Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Sziasztok! azt szeretném kérdezni,h hol találom az Adventi kalendárium 2024 Magyar Fórum nyeremény listáját?
    Akik nyertek...

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ez egy felröpennő a Gyopáron, amit a Megrendelők szoktak időnként kérni.

kigyo51 kedveli ezt.
  3. Dolphin

kigyo51 kedveli ezt.
  4. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Dolphin kedveli ezt.
  5. holdjáró

holdjáró Járnitanuló

Köszönöm szépen:)

6. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Szia! Nálam nem fogadja el a kódot, azt írja ki, hogy a megadott kód nem érvényes! szupermuter51 ID:24796610
    BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!
    Ma sem fogadja el a kódot , mit lehet ilyenkor tenni? köszönöm a választ!!
    NEWYEAR24 Azt írja, hogy érvénytelen kód! Akkor én most büntiben vagyok???

Utoljára szerkesztett: 1.1.25
  7. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján ezen a farmon 2024-12-31 14:42:51-kor sikeresen beváltottad a kódot, a csomag tartalma (5x Party pörgetés, 15x Szupertáp, 20x Szupertrágya, 20x Kacsa Kata szupertrágyája, 2x Bónuszláda) jóváírásra került a farmodon.
    Minden farmon egyszer lehet beváltani a kódot, ezért kaptad az üzenetet a második beváltási kísérlet során.
    További jó játékot!

8. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Köszönöm a választ, de egyáltalán nem írta ki, csak az érvénytelent. Nem tudom, hogy lehet ez, bár először a gyopáron voltam amikor beírtam, akkor semmit nem írt ki eltűnt a képernyőről. Köszönöm a fáradozásodat!!

9. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok, és BUÉK :)
    Nem tudom kivágni a gyopin a vérbükköket és az alpesi fenyőt... megnéznétek, ha lesz kedvetek és időtök, hogy miért? Nagyon köszönöm.
    Zsuzsikan, ID: 51687563

10. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ellenőrizd, hogy a raktáradban a fatuskók nincsen-e max tárolási kapacitáson, itt egy példa:
    upload_2025-1-1_12-32-19.png
    Láthatod, hogy nincsen tele, ezért ki tudom vágni, kérlek ellenőrizd te is. A kép illusztráció, nem a te farmodon készült.
    Ha a fatuskók nincsenek tele, akkor kérlek jelezz vissza és továbbítom a kérésed az illetékesek felé.
    Megértésedet köszönöm.

11. Dolphin

Szia,
    köszönjük türelmedet.
    Ahogy arra Kollégám gyanakodott, a fákat azért nem tudod kivágni, mert majdnem telített a Fatuskó tárolód. Ezt a Raktárba belépve Te is tudod ellenőrizni, egy harang figyelmeztet bennünket, ahol szűkös a tárolási kapacitás.
    upload_2025-1-1_13-44-35.png

Használj fel a Fatuskókból (készíts belőlük új fákat, dobd be az újrahasznosítóba), s ezt követően már probléma nélkül tudsz fát kivágni.
    A Gyopárvölgyben amit megszerzünk, termelünk, azt fel is kell használnunk, itt nem lehet gyűjtögetni, mert a Raktár fala nem gumifalú, mint a Farmon a Pajta.
    További jó játékot!

Zsuzsikan kedveli ezt.
  12. Pocakame

Pocakame Junior szaki

Sziasztok és BÚÉK :)

Mi történt a gördeszkás kavargás kitehetővel? Az ismertetőben szint x 220 tp szerepel, ehhez képest kiraktam, beszedtem, és csak 18000 tp-t ad :(

Gazda: Pocakame ID: 50695443

13. Dolphin

Szia,
    a dekor jelenleg hibásan működik, várhatóan holnap fogják javítani.
    Türelmedet és megértésedet köszönöm!

14. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Nagyon köszönöm, legyen szép napod :)

rjolka és Dolphin kedveli ezt.
  15. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok!

Nem találom a színes káosz + dekort. Így nem is tudom aratni. Tudnátok segíteni? Köszönöm
    Csiziee ID16474967

16. -Sudden-

Szia.
    A Világító toronyhoz helyezted ki. A bal alsó régióban nézelődj.
    További jó játékot!

17. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

sziasztok,kaptam egy kódot a newyear24 elküldtem a szömszédomnak gálné54 nek én betudtam váltani ő meg nem ,kérlek ezt magyarázzátok már meg ez mért lehet

18. -Sudden-

Szia.
    Ha aktiválta már ezelőtt, akkor újra nem tudja aktiválni, de mivel nem adtál meg se pontos farmnevet se Farm ID-t ezért nem tudjuk ellenőrizni, hogy miért nem tudta beváltani, kérlek írj neki, hogy jelentkezzen itt a fórumon Farm névvel és Farm ID-val, mert csak ezen információk birtokában tudunk neki segíteni.
    Ezenkívül fontos tudni, hogy a NEWYEAR24 bónuszkód a mai napon 23:59-kor le fog járni és onnantól kezdve nem lehet beváltani, kérlek figyeljen erre a szomszédod.
    Megértésedet köszönöm!

19. gálné54

gálné54 Járnitanuló

Gálné54 vagyok, ID 22097966, én írom be hiába a kódot. Bár mostanában, hál istennek több bónuszkódot is kaptunk, nem emlékszem, hogy kiváltottam volna ezt a kódot. Kérem segítségeteket, melyet előre is köszönök.

20. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

2025-01-02 18:58:58 - kor át lett véve számodra az ajándékkód. Jóváírásra kerültek farmodon az alábbi tételek:
    upload_2025-1-2_19-5-26.png
    További jó játékot!

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.