Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kmandy

kmandy Utánpótlás-írogató

Szia!
    Sajnos ezek már mennek a kukába...nagyon régen harcolunk, hogy bontásnál ne kelljen db limiteket beírni ;)

fcsilla, Doggyra és Kuzdern kedveli ezt.
  2. .marcsikamama.

.marcsikamama. Utánpótlás-írogató

Szia. A táblajátékhoz hol találom a kvíztárat, mert a régi nem múködik?

3. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

4. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Szia! Köszi a válaszod, gondoltam és elszomorító... Igen olvastam már róla ("nagyon régen harcolunk"), nagyon felháborító...

kmandy kedveli ezt.
  5. .marcsikamama.

.marcsikamama. Utánpótlás-írogató

Puli-tanya és Othep kedveli ezt.
  6. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Sziasztok!Segítsetek megtalálni a "Krampusz szuvenir"dekoromat!Köszike!!!: Ayrin67 ID: 19565775

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ez a szuvenír a szezon 39. szintjén érhető el.
    Ha már teljesítetted a 39. szintet, akkor szíves türelmedet kérem.
    Jelenleg ugyanis nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, várnunk kell. :)

-ágianyu33- és Ayrin67 kedveli ezt.
  8. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Bocsika,még nincs készxD

Othep kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szai!
    Most nekifutottam az eventnek végre. Pörgettem előtte. Hagytam a POST feliratot. :D Szerkeszt, újraküld elég volt. Nem úgy működik, de azért pörget. Marad még időm megnyugodni, elültettem az event növényt, de felhő, sütik nélkül. :D Még jó, hogy nem szoktam törölni őket. ;)

zagimichna kedveli ezt.
  10. farkasgabor102403

farkasgabor102403 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kérdésem lenne a felhősorral kapcsolatban, ami épp kijött az aktuális eventtel. Megvettem a boltban, és hozzá a három dekorációt is, viszont elhelyezésnél azt írja ki a játék, hogy nem található ez a dekoráció az inventory-mban. Miért van ez?

Előre is köszi, Gábor

11. Othep

Szia.

Az eventben csak (+)-os dekorok szerezhetőek meg, melyeket a felhőre nem tudunk felrakni közvetlenül.
    Előbb területre kell kihelyeznünk őket, hogy learassuk pluszos tulajdonságaikat!

Miután a plusz ajándék elfogyott róla, a dekor törölhető és a menüből már kirakható a felhőre.
    Ha nincs szükséged az ajándékra, kihelyezés után azonnal is törölhető a dekor, és elveszik az adomány.
    De ez a döntés végleges és visszavonhatatlan.

Eventismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/táblajáték-kánaán.25878/#post-1429096

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. domóca03

domóca03 Járnitanuló

Sziasztok!
    Nem biztos, hogy jó helyre írok. Segítséget szeretnék kérni! A banki oldalon töröltem mindent, de az új bankom adatait nem tudom beírni.
    domóca03
    ID: 39676968
    Köszönöm

13. Othep

Szia.

Jó helyre írtál.
    Miután törölted a régi bankkártya adatait, ki kell lépni a játékból, hogy a változást érzékelje a rendszer.
    Amikor új vásárlást kezdeményezel, akkor tudod majd beírni az új adatokat.
    Vásárolni szeretnél? Mit próbáltál, mi nem megy pontosan?

14. domóca03

domóca03 Járnitanuló

Szeretnék vásárolni, de miután töröltem mindent, nem tudom az új adatokat beírni.

15. Othep

A játékból kiléptél az új vásárlás előtt?
    Miért nem tudod beírni? Mit látsz, mi történik?

16. belovics57

belovics57 Járnitanuló

szia, a tábla eventnél nem tudom a felhőre kirakni a kitehetőket id:5689256

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezek +-os dekorok. Először ki tenni őket, s ha lejártak, akkor beszedni, s utána mehet a felhőre.

kigyo51 kedveli ezt.
  18. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Azt ne felejtsd el, hogy az eventben szerezhető dekorok +-os tulajdonságúak.
    Hogy fel tudd helyezni a felhőre, ahhoz előtte el kell használnod a +-os tulajdonságot, ezt kétféleképpen teheted meg.
    1. Kihelyezed a dekorációt egy tetszőleges területre, majd törlöd, ezzel elveszik a +-os tulajdonság, viszont azonnal felhelyezhető a felhősorra. Vigyázz, mert a kihelyezés és azonnali törlés nem visszavonható.
    2. Kihelyezed egy tetszőleges területre és learatod annyiszor amennyiszer szükséges, hogy elhasználd a +-os tulajdonságot, ezzel igaz csak később kerül a felhőre, de megkapod a bónuszokat amiket ad.
    Te döntésed. Itt egy példa:
    Megértésedet köszönöm.
    [​IMG]Elkaptad (+)30:0019.000
    +
    Több TP/TTP a jutalmazó tárgyaknál. Bónusz: 100% Hatóidő: 03:00 óra.
    +
    5 db Állatos játékok láda

5 alkalommal aratható
    1x23.mindegyik területre,
    (kivéve teliholdas területek, házi kedvenc futtató)

kigyo51 kedveli ezt.
  19. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Sziasztok.
    Olyan gondom lenne hogy prémtagsgot szeretnék venni de azt írja hogy nem megfelelő a bankszamlaszam.
    El volt mentve de akkor sem működött.
    Eddig igen.
    Beírtam ismét de nem sikerült.
    Köszönöm ha segítenétek.
    Nem tudom ilyenkor szükséges e a farmnév
    fakír1020 ID:21357193

20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    bankszámlaszámra egészen biztosan nincs szükség a Prémium tagság vásárláshoz.
    Bankkártyával vagy egyéb fizetési lehetőségekkel (pl. PayPal, Paysafecard) tudsz Prémium tagságot venni. Az internetes kártyás vásárlásokhoz az Ügyfelek védelme érdekében a bankok pár éve bevezették az Erős ügyfélhitelesítést, ami annyit jelent, hogy a Bankkártya adatok mellett egy egyszeri jelszó / azonosító is szükséges ahhoz, hogy weboldalon tudj bankkártyával vásárolni. Hogy ez a Te esetedben mi, abban a bankod tud segíteni.
    Itt találsz információt a bankkártyás vásárláshoz kapcsolodóan:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...és-bankkártyával-mastercard-visa-maestro.775/
    Érdemes megnézni, hogy a korábban elmentett bankkártyád élő kártya-e még, ha már lejárt kártya, akkor törölni kell a rendszerből, s egy új vásárlás során tudod az új kártyád adatait megadni / elmenteni.
    Ha egyéb vásárlási módszert választasz, azokról is találsz információt az Enciklopédiában, pl. a Paysafecard-ról itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
    Sok sikert!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.