Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a hannababa3 és a megadott ID-val nem találok farmot az ellenőrző panelen, kérlek, ellenőrizd a megadott ID-t, vagy add meg a jó farmnevet, hogy be tudjak nézni Hozzád.
    Ha két farmon szükséges ellenőrzést végezni, akkor mindkettőn add meg a helyes adatokat.
    Megértésedet köszönöm!

hannababa3 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Stella-farmja

Stella-farmja Utánpótlás-írogató

Sziasztok.

Azt szeretném megkérdezni, hogy létezik-e olyan ahol megtalálom az összes eddig játékba került felhösort illetve hogy mi való rá.
    Ha igen megköszöném ha valaki ebben segitene, hogy hol keressem.

3. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Szia, azt hiszem itt megtalálsz mindent/közel mindent. tekerős, több oldalas!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/

Stella-farmja kedveli ezt.
  4. Stella-farmja

Stella-farmja Utánpótlás-írogató

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kérdezni szeretném, hogy a szuvenírok amik a farmárudába most kerültek be, csak sima dekorok, amiknek már lejárt a adakozó tulajdonsága, vagy él a +-os hatásuk is?
    ,,-Fagyos szuvenír
    Romantikus szuvenír
    Színes tojás szuvenír-" róluk lenne szó :)
    Nekem nincs szükségem szuvenírre, és 1X1-es dekornak is túl drágák, talán ha lenne pluszos tulajdonságuk akkor elgondolkodnék rajta, hogy megvegyem-e?

A válaszotokat előre is köszönöm. További szép estét kívánok mindenkinek :)

Swartsch és SnéDóri kedveli ezt.
  6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Mint minden szuvenír a (+)-os hatást csak abban időben produkálja, amikor az, az adott Szezonban kiírásra került. Pl. a Fagyos szuvenír esetében ez : "Plusz ajándék 2021.02.11. 14:00 - 2021.02.18. 14:00 között : 1 Kacsa Kata szupertrágyája, + 5%-kal megnövelt Kacsa Kata turbótrágya hatékonyság 6 órán át"
    Utána 23 óránként 2000TP/BTP a hozama kihelyezéstől függően.
    Mivel a Szezonok felhősor 1 tematikus elemei a különböző Szezon szuvenírek, így sok játékos kérésének tettünk eleget, amikor többször kértük, jeleztük a központ felé, hogy valamilyen formában tegyék elérhetővé azoknak a játékosoknak is, akik valamiért 1-1 szuvenír megszerzéséről lemaradtak. Most végre elindult ez a folyamat, bízunk benne, hogy apránként mindenki pótolni tudja felhőjén a hiányzó dekorokat.
    Megértésedet köszönöm, további szép estét kívánok:)

Szezonok felhősor 1
    Jelenleg elérhető a farmárudában:

12. >>Fagyos szezon<< 2021. január
    13. >>Romantikus szezon<< 2021. február
    14. >>Színes tojás szezon<< 2021. március

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Értem én az eredeti célt, és köszönjük a jelzéseket, de picit most önző módon magamból kiindulva kérdeztem meg :) Remélem nem követtem el vele semmit, hogy bilibe lógott a kezem és kérdeztem.:oops:
    Kívánom, hogy mielőbb tudják beszerezni azok a játékosok is akiknek hiányuk van, részemről maradnak ott ahol jelenleg vannak :)
    ez a felhő nálam már a megjelenése óta aktív :)

Köszönöm a türelmedet és a választ is. További jó munkát kívánok :)

Swartsch és Luminary kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A napi ajándékküldéssel valami nincs rendben!
    upload_2024-6-7_21-28-18.png
    Az ajándékküldésnél még van 3 db. Igaz a Gyopárról történt az ajándékozás. Szerintem attól még lehetne jó.

Swartsch és Kuzdern kedveli ezt.
  9. Luminary

Szia!

Próbáltál frissíteni, sütiket törölni? Én most küldtem el Chrome böngészőben az ajandékokat, de nem jelentkezett ilyen jellegű probléma. Igen, azért mert a Gyopárról küldted, nem kellene hibának jelentkezni.
    Ha, szeretnéd, hogy ránézzek, akkor kérek szépen adatokat. Farm név, ID szám.
    Köszönöm:)

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Szia!
    Köszönöm a kedvességed, de már megoldottam, ki-be lépkedtem miután lejöttem a gyopárról, frissítettem, és megjavult :). Én Egde-ben játszom.
    Lenne még egy jelzésem. Jelen pillanatban a Farmgazdák képmegosztója sem működik. Lehet erről tudni valamit?
    Köszönöm, ha válaszolsz.

Luminary és Swartsch kedveli ezt.
  11. Luminary

Szia!

Nagyszerű, akkor az ajándékok rendben. A Képmegosztóról nem tudtam, de jelzem a problémát. A válaszig türelmedet kérem.
    Köszönöm szépen:)

12. Sali~*.*

Köszönöm szépen, van képem hozzá.;)
    upload_2024-6-7_22-41-58.png

Luminary és Swartsch kedveli ezt.
  13. Luminary

Szia!
    Köszönöm szépen, én is megnéztem.:)
    Ahogy írtam, továbbításra került és amint lesz információ válaszolunk. A hétvégére tekintettel, lehet, hogy csak a jövő hét elején.
    Megértésedet köszönöm, további szép estét kívánok:)

14. -kamilla13-

-kamilla13- Utánpótlás-írogató

Ha megkaptam az alkimista labort hol találom meg?

15. Sali~*.*

Szia!
    Ez egy dekorációs tárgy, így a váza ikon alatt keresd.;)

Swartsch és -kamilla13- kedveli ezt.
  16. sticzmaria55

sticzmaria55 Utánpótlás-írogató

sticzmaria55 ID:4678918 Az elit labor fejlesztésénél véletlenül az x-re kattintottam, nem a pipára, s így nincs meg a fejlesztésem. Kérdésem megkaphatom-e újra. Kösz.

17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Az alkimista labor fejlesztéseit egyenlőre csak vásárlással lehet megszerezni. Váza alatt találod a labort és a függönyöket is.

Sali~*.*, Swartsch és Othep kedveli ezt.
  18. Luminary

Szia!

Ne aggódj, megkaptad az Alap dekort, bekerült a Váza ikon alá, ahogy Játékostársad is írta. Ilyenkor, ha az X-re kattintasz, nem törlődik, hanem a raktáradba kerül.

upload_2024-6-9_6-45-39.png

5 db fejlesztést most tudsz hozzá vásárolni, a többit eventek idején lehet megszerezni, illetve még 5 darab fejlesztés lesz a végén megvásárolható. Azzal lehet teljes a dekor, ha menet közben az eventekből is megszerzed a fejlesztéseket.
    Bővebben itt olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...esztései-gyár-típusú-dekor-2024-június.25010/
    További jó játékot!:)

19. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumgróf

Szeretném megkérdezni, hogy mennyi idő alatt készül el a Gyopárölgyben az alap faanyag. Vagy én vagyok a hülye, vagy valami baj történt. Mert akartam késziteni 52 db alap faanyagot és azt irja ki elkészülés: 7 óra 46 perc. Mintha eddig sokkal rövidebb idő alatt elkészitette volna. Lehet én nem emlékszem jól? Másodszor nem műkszik rendesen a fórum. Meg akartam nézni a leirásban a Gyopárvölgynél de hiába kattintok rá, nem megy sehova, nem működik. Bárhová kattintottam egyszerűen nem működött.

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az idő 8 óra. Akkor készül el fele idő alatt, ha van Prémium plusz előfizetésed:
    A Gyopárvölgyes ismertetőket az Enciklopédiából indulva a legkönnyebb előcsalogatni:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.