi magával a laptopját és ott is játszik, de nem folyamatosan tartozkodik kint , szóval azt még megértettem, de most hogy nálam is ez a helyzet, hát ezt nem igazán tudom elfogadni.. Ne haragudjatok de ha ezt nem lehet orvosolni akkor be kell hogy fejezzem mert ezt én nem tudom megengedni magamnak, hisz igy jóval drágábba kerül.. Köszönettel: Erika

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ez akkor fordulhat elő, ha nem magyar IP alól léptetek be a farmodra. Kérlek a supporthoz fordulj ez ügyben.

6. Erika_Gy

Erika_Gy Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors válaszodat!

7. eyad1970

eyad1970 Fórum-zöldfülű

Hello mi van az aranybanános feladattal? Összejött végre a 40 db. aranybanánom a kikötőhöz de nem lehet semmire sem beváltani a banánokat.minden beváltási mező szürke .Másnak is van hasonló gondja ?

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást, majd próbáld meg ismét:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia ideals20111!

Hozzászólásod törlésre került, mert ez itt off.
    Tartalma miatt a Panaszkönyve való.

Panaszkönyv

10. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Jóreggelt ! Tegnap vettem FA-t, ma is reggel, de nem mutatja a csíkban, hogy a tegnapi meddig elég , csak a mait, nem adódik már össze a 100%-os bónusz ?Ha jól emlékszem 10 óra után nem sokkal vettem tegnap.

11. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A mega tp akcióban szerezett tp bónusznál a következők vannak érvényben:
    "Az akció keretén belül szerzett TP bónuszok alakulása:

Az akció időtartamán belül történő első megrendelés= 100% Tp bónusz 24 órára
    Ha az akció másnapján is történik megrendelés, = 100% Tp bónusz 24 órára

A Bónuszok százalékos értéke adódik össze a korábbi események tapasztalatai alapján. Ez tehát azt jelenti számunkra, hogy akár 200% értékű bónuszt szerezhetünk egy bizonyos időtartamra (amíg a két 100% ideje együtt fut)."
    28744290 ID számú farmban a bónuszaid:
    Bónusz1:
    • Kezdési idő: 2015-02-21 10:13:15
    • Vége idő: 2015-02-22 10:13:15

Bónusz2:
    • Kezdési idő: 2015-02-22 05:45:42
    • Vége idő: 2015-02-23 05:45:42

Minden sikeres megrendelés után frissíteni kell a játékoldalt ahhoz, hogy a szerzett bónuszok a kijelzőn megjelenjenek!

mamika57 kedveli ezt.
  12. Mignonka69

Mignonka69 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném megtudni, hogyan tudok korzika talányos fát venni 5 FA/db áron, mert nem találom ennek lehetőségét.

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Korzika talányos tiki fa a szigetre helyezhető ki, így érdemes már a vásárlást is onnan kezdeményezni. Belépsz a szigetre, ott a piros bevásárlókosárra kattintasz, és végrehajtod a vásárlást.

14. Mignonka69

Mignonka69 Fórum-zöldfülű

_tHUNder_ kedveli ezt.
  15. farmrika01

farmrika01 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni hogy a lekvárfőző műhely fejlesztésénél mindegy melyik lekvárt fogyasztjuk el, mindig 20 ponttal növeli a fejlesztést?
    Köszönöm a segítséget. Erika
    Ne linkeld a farmerama enciklopédiát. Már elolvastam.

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia.
    Ennek ellenére mégis felhívnám a figyelmedet a leírásra. Benne van az Enciklopédiában :)
    "
    • A termék felhasználásakor annyival növeli a szinten már megszerzett pontjainkat, mint amennyit az elkészítésekor kapunk érte. Azaz, ha megsütünk például egy rebarbaralekvárt, akkor kapunk érte 20 pontot. Ha ezt a rebarbaralekvárt felhasználjuk a szintünk növelésére, akkor azért is 20 pontot kapunk.
    • Egy nap csak 5 darab terméket használhatunk fel a szintünk növelése érdekében.
    • Az üzemünk fejlesztése érdekében felhasználni egy terméket csak a lekvárfőző műhelyben tudunk, az éléskamrában nem!
    "

17. tamaboy

tamaboy Járnitanuló

Üdv!Szeretnék egy olyan leírást vagy táblázatot látni,ahol az összes farmos és bahás fa szerepel ami idáig megjelent a játékban.Köszönöm aki segít.

18. farmrika01

farmrika01 Fórum-zöldfülű

Köszönöm!
    És mennyit kapok egy húsvéti lekvárt, vagy egy répás alma csatnit ha bedobok az üzlet fejlesztésébe?

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ahogy a leírásban olvashattad, pont annyit, amennyit annak előállításáért kaphatsz.
    "A termék felhasználásakor annyival növeli a szinten már megszerzett pontjainkat, mint amennyit az elkészítésekor kapunk érte. "
    Répás-almás csatniért 180 pontot kapsz ha elkészíted, így visszaforgatáskor is 180-at.
    Húsvéti lekvár 270 pontos, visszaforgatáskor is 270 pontot kapsz.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-lekvárkészítés-mesterképzője.1926/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.