Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. atis752

atis752 Törekvő

Sziasztok!

Olvastam a játékismertetőben,hogy megújul a kerekkerék,lesz pl.:aranypörgetés.Kérdésem mikortól és hogyan lehet aranypörgetés lehetőséget gyűjteni,amiből korlátlan számú lehet?

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Arany pörgetések nem lesznek. Külön party pörgetéseket lehet vásárolni, vagy eventekben nyerni. Az arany pörgetések a kerék lecserélésekor megmaradt pörgetéseink voltak. Maga a kerék pedig elég régen újult meg, mostanában biztosan nem lesz változtatás rajta.

3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    A Mentorkodásról szeretnék kérdezni. Akkor jelentkeztem Mentornak amikor elindult ez a bizonyos mentor-csibe dolog. No ennek már jó ideje,kérem szépen. ez idáig nem kaptam 1 csibét se.De az a helyzet,hogy az egyik ismerősömnek 5 Csibéje is van. Hogy lehet ez???? Ez már szinte eléri a pofátlanság szintjét. Nem akarok én sokat egyszerre,de legalább egyel "kiszúratnátok" a szememet. :)
    92-es szinten vagyok,vagy ez nem elég,legalább 100-as-nak kéne lennem ehhez???? kérem valaki válaszoljon a kérdésemre! Miért nem lehetek Mentor?????? De az előre leszögezem,hogy ezt nem fogadom el,hogy---várjak türelemmel--- mert ez a türelmesség már lejárt!!!!
    Köszönöm ,ha valaki válaszol!

4. -East17-

Szia!

Sajnos ez nem rajtunk múlik, mi nem adhatunk neked csibéket. Ha elfogadod, ha nem, a rendszer működését és átalakítását kint fogják elvégezni majd (erre sincs rálátásunk), egyelőre semmilyen más információval nem rendelkezünk a dologgal kapcsolatosan.

5. Liliow

Liliow Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    Az teljesen normális, hogy a segítő munkások havi előfizetés egyik pillanatról a másikra háromszor annyiba kerül mint eddig? Vagy valami nálam nem jó? Kb 4 fontba került eddig, most meg 13, még akciósan is 8.

6. -East17-

Szia!

Sajnos ebben nem tudunk segíteni, az ottani supportot keresd fel a kérdéseddel, ők tudnak választ adni az ottani banki változásokra.

7. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Kérlek segítsetek, az állatos kupát akartam fejleszteni, így is rosszul értem a billentyűhöz, s elvitt több mint 7 ezer tehenemet, most még 600 értéket kellene beadnom, mormotából adtam már 4 db.-ot de nem megy tovább a zöld csík. Remélem jól tudom a beadott mennyiség az zöldül be. Ha netán lehetne megsemmisíteni amit eddig csináltam, s kezdhetném elölről, van ilyenre lehetőség?????? Ja papagájból is adtam már 2-tőt be, de eredmény nincs. Így is maradtam most tehén nélkül, még fejleszteni se tudok,hisz hosszú idő volt míg ez a mennyiség összejött.Nagyon kérem segítsetek, előre is köszönöm, sziasztok.

8. Liliow

Liliow Fórum-zöldfülű

Szia, köszi a választ. Ha az 'ottani' alatt az angolokat érted, az nem jó, ugyanis a magyar játékkal játszok (habár valóban Angliából). Eddig magyar árakat is adott meg. Pl a munkások egy hónapra 1480hufba kerültek. Mióta nőtt az ár, fontban írja ki. Lehetséges lenne, hogy a magyar játékkal játszom, de angol árakkal? Kihez kell ezzel fordulni?

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Bankban bevezették azt hogy GEO IP alapján betájolja hogy hol vagy helyileg és annak megfelelően állítja be a fizetőeszközt és az árakat. Az árak csak Magyarországon vannak csökkentve 50%-al, ez okozza azt hogy a munkások állandóan 1480 Ft-ba kerülnek hiába akciós vagy sem. Nagy tévedés hogy magyar a játék, hiszen Német tulajdonban van, csak elérhető magyar és további nyelveken.

10. Dzsina85

Dzsina85 Fórum-zöldfülű

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

A link amit adtál, az a facebook kezdőoldal, az nem kimondottan ahhoz az emberhez vezet aki hirdeti. Kérlek készíts róla képernyő mentést, küld el a Supportra, majd jelentsd a tartalmat.

12. Liliow

Liliow Fórum-zöldfülű

Úgy értettem nyilván, hogy minden országban, ahol játszható a Farmerama van egy csapata, és mint magad is mondtad országra szabott árak és akciók vannak. Tisztában vagyok vele, hogy a játék nem magyar, csak létezik magyar nyelven. Mindenesetre ez a GEO IP megmagyarázza a helyzetet, köszi a választ. :D

13. -East17-

Szia!

A már beadott tételeket nem tudjuk visszacsinálni, sajnos a tehenek maradnak a kupában.

14. tymoti1980

tymoti1980 Utánpótlás-írogató

15. Szabó_Ferenc_[POOC]

Szabó_Ferenc_[POOC] Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Olyan gondom van, hogy a szezonmunkásokat nem tudom hitelkártyás vásárlással megrendelni, valamint 2 napja eltűntek a piacról a Bahamás cuccok. ( Állat, növény fatermés) Minden ami a Bahamahoz tartozik. ID: 7999611 Szabó_Ferenc_[POOC]

16. -East17-

Szia!

Milyen problémával találkozol a megrendelés során?

A másik észrevételedre egy géptakarítás lenne a megoldás:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

17. Szabó_Ferenc_[POOC]

Kitöltöm az összes mezőt a hitelkártyás fizetési módnál helyesen. Majd rákattintok a fizetés gombra. 1-2 másodperc után kiírja a hibaüzenetet, hogy a vásárlás sikertelen volt, és hogy használjak másik fizetési módot. Máskor is használtuk már ezt a dombornyomott kártyát, és soha semmi baj nem volt vele.

18. -East17-

Ellenőrizted, hogy a kártya érvényessége rendben van-e? Illetve magától bankodtól is kérhetnél információt a kártyáddal kapcsolatosan. Tudni kellene azt is, hogy a kártya azonnali vásárlást tesz lehetővé, vagy átutalásként kezeli a pénzintézet a tranzakciót (írja is a játék, hogy azt a módot ne használd).

19. Szabó_Ferenc_[POOC]

Az átutalási megbízás és a hitelkártya az két külön fizetési mód. A hitelkártya azonnal használható, nem átutalásként kezeli. Minden rendben a kártyával lejárat név stb. szóval minden okés vele.

20. -East17-

Tudom, hogy két külön mód, de nem minden kártya tesz lehetővé azonnali fizetést. Kérlek a supporttal vedd fel a kapcsolatot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.