Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    időközben válaszoltam, remélem tudtam segíteni. Ha további kérdésed van, írj, most itt leszek egy darabig még.

GA-BI-O-Farm és jozef38 kedveli ezt.
  2. jozef38

jozef38 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Most már látom a malomban a, hogy 1 DB ot is tudok előállítani.
    Tudom, hogy sok a munkátok. Bocsánatot szeretnék kérni a ,,kiabálásom,, miatt. Igazad van és a gazdáknak is, hogy alig álltok a lábatokon, kevesen vagytok és fáradtak. Velem volt a baj, mert türelmetlen voltam. Bocsánat még egyszer.
    Most már minden rendben van, elültettem. Nagyon szépen köszönöm a megértésed és a türelmed a türelmetlen gazdához, azaz hozzám.

3. Dolphin

Szia,
    örülök, hogy letisztázódott a helyzet, s már el is ültetted a magokat. Ha letelik az 5 óra, újabb gyártást tudsz indítani.
    Ha itt vagyunk, tényleg válaszolunk sorban minden kérdésre, hisz azért vagyunk Modik, hogy segítsünk az elakadt Játékosoknak.
    További szép napot!

Othep és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Kérlek segítsetek. Ha jól emlékszem, valamilyen új lóról olvastam, ami játékba kerül, de most nem találok ezzel kapcsolatban semmit.

5. dite53

dite53 Junior szaki

Nem tudok be lépni a farmomra azt írja ki hogy a farmerama nem válaszol. Ez a sziládi53 farmon van. Ebből a dite53-ból ki sem merek lépni mert nem enged vissza.

6. Dolphin

Szia,
    A Cukorkoponyák ösvénye eventben Csillagos érméért ki tudod váltani a Cukorkoponya boltban az Igásló narancs fejlesztését.
    Erre gondoltál esetleg?
    https://board-hu.farmerama.com/threads/cukorkoponyák-ösvénye.24180/#post-1352452
    Ha igen, itt olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-és-ólak-a-játékban.16260/page-9#post-1292281

7. Dolphin

Szia,
    javaslom indítsd újra a géped és a Wifi routered. Jelenleg nem tapasztalunk fennakadást a Játékban, így lehet az internet elérésedben van lassulás, ami tud ilyet okozni. Én böngészőbe léptem be most a játékba és rendben működik.

8. davide0170

davide0170 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Én sem tudok belépni, ha mégis, akkot csak 45%-on táncikálnak a barik. Cleanereztem, frissitettem és nem változik semmi.
    ID 12921903

9. Dolphin

Szia,
    kliensben vagy böngészőben játszol? Próbáltad más módon is mint a megszokott?
    Én Chrome böngészőben nem tapasztalok jelenleg problémát.
    Neked is egy internetsebesség ellenőrzést tudok javasolni, illetve a számítógép és Wifi Router újraindítást. Internethálózati problémák / lassú internet is tudnak ilyet okozni.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. davide0170

davide0170 Utánpótlás-írogató

Chromba játszom. Köszi, hogy időt szántál rám. Most már be tudtam lépni rendesen.

Dolphin kedveli ezt.
  11. kriszta57

kriszta57 Fórum-zöldfülű

Szia! Az a problémám,hogy az űj bankkártyával nem enged fizetni a játék ID1063428 kriszta57

12. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Sziasztok, az ajándék kódot nem fogadja el a játék, egyik pályán sem!! Még nincs éjfél, még beleférne az időbe!

13. 1in1

1in1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a kocka eventben megszereztem a felhősort, és mind a két kirakót, a "pixelfa árnyékában" és a "tökfejes játékot" is. A pixelfát rátettem a felhőre, de a tökfejeset nem tudom, mert annak ellenére, hogy látom a dekorációs raktárban, a rendszer azt írja ki, hogy sajnos ilyen dekoráció nincs az eszköztáradban. Mit csináltam rosszul?

14. kiszsuzsi

kiszsuzsi Haladó

Sziasztok! Kedves Modi. Szeretném a segítségedet kérni , kb 1 hete lettem prémium + gazda de ma csak 10 magot tudtam készíteni ,ilyenkor nem jár a +5 mag.Köszönöm ha válaszolsz.ID 15036449 farmné kiszsu

15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Sajna ilyenkor nem szoktunk plusz magot kapni, miután nem is kapunk magot, hanem a malomban kell előállítani.
    Nah, bocsi ezt jól megfogalmaztam, de ez van.

kiszsuzsi kedveli ezt.
  16. ReneeSmith

ReneeSmith Utánpótlás-írogató

Szia!
    Lehet hogy még mindig rendelkezik a plusz tulajdonságával. A pluszos dekort még nem tudod kitenni a felhőre, először ki kell tenni valamelyik területre, s addig aratni míg el nem veszti a bónuszt, majd töröld hogy vissza kerüljön a raktárba. Vagy ha esetleg nem kellenek a ládák akkor rögtön ki is törölheted, akkor szintén elveszti a bónusz tulajdonságot. Utána már fel fogod tudni rakni a felhőre.

17. 1in1

1in1 Utánpótlás-írogató

köszönöm, igy megoldódott a problémám. :inlove:

Dolphin és ReneeSmith kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    mit tapasztalsz? Nem tudom, hogy másolod vagy gépelve írod be, fontos, hogy ne legyen se előtte, se mögötte felesleges szóköz.
    Mivel nem hoztál azonosítókat (Farm név és ID), így sajnos ennél többet nem tudok segíteni.

ideals2011 kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    pontosan mit tapasztalsz? Mi a probléma? Sajnos mi itt a Fórumon ebben a kérdésben csak általánosságban tudunk segíteni, javaslom, hogy keresd fel a Supportot az ügyedben.

20. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Segítséget szeretnék megcsináltam a kockás eventet de nem találom a felhőre tehető tökfejes játékot és a pixelfa árnyékát azt írja ki hogy nincs az eszkőz táramban tudtommal nem tettem ki sehova ebben kérek segítséget??

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.