Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. krisztabanya

krisztabanya Kivételes tehetség

Nagyon köszönöm! Persze, benéztem, hogy a dekor +-os....

Dolphin kedveli ezt.
  2. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

Kösönöm szépen. Egy érdekes dolog ez a dekor a Kapj el felhősor egyik eleme, de az ünnepi felhősor is ezt a dekor jelöli felrakandónak, igy valamelyik felhősort nem lehetne beüzemelni. Esetleg rosszul értelmezem.

3. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

A Kapj el felhősornak biztosan nem lehet eleme a kókuszkérdés, mert a Kapj el felhősor az egy nem tematikus felhősor, nagyjából bármilyen szabadon kiválasztott dekor felhelyezhető rá.
    Felhősor

Kapj el felhősor
    • Lezárási idő: 42:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • Farmszint x 2.700 TP
      • Bahaszint x 2.700 BTP
      • TP/BTP bónusz +50% mindenre, mindenhol 8:00 órán keresztül
      • 1x Mindennapi ajándékos láda
    • Nem tematikus felhősor: 3 db 2x1-es méretű szabadon választott dekor helyezhető rá
    Kérlek, a jövőben figyelj a Rackó dekorokra, hogy hová helyezed el őket, próbáld meg egy területre kihelyezni őket, vagy tartsd a váza ikon alatt, így el sem kavarodhat, érdemes lehet még leírni a nevüket egy lapra, így megjegyezve, hogy pontosan milyen széria elemei.
    További jó játékot!

Sziszi1950 és Dolphin kedveli ezt.
  4. holdjáró

holdjáró Járnitanuló

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Gyopárvölgy Északi erdőben a Raktárban az egyéb fül alatt található borostyánkő mire való?

5. retek.katalin

retek.katalin Fórum ismerője

Sziasztok! azt szeretném kérdezni,h hol találom az Adventi kalendárium 2024 Magyar Fórum nyeremény listáját?
    Akik nyertek...

6. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    ez egy felröpennő a Gyopáron, amit a Megrendelők szoktak időnként kérni.

kigyo51 kedveli ezt.
  7. Dolphin

kigyo51 kedveli ezt.
  8. retek.katalin

retek.katalin Fórum ismerője

Dolphin kedveli ezt.
  9. holdjáró

holdjáró Járnitanuló

Köszönöm szépen:)

10. szupermuter51

szupermuter51 Haladó

Szia! Nálam nem fogadja el a kódot, azt írja ki, hogy a megadott kód nem érvényes! szupermuter51 ID:24796610
    BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!
    Ma sem fogadja el a kódot , mit lehet ilyenkor tenni? köszönöm a választ!!
    NEWYEAR24 Azt írja, hogy érvénytelen kód! Akkor én most büntiben vagyok???

Utoljára szerkesztett: 1.1.25
  11. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján ezen a farmon 2024-12-31 14:42:51-kor sikeresen beváltottad a kódot, a csomag tartalma (5x Party pörgetés, 15x Szupertáp, 20x Szupertrágya, 20x Kacsa Kata szupertrágyája, 2x Bónuszláda) jóváírásra került a farmodon.
    Minden farmon egyszer lehet beváltani a kódot, ezért kaptad az üzenetet a második beváltási kísérlet során.
    További jó játékot!

12. szupermuter51

szupermuter51 Haladó

Köszönöm a választ, de egyáltalán nem írta ki, csak az érvénytelent. Nem tudom, hogy lehet ez, bár először a gyopáron voltam amikor beírtam, akkor semmit nem írt ki eltűnt a képernyőről. Köszönöm a fáradozásodat!!

13. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Sziasztok, és BUÉK :)
    Nem tudom kivágni a gyopin a vérbükköket és az alpesi fenyőt... megnéznétek, ha lesz kedvetek és időtök, hogy miért? Nagyon köszönöm.
    Zsuzsikan, ID: 51687563

14. -Sudden-

Szia.

Ellenőrizd, hogy a raktáradban a fatuskók nincsen-e max tárolási kapacitáson, itt egy példa:
    upload_2025-1-1_12-32-19.png
    Láthatod, hogy nincsen tele, ezért ki tudom vágni, kérlek ellenőrizd te is. A kép illusztráció, nem a te farmodon készült.
    Ha a fatuskók nincsenek tele, akkor kérlek jelezz vissza és továbbítom a kérésed az illetékesek felé.
    Megértésedet köszönöm.

15. Dolphin

Szia,
    köszönjük türelmedet.
    Ahogy arra Kollégám gyanakodott, a fákat azért nem tudod kivágni, mert majdnem telített a Fatuskó tárolód. Ezt a Raktárba belépve Te is tudod ellenőrizni, egy harang figyelmeztet bennünket, ahol szűkös a tárolási kapacitás.
    upload_2025-1-1_13-44-35.png

Használj fel a Fatuskókból (készíts belőlük új fákat, dobd be az újrahasznosítóba), s ezt követően már probléma nélkül tudsz fát kivágni.
    A Gyopárvölgyben amit megszerzünk, termelünk, azt fel is kell használnunk, itt nem lehet gyűjtögetni, mert a Raktár fala nem gumifalú, mint a Farmon a Pajta.
    További jó játékot!

Zsuzsikan kedveli ezt.
  16. Pocakame

Pocakame Junior szaki

Sziasztok és BÚÉK :)

Mi történt a gördeszkás kavargás kitehetővel? Az ismertetőben szint x 220 tp szerepel, ehhez képest kiraktam, beszedtem, és csak 18000 tp-t ad :(

Gazda: Pocakame ID: 50695443

17. Dolphin

Szia,
    a dekor jelenleg hibásan működik, várhatóan holnap fogják javítani.
    Türelmedet és megértésedet köszönöm!

18. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Nagyon köszönöm, legyen szép napod :)

rjolka és Dolphin kedveli ezt.
  19. Csiziee

Csiziee Törzsjátékos

Sziasztok!

Nem találom a színes káosz + dekort. Így nem is tudom aratni. Tudnátok segíteni? Köszönöm
    Csiziee ID16474967

20. -Sudden-

Szia.
    A Világító toronyhoz helyezted ki. A bal alsó régióban nézelődj.
    További jó játékot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.