Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Kedves Adminok!
    Köszönöm szépen, hogy utána néztetek!
    Narancsvirág

cicimsincs, Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  2. oroszso

oroszso Járnitanuló

Szép napot kívánok! A kezdetektől játszom, de még sosem kértem ilyet, most nagyon szeretném ha megnéznétek hová tettem ki a szezonkitüntetésemet, sehol sem találom. Minden szezont végig szoktam csinálni. Nagyon szépen köszönöm ha segítetek. oroszso ID 4148585

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján a Szédült szántóra helyezted ki, ott bujkál a bal alsó régióban.
    Íme a kép, hogy könnyebben megtaláld. :)

upload_2024-5-26_14-49-43.png

-Holdfeny-. és cicimsincs kedveli ezt.
  4. oroszso

oroszso Járnitanuló

Köszönöm szépen!

Othep kedveli ezt.
  5. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szeretném megkérdezni, hogy vettem Neon csoda felhősor csomagot ..ma 10.39-kor a visszaigazolást is megkaptam, de nem találom a felhősornál, hol keressem ? :) Köszönöm a segítséget előre is.
    Csöpi 021948 ID: 37769377

6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A Paszulyon érdemes használni a kereső funkciót. Fent a nagyítóra kattintva kezdd el beírni a felhő nevét és gyorsan megtalálható.
    A kép nálad készült.

upload_2024-5-27_11-37-45.png

A másik lehetőség, hogy az adott kategórián belül keresel. Ez egy hiányos felhősor, tehát alul arra az ikonra kattints, ahol ezek a felhők vannak. Ott a 11-es számú felhő lesz nálad.

upload_2024-5-27_11-41-19.png

További jó játékot:)

7. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Köszönöm szépen megtaláltam .. :inlove:

Luminary kedveli ezt.
  8. juvika

juvika Junior szaki

Szia! Szeretném megkérdezni,hogy Mennyei bambuszt hogy tudok ültetni? Válaszod köszönöm

9. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A mennyei bambusz a legutóbbi baha-tartalombővítéssel érkezett játékba.

Új növény

Mennyei bambusz
    Hozzáférés a növény szobrához: 14. kamrában 74 AB-ért.
    Gazdabolti ára:
    250 CSP
    Érési idő: 13:00 óra
    Tapasztalatpont: 54
    Kategóriás besorolása: Egyéb termény
    Ültethető: Bahama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete
    Pajtaértéke: 132,6
    Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van az Egyéb terményekre.
    Részletek << ITT >>

https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/page-3#post-1380533

10. juvika

juvika Junior szaki

Szia! Szeretném megkérdezni,hogy hogy tudok Platánfához jutni? Válaszod köszönöm

11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Platánfa 2024. márciusban került játékba, a "Lagos" talányos fa megjelenésével:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-farm.2114/page-3#post-1378676
    Ha vásároltál az akció idején, akkor nézd meg, kiraktad-e már a titokfáidat, ha még nem raktad ki, akkor van esélyed, hogy kifejlődik egy.
    Ha nem vásároltál, vagy nem fejlődött ki, akkor ahogy a korábbi titokfák, úgy ez is várható, hogy a jövőben bekerül event nyereményként, szezon nyereményként, s ha így sem sikerülne megszerezned belőle legalább egyet, akkor előbb-utóbb a csere napokon is lehetőséged lesz szerezni ilyen fát.
    A titokfa, titokfa csomagok FA-ért kiválthatóak a megjelenéskor, aki csomagban vásárol, az kap garantáltan egy új fát.
    Akinek nincs lehetősége FA-ért vásárolni, azoknak türelmesen várakozniuk kell, míg más módon is elérhetővé válik a játékban.
    Megértésedet köszönöm!

12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Sziasztok!

Kb. fél 11 körül nem tudtam frissíteni a játékot, mert leállt 88%-nál.
    Bezártam, viszont utána nem tudtam visszalépni a kliensbe, ez az üzenet volt olvasható.

Jó lenne, ha visszaállítanák, mert nem szeretném törülgetni és újra telepíteni a klienst, egyenlőre csak bezártam a hibaüzenetet.
    Jelenleg böngészőbe léptem be, de nekem elég lassú és vontatott így a játék.
    Köszönöm, ha utána néztek, mi történt.
    GA-BI-O-Farm
    ID: 1508500

katimami51 és Swartsch kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    azért dobott ki, mert betöltötték a Neon terményes ólhoz kapcsolódó gazdaköri feladatot. S ez picit hosszabb időt vett igénybe.
    Kérlek, próbáld meg később a belépést újra, remélhetőleg már nem lesz gond vele.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, -ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. Sziszi1950

Sziszi1950 Kivételes tehetség

Vásárlással kapcsolatban irtam a supportra / nem kaptam meg a prémium elófizetést / és nem irtam be az ID számomat 5338636, ennek hiányában is foglalkoznak a reklamációmmal?

Köszönöm a segitséget.

15. Dolphin

Szia,
    minden bejelentéssel foglalkoznak, vélhetően hiánypótlásra vissza fogják adni Neked, s akkor pótolni tudod majd az adatot - figyeld az e-mail postafiókodat.
    Megértésedet köszönöm!

16. Sziszi1950

Sziszi1950 Kivételes tehetség

Köszönöm, időközben elküldtem az ID számomat.

17. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Hát ne haragudj, de továbbra sem tudok belépni a kliensbe, ugyan azt a hibaüzenetet írja ki.
    Szerintem ez már így is marad. Mi a francnak kell elbarmolni mindent, ami működik.
    Az elejétől volt feltöltve a kliens, még ilyet soha nem írt ki, ez már tuti így marad.
    Nem tudom honnan kell törüljem és ráadásul a farmneveket és jelszókat beírni sem kis meló.
    Mi lenne, ha helyrehoznák a hibát, amit elbarmoltak, miért a játékosoknak kell állandóan vacakolni, hogy a hülye játék normálisan működjön.

katimami51 és semmirevaló kedveli ezt.
  18. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Szia! Nálam is a jelenség! Ujrta le töltöttem, de az asztalon ikonhelye egy téglalap alakú ikon jelenik meg!

19. kelemeny

kelemeny Fórum veteránja

Én egy kicsit bonyolultan oldottam meg.
    A Programok és szolgáltatásoknál töröltem a klienst.
    Majd a webwesnél letöltöttem újra.
    Azóta nálam műxik.
    Ja !
    Az összes farmnév megmaradt, nem kellett újra írni.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Igen, mert azt tudom, hogy nem csak az asztalról kell törülni, hanem több helyről.
    Csak azt nem tudom hogy honnan még.

Kuzdern, semmirevaló és farmerSS kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.