Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    event ismeretőben benne van, hol lehet aktiválni a bónuszokat.
    A baloldali menüsorban van az a mező, amin nyilak vannak, ha azt megnyitod, ott látod, hogy melyik bónuszból mennyi áll rendelkezésre, s itt tudod akvitálni is őket. Csak akkor lesz zöld az aktiváló gomb, ha rendelkezel adott bónusszal.
    Részletek itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mesék-a-képregényboltból.24890/#post-1385023

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. MissL

MissL Fórumprofi

Köszönöm, ezt tudom. Látom mennyi bónuszom van, és tudom hol kell aktiválni. De nem értem, mi lesz az aktiválás után??????? Árkádkabin érési ideje felére csökken??? És mit jelent az egy órán át felére csökkenti????? Ugyanez van a Pixelfánál, egy órán át felére csökkenti a növekedési időt. Mi az az egy óra, főleg ha aratás után kell aktiválni a bónuszt.. A Pixelbetakarításnövelőt mikor kell aktiválni?

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor számoljunk. Az árkádkabin érésideje alapból 24 óra. Etetés előtt felhasználok egy Árkád sebesség növelőt, ami felére csökkenti az Árkád kabin érés idejét azaz 12 órára. Ha pl. 55 percen belül ismét felhasználok egy sebesség növelőt akkor az érésidő 6 óra lesz. Majd ismét 55 perc körül ismét egy sebesség növelőt aktiválva az érésidő 3 óra lesz. Majd folytatom 55 perc körül és ekkor már 1 óra 30 perc az érésidő. Nosza akkor még egy csökkentő, de még igy sem férek bele az egy óra hatóidőbe!
    Elhasználtam 4 érésidő csökkentőt, de jobb ha bekészítem az 5.-et is.
    Gratulálok a játékmesternek, ezt így kitalálni gondolom nem volt egyszerű.

Szia, ez így nem igaz! Több bónusz aktiválása az időt tolja ki, tehát ha kettőt aktiválsz, akkor két órán át fejti ki a hatását. Nem lehet az érési időt a 12 óránál kisebbre csökkenteni a bónusszal, mert egyrészt csak az indítás előtt aktivált fejti ki a hatását, az érési fázisban aktivált már nem hat, s az ismertetőben is megírtuk, hogy a bónusz hatása nem halmozódik:
    "A különleges bónuszok hatásai nem halmozódnak, csak az idejük adódik össze, ha egyszerre többet aktiválunk."
    Megértésedet köszönöm!

Szia!
    Betakarítás előtt kell aktiválni. /betakarítás növelő/

Swartsch, Sali~*.*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    ahogy azt -gyöngy-581 előtt már megírta Neked, abban az egy órában elindított Árkádkabinokra lesz érvényes a rövidebb érési idő.
    Azaz, ha most beaktiválod mondjuk az Árkádsebesség-növelőt, akkor 12:07-13:07-ig minden elindított Árkádkabinod érési ideje 24:00 helyett 12:00 lesz (amit vízzel még lehet csökkenteni). Azok az Árkádkabinok, amiket a bónusz aktiválás előtt elindítottál, illetve, amit majd 13:07 után fogsz indítani, normál érési idővel fognak indulni.
    Ez ugyanúgy működik, mint minden érési időre ható bónusz a farmon. Így nem értem, mit nem értesz :)
    S ugyanez van a Pixelfára ható két bónusznál is, miután Aratás előtt aktiválod, akkor 60 percen belül amit learatsz Pixelfát, ott 12 gyümölcsöt tudsz aratni a 6 helyett, ha aktív a Pixelbetakarítás-növelőd, és a fák fele idő alatt fognak beérni, ha aktív a Pixeltermelés-növelőd.
    A bónusznak van egy ideje, ami alatt a hatását kifejti.
    (Mint pl. a Jack ajándéka bónusz 10 órán át fejti ki hatását, aktiválás után - azokról a földekről +2 termést tudsz aratni, amit abban az időszakban aratsz, amíg aktív a hatása - amit előtte aratsz, vagy azután, h már nem aktív, ott nem fogsz plusz két bónuszt kapni).
    Ha az összes kint lévő Árkádkabinod és Pixelfád egyszerre érik be, s így mindegyiket egyszerre indítod, akkor a bónusz egyszer hat. De van olyan eset, hogy pl. elfogy a malomterméked, s azt még keverned kell, akkor fontos, hogy egy órán belül meglegyen, hogy még a hatóidő alatt tud indítani az Árkádkabint.
    Megértésedet köszönöm!

5. MissL

MissL Fórumprofi

Köszi, a megfogalmazás volt homályos nekem...konkrétan: " Egy órán át felére csökkenti...."

Köszönöm neked.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.5.24
    cicimsincs és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. GN12

GN12 Haladó

Sziasztok
    Revolut kártyával lehet vásárolni? Ha igen, melyik pontot válasszam?
    A segítséget előre is köszönöm.

Bocsánat, sikerült hitelkártyaként.

7. Dolphin

Szia,
    igen, a Revolut is egy bankkártya, s ezzel a Hitelkártyák összefoglaló név alatt van lehetőséged fizetni.
    Örülök, hogy egyedül is rátaláltál a megoldásra.

Luminary és GN12 kedveli ezt.
  8. dianahercegnő2011

dianahercegnő2011 Utánpótlás-írogató

Gazda: dianahercegnő2011 ID: 23822865
    Napok óta nem kapok belépőjegyet csak az időt írja ki hogy mi a következő, de akkor sincs az, miért?

9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Továbbítottam a problémádat, a válaszig türelmedet kérem. Köszönöm.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    köszönjük türelmedet, megtörtént az ellenőrzés, a mai napon ott van a két ingyenes belépőjegyed, így tudsz játszani. Fontos, hogy a napi két ingyenes belépőjegy nem halmozódik, ha nem használod el, elveszik, s csak aznap ad a rendszer, amikor belépsz a játékba.
    A tegnapi napot sajnos nem tudtuk reprodukálni, így ha esetleg készítettél arról képet, hogy Nálad csak óra jelent meg, akkor azt kérlek csatold be ide, vagy küldd el a Supportra egy bejelentésben.
    (a gépedre lementett képet töltsd fel egy képmegosztó oldalra, pl. ide: https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/, s utána fogod tudni ide hozni)
    A másik észrevétel: azt írod, hogy napok óta nem kapod meg a jegyeket - legközelebb, ha problémát tapasztalsz, azonnal jelentkezz, ne csak több nappal később, visszamenőleg mindig nehéz ellenőrzést végezni (s célszerű képet is készíteni a problémáról). A Játék naplója alapján május 11-én játszottál Mini-játékot.
    Megértésedet köszönöm, sikeres könyvpakolgatást.

Frissítés - 9:18-kor
    Szia,
    az a döntés született, hogy jóváírásra került a probléma miatt 4 ingyen belépőjegy, ezeket csak a mai napon tudod felhasználni. Kérünk, hogy a jövőben azonnal jelezd, ha problémád adódik, ne várj vele napokig.
    További jó játékot!

Utoljára szerkesztett: 14.5.24
    aida2330 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Most olvasom dianahercegnő2011 gazda panaszát, hogy napok óta nem kap belépőjegyet az ingyenes játékra. Ez nálam is megtörtént. Idestova a mai nap a 3., mert vasárnapra sem kaptam, csak az időt mutatja. Éjfél után (azaz 15.-én) kevéssel 0 óra után képet is tudok készíteni a hátra lévő időről. A mai hátralévő 5:45 időpont nem tudom döntő lenne? Farm név : franyo121 I.D : 36281016.
    Ugyanez a jelenség vagy hiba 4 kisebb farmomnál is fennáll. Mivel nem egy farmról van szó, ezért nem gyanakodtam hibára.
    Farmnév : LimLom ID : 6250158
    Farmnév : kikike02 ID :3523518
    Farmnév : lyuk99 ID : 2019882
    Farmnév : worc2 ID : 3674055

Utoljára szerkesztett: 14.5.24
  12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint a Franyó121-es farmodon rendben megkaptál minden jegyet, amiket le is játszottál minden nap. 12 szabad belépőjegyet és 2 vásárolt jegyet használtál fel eddig.
    Az alábbi farmokon jóváírásra került 6 db. belépőjegy:
    Farmnév : LimLom ID : 6250158
    Farmnév : kikike02 ID :3523518
    Farmnév : lyuk99 ID : 2019882

Ezen a farmodon 4 db belépőjegy lett jóváírva.
    Farmnév : worc2 ID : 3674055

Kérlek, hogy legközelebb ne várj napokat, ha valami hibát tapasztalsz! Akkor kell jelezni valaminek a hiányát, amikor felfedezed és időben tudunk segíteni. Ezeket a jegyeket még ma fel kellene használnod, vagyis a minijátékokat le kell játszanod.

Megértésedet köszönöm, további jó játékot kívánok:)

Swartsch, franyo121, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  13. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nagyon szépen köszönöm a segítséged és a közreműködésed!

Luminary kedveli ezt.
  14. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szép napot mindenkinek:)
    Kérem megnézni hova lett ma reggeli aratásból 1 db. Pixelszív, mert a tegnapi 1 db-bal együtt kellett volna megetetnem a Paradicsom képregényt...
    A másik gondom az, hogy a három db. Képregény fát is learattam, de csak 2 db. képregényt kaptam meg, annak ellenére, hogy 3xx6 db-ot kellett volna kapnom. Mi történik nálam ?
    üdv: Zsófi
    Gazda: Zsófi0101 ID: 3246475

Utoljára szerkesztett: 15.5.24
  15. Dolphin

Szia,
    aratási naplóval nem rendelkezünk, így azt nem látom, hogy mikor mi volt beérve és mit tudtál aratni. Ami bizonyos, hogy amit aratunk, az bekerül a pajtánkba. Amit látok, hogy hajnalban indítottad el a fejlesztett Árkádkabin ólat, 2024-05-15 00:43:52-kor (délután fog beérni, 13:41-kor), egy sima Árkádkabint pedig ma reggel indítottál, 2024-05-15 09:00:19-kor. Ezt kár volt beindítani így, ez már nem fog beérni az event vége előtt, sajnos. Kettő érésben van, ezeket 2024-05-15 12:56-kor fogod tudni aratni.
    Ma beadtál már 3 db Szupermalac figurát, egyet hajnalban, kettőt reggel (2024-05-15 09:33:05-kor és 2024-05-15 09:34:38-kor, így meglátásom szerint a hajnalban learatott Pixelszívet felhasználtad a Paradicsomképregény ól indításánál, ezért tudtál ma reggel kettőt aratni, s ma reggel learatott egy Pixelszív pedig bent van a pajtádban.
    Jelenleg 100 Képregényed van a Pajtádban, 2024-05-14 00:17:22-kor adtál be utoljára 30 db-ot a 7. szintre.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Zsófi0101 kedveli ezt.
  16. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szia!
    Köszönöm a válaszodat. Az az igazság, hogy most keseredtem el igazán. Sehogy sem lehetne már meg a felhőm. Óriási ára van, amit képtelenség teljesíteni kosarak nélkül. Kár volt egyáltalán elkezdenem :(
    Szép napot neked:)
    Zsófii

jófarmerlány kedveli ezt.
  17. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

Jó Napot kívánok!
    Mai belépésemkor látom, hogy a farmmunkásaim időtartama jelentősen megnőttek- kb 550 órával -, pedig én nem vásároltam ilyesmit. Csak pörgetésekkel növelem a számukat, de az most nem csináltam igazán. Persze örülnék ennek, de egyszer nagyon régen volt már olyan központi probláma, mikor több mint, 1000 órára ugrot a tartam kb pár napig, utána meg a helyreállitáskor eltünt minden. Szóval nem akarok semmi problémát. Kulákbogi ID: 15019016 Köszönöm, ha ránéznek, mi lehet az oka. Bogi

18. Dolphin

Szia,
    köszönjük jelzésedet, utánanézünk. A válaszig türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm!

19. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

Tiszteletem, mi lehet az a nagy gond, amire ilyen soká nem kapok választ? Bogi

20. Dolphin

Szia,
    elnézésedet kérem, elmaradt tegnap a válasz részemről.

Minden rendben van Nálad, Dzsinntől kaptad a Munkásokat, 2024-05-13 18:22:48-kor érted el a 12. szintet, s a Dzsinn ládában egy 30 napon munkás előfizetés volt most Neked.
    Itt tudsz utánaolvasni a Vásárlási bónusz rendszer jutalmainak:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/vásárlási-bónusz-rendszer.19839/#post-1332314
    Türelmedet köszönöm!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.