Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .marcsikamama.

.marcsikamama. Utánpótlás-írogató

köszönöm. pedig minden kész volt,biztos elfelejtettem beszállitani más opcióm nincs. és honnan lehet még 1db kosarat szerezni?

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kihelyezted a Kerge kertbe. Jobb oldalon, középtájon a Varázsfa fölött megtalálod, ott kukucskál a bárány és a boszimacska a trambulinnal.
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos erre nincs lehetőség. Az event ismertetőjében is ki van emelve:

Hangulatos kosár

Megszerezhető: A Tojássztori 1-2-3 küldetések teljesítésekor szerezhetünk.
    Tenyésztés során NEM kapunk.
    Ajándékozás: NEM ajándékozható.
    Farmarany ellenében nem vásárolható a Gazdaboltban
    Varázsfa: NEM adja
    Általában a speciális kellékek nem szerezhetők meg más módon, még a vásárolható kosarak sem tartalmazzák.
    Sajnálom, tényleg próbálj majd a léghajóról szerezni cserenapkor.
    Sok sikert! ​

Swartsch és .marcsikamama. kedveli ezt.
  4. .marcsikamama.

.marcsikamama. Utánpótlás-írogató

Köszönöm. Sajnos igy jártam akkor.

Luminary kedveli ezt.
  5. zöld555

zöld555 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Nem találom az erős szerem dekort.
    Próbáltam megkeresni , de sajnos nem sikerült megtalálni.

ID56458326

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az Erős szerelmem dekort (ha jól tippelem, ezt keresed) felraktad az Orion felhősorra, onnan legkorábban 2025-01-23 00:49:58-kor tudod levenni, akkor fog a felhő beérni.
    Ha nem erre a dekorra gondoltál, akkor írd meg a pontos nevét.
    További jó játékot!

Swartsch, Sali~*.* és Sylja kedveli ezt.
  7. zöld555

zöld555 Fórum-zöldfülű

A segítséget nagyon köszönöm!

Dolphin kedveli ezt.
  8. DeCi[S]ioN

DeCi[S]ioN Járnitanuló

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Nem találom a Karikadobó mester díszem, valamint a Kánaán felhősorra nem tudom
    kitenni a díszeket pedig végigcsináltam.
    Valamint kérdezném hogy a szezonok felhősorokra honnan szerezhető be a díszek.
    ID 7765008

9. Dolphin

Szia,
    a Szezonok felhősorra a 2024-es szezonok Szuvenírjei tehetőek fel, ahogy az az ismertetőben is szerepel.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/frissül-a-farmáruda-kínálata-2025-január.25874/#post-1429082
    Ezeket az adott Szezon 39. szintjén van lehetőség mindig megszerezni.

Ellenőrzésem alapján a Karikadobó-mester dekort azért nem találod, mert nem szerezted meg Rackótól, 2024. szeptemberben. Figyeld a Farmáruda kínálatát, ott majd meg fogod tudni vásárolni.

A Kánaán felhősoros kérdésedet pedig kérlek pontosítsd, mert ilyen felhőnk nincsen. Van Táblajáték-kánaán felhősorunk, illetve Nyuszikánaán fehősorunk. Melyikkel van a problémád?
    Amennyiben a Táblajáték-kánaán eventhez tartozó felhősorra gondoltál, ott a problémád forrása az lehet, hogy nem olvastad el kellő figyelmességgel az ismertetőt, melyben több helyen kiemelésre került, hogy az eventben (+)-os dekorok szerezhetőek, melyek közvetlenül nem rakhatóak fel a felhőre.
    Itt tudod áttanulmányozni az ezzel kapcsolatos információkat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/táblajáték-kánaán.25878/#post-1429096
    Ha nem ez a problémád, akkor várlak vissza a pontosítással.

További jó játékot!

kigyo51, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Sziasztok!

A Gyopárral kapcsolatban lenne egy kérdésem. 10-es szinten vagyok, szeretnék előállítani gyártói jelvényt az alpesi fáknál, viszont az Amerikai bükk makkját, mint fatermést, nem ajánlja fel, pedig abból van a legtöbb. Így szinte az összes többi fatermést kellene felhasználnom, amit nem szeretnék.
    Miért nem tudom beváltani az Amerika bükk makkját?

11. fmanyika

fmanyika Utánpótlás-írogató

Jó reggelt Szeretnék segítséget kérni.Most pakoltam ki az ünnepi felhősort,és nem találom a kaktusz kérdés kitehetőt. A másik problémám már régebbi. Nem tudok végig játszani,mert gyakran kiírja hogy farmerama nem válaszol.Ilyenkor csak várok és egyszer csak tudom folytatni.Köszönöm a segítséget. fmanyika ID 54274713

12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ebből a táblázatból figyelemmel tudod kísérni, hogy melyik szinten milyen hozzávalókból tudsz előállítani arborista jelvényeket.
    Bővebben: #7
    Érdemes arra figyelni, mivel a raktár kapacitások itt nem végtelenek, hogy csak és annyit termelek valamiből, amit fel is tudok használni.
    Sok sikert kívánok, legyen szép napod.:)

Utoljára szerkesztett: 22.1.25
    Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    kérlek, pontosítsd a kérdésed, hogy mit keresel, mert ilyen dekor, hogy Kaktusz kérdés nincs a játékban.
    A második problémára a szokásos dolgokat tudom javasolni:
    - rendszeres géptakarítás
    - beragadt sütik (Cookies) törlése, Gyorsítótár ürítése
    - Gép és Wifi Router/Modem kikapcsolása, rövid pihentetés utáni újraindítás
    - segíthet a Kliens törlése, újratelepítése
    Lehetőség szerint ne legyen nyitva a Játék és Fórum mellett más weboldal.
    Megértésedet köszönöm!

14. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Köszönöm a segítséget. :)

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. fmanyika

fmanyika Utánpótlás-írogató

Szia. KIcsit mellénéztem.ünnepi ajándék felhősor 6 kókusz kérdés.A másik tanácsod mivel idős vagyok.nekem magas.Akkor inkább várakozok és ha enged játszom.Köszönöm fmanyika ID 54274713

16. Dolphin

Szia,
    köszönöm a pontosítást, így már tudok segíteni.
    Ellenőrzésem alapján A kókuszkérdés nevű dekort felraktad a Kandallós történetek nem tematikus felhősorra, onnan legkorábban 2025-01-23 09:27:58-kor fogod tudni leszedni, mert ekkor érik be a felhősorod.
    A másik kérdésben esetleg kérj segítséget családtagtól, ismerőstől.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Kérdezném, hogy a mai eventleírásban mit jelent: 150.000+szintx7500 érték.... Minden állatnál/feladatnál vannak hasonlók, de nem értem a számítás.

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A magasabb szinten lévő játékosoknak többet kell beadni, az alacsonyabb szinteken lévőknek kevesebbet. Ha a szinted pl. 240-es, akkor Neked 150000+240x7500=1950000 értékben kell a beadást teljesíteni. Ez pajtaérték. A példád a faterméseknél van, így összesen 1950000 értékben kell fatermést beadni. Ez lehet 32500 alma (pajtaértéke 60), 11471 juharszirup (PÉ 170), 1931 franklíniavirág (PÉ 1010), vagy bármi más fatermés (akár vegyesen is) a megadott értékben.

Swartsch, Sali~*.*, Lenczy és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  20. kerteszkatinka

kerteszkatinka Fórum-zöldfülű

Kérlek segítsetek! Elvégeztem a Tojás sztori 3. részfeladatsort, de a jelzett Hangulatos kosár jutalmakat nem kaptam meg. Ennek hiányában nem tudom befejezni a Tojás sztori feladatot. Utána tudnátok nézni és orvosolni a problémát? Segítségeteket előre is köszönöm.Kerteszkatinka. ID számom:13868264

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.