Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Ezt a dekort nem szerezted meg ezen a farmon.

-ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Ezt a dekort nem szerezted meg ezen a farmon.

-ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. aboga

aboga Aktív író

Sziasztok,
    Aboga vagyok, I. D. 11286694 - es farmról. Napok óta keresem Newton almatörvényét, hiszen emlékszem, hogy megvolt... Most sehol nem találom. Nagyon szépen kérem segítsetek.

4. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok
    Ma meglett a 38. sor a szezonnál, de a szezonkitüntetés fejlesztését nem tudom kitenni. Az alapot nem találom. Azt megkaptuk, vagy valamikor meg kellett szerezni? Kérnék egy kis segítséget!

5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Az Alap szezonkitüntetést a 2024-es szezon kezdete utáni első belépéskor automatikusan megkapjuk.

alex0824 és Sali~*.*.* kedveli ezt.
  6. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok! Észrevételem, hogy nagyon lecsökkent a kapott szezon jutalompont, nem tudom miért, de lassan nem éri meg ,hogy megvegyem mert így inkább kifoszt a meglévő készleteimből,a kapható 90 pont nem jelent semmit. Nekem ez a meglátásom , Sziasztok

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha szeretnél segítséget keresni a keresésben, kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t.
    Arra a kérdésre meg Játékostársad válaszolt, hogy mi módon lehetett megszerezni :)

alex0824 és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    az eventek során most sok Szezonpontot lehet szerezni. Ebben a szezonban a Központ így határozta meg a Megrendelők által megszerezhető pontokat, jeleztük a Központ felé, hogy keveselték ezt a Játékosok. Mi ennél többet nem tudunk tenni. Panaszodat kérlek a jövőben a Panaszkönyvben fejtsd ki, ne segítségkérő topikban :) Köszönöm, ha figyelsz rá.

alex0824, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján az Erdei tisztásra helyezted ki, fent középtájon fésüld át a területet, a Bölcs tölgy lábánál.

alex0824 és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. valaki88

valaki88 Junior szaki

Jeleztem már itt, hogy nem kapom a hírleveleket, így nem kaptam meg az ajándékkódot sem.
    Írtam a Suppotnak is.
    Megjött az automatikus válasz, azóta semmi.
    [Ticket#2024020137000041] RE: Kapcsolatfelvétel

Bigpoint Customer Service
    febr. 1. 0:05

Tehát ez még elsején volt!
    Régebben is ugyanez történt.
    Nem spam!
    Ezek után hiába tanácsoljátok, hogy írjak a supportnak.Tehetetlen vagyok.

11. Dolphin

Szia,
    vannak olyan ügyek a Supporton, amelyek megoldása hosszabb ideig tart. Minden bejövő kérdést megválaszolnak, így türelmedet kérem még. Megpróbálok rákérdezni, hogy hol tart az ügymeneted.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

alex0824, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. reghina77

reghina77 Fórum-zöldfülű

Kőszi szépen megkaptam

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  13. Lau10

Lau10 Járnitanuló

Köszönöm a jó tanácsot.

Köszönöm a jótanácsot!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.2.24
    genka53 kedveli ezt.
  14. aboga

aboga Aktív író

Nagyon szépen köszönöm

Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Mimszi

Mimszi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Egy régi eventben meg lehetett szerezni a töklekvár és a répás-almás csatni receptjét. Nem emlékszem kisfarmosként akkor végig tudtam-e vinni addig. Még csak 3. szinten vagyok a lekvárfőzésben. Ha meglenne a répás-almás recept, azt hol láthatnám?

16. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    A lekvárfőzőben ellenőrizheted, hogy ott van-e.
    A töklekvár az 1. a csatni a 4. szinten készíthető, akkor látható a receptek között, amikor már elérted a szükséges szintet.
    Ha moderátori ellenőrzést szeretnél kérni, akkor meg kell adnod a farmnevedet és az ID számodat is.

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  17. Mimszi

Mimszi Fórum-zöldfülű

Nem értem el még a szükséges szintet, még csak a 3. szinten vagyok. Szeretném tudni, megvan-e. Farm: Mimszi 4880298 Köszönöm!

Luminary kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    elvittem ellenőrzésre kérdésed, a válaszig türelmedet kérem.
    Ha eddig esetleg nem sikerült megszerezned még, a holnap induló "A szerelem cukrászata" eventben lesz lehetőséged megszerezni, a Valentin-napi bolt kínálatában szerepel:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-szerelem-cukrászata.24550/#post-1372346
    Megértésedet köszönöm!

Mimszi, Luminary és Sylja kedveli ezt.
  19. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Köszönöm a válaszokat, de csak ma tudtam elolvasni. Az alapszezon kitüntetést még most sem találom. Segítenél kérlek?
    Diti54 , ID 26222139

SparrowC kedveli ezt.
  20. anci57o

anci57o Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Tegnap kész lettem a felhőig a szentjánosbogár fesztivál eventnél és nem kaptam meg a felhőt.
    farmnév anci57o ID.19131241 a farmnévnél az 57 után kicsi o betü van. ezt csak azért irom, mert volt már belőle félreértés.
    Utánanéznétek? Köszönöm.

SparrowC kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.