Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. livia775

livia775 Fórum-zöldfülű

Köszi!

2. fruska1

fruska1 Junior szaki

Szép reggelt!

Segítséget kérek, mert a virágkötő műhelyben nem tudok szintlépésben haladni, mert a fejlesztés ablaka szürke marad.

Köszönöm

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, ellenőrizd az üzemed polcát rendelkezel-e olyan termékkel ami a fejlesztésre használható. Pl. Nyári kompozíció

Ebben a mesterségben vannak olyan termékek is, melyek kivételt képeznek a táblázatban a Pontérték oszlopban csillaggal jelölt kézikönyvek, ezeknél a pontérték csupán az elkészítéskor jár, beforgatás helyett pedig el kell fogyasztani, és így nagyobb pontmennyiséghez juthatunk.
    Az elfogyasztáskor járó értékek a táblázat "Megeszed" bónusz sorában szerepnek.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-virágkötészet-avagy-egy-virágzó-mesterség-alapjai.537/#post-34141

4. fruska1

fruska1 Junior szaki

köszönöm!

5. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Egy bizonyos ideje, ha a játék bankjában PayPal-ön keresztül vásárolok FA-t, akkor nem a játékban feltüntetett ellenértéket kell fizetnem, hanem 50-100 Ft-tal többet.
    Pl. 300 FA nem 1480 Ft-ba kerül, hanem a PayPal -ön megadják az Euros ellenértéket, ami konvertálnak az aktuális árfolyam alapján Ft-ra, ami persze többe kerül, mint amit a Farmerama oldalon megrendeltem. Valahogy becsapós. Én ha 1480 Ft-os csomagot rendelek, annyit is szeretnék fizetni....

6. Laboviti

Szia!
    A megrendelési problémákkal a payment support foglalkozik: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/
    Itt a fórumon pénzügyi dolgokban nincs lehetőségünk segíteni a személyes adatvédelmi jogok és okok miatt.

7. Micimaci68

Micimaci68 Junior szaki

Bocsánat, akkor ott próbálkozom.

8. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Sziasztok !!! Szeretnék segítséget kérni valakitől.Az 5.-ik kamránál rákattintottam a " + " jelre volt 25 arany banánom , de sehol sem találom , nem jutottam hozzá semmihez ill semmi változást nem tapasztaltam , talán nem csináltam meg még valamit amit nem vettem észre.Sziasztok és mindenkinek nagyon jó játékot :)

9. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

10. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

ID: 50585122 Tomo1976. Remélem jól csináltam :)

11. Laboviti

12. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Nagyon szépen köszönöm a segítséged.Szia és minden jót :)

13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia Laboviti! Valahol olvastam/láttam táblázatot a paszuly felhősorairól, meg hogy melyik mire képes. Most meg nem találom. Kérlek, segíts!

P.s.
    Köszönöm a gyors választ!

14. Laboviti

15. FritzAgressor74

FritzAgressor74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Szeretném a segítségeteket kérni az ügyben,hogy esetleg nincs rá mód,hogy "forintosítsátok"a farmomat,hogy ne Euro-ban kelljen fizetnem a farmaranyért,hanem forintban?Magyarországon regisztráltam a farmot,de ingázok a két ország között,Ausztriában vagyok többet,itt szoktam többet költeni rá,de Magyarországon is Euroval számol,és mivel több farmon játszom forintban olcsóbb lenne.Köszönöm előre is!
    ID 48301295

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek ezzel kapcsolatosan a supportnak írj, ők tudnak a segítségedre lenni.

17. FritzAgressor74

FritzAgressor74 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen.Rajta vagyok az ügyön,de ott melyik témakört válasszam?Általonos kérdések?

18. egocica9211

egocica9211 Fórum-zöldfülű

Segítség kellene. Véletlenül megnyomtam egy gombot, erre üdvözöltek, hogy mentornak jelentkeztem. De nekem ilyen szándékom nem volt. Szeretném visszavonni a jelentkezést. Üdvözlettel: egocica9211

19. -East17-

Szia!

A supporttal vedd fel a kapcsolatot, ők tudnak segíteni neked.

20. -East17-

Például az is jó lesz, igen.

FritzAgressor74 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.