Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. agyenge

agyenge Utánpótlás-írogató

Szia!Most látom az írásod! Hol tudnám pontosan megnézni,hogy én kaptam e,vagy nem? Köszönöm a segítséged.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    áthoztalak segítségkérő topikba, a Pletykatopik nem alkalmas hely erre.
    Az e-mail postafiókodban tudod ellenőrizni, amit regisztrációkor megadtál. Csak abban az esetben kaptál kódot, ha a Hírlevél küldésre feliratkoztál. Ezt a Játék beállításaiban tudod ellenőrizni, illetve azt is, hogy milyen e-mailcímed van a rendszerben.
    Ehhez itt találsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hírlevél-kérése-és-lemondása.19193/
    Ha nem volt engedélyezve, akkor módosítsd a beállításokat, hogy a jövőben Te is kapj hírlevelet.
    Amennyiben ezek rendben vannak, akkor a postafiókodban kell körbenézni: SPAM mappát is ellenőrizd, illetve néhány szolgáltató csoportosítja a bejövő leveleket, így lehet, hogy ilyen almappában találod meg. (gmail.com-ban például a Promóciók almappában szoktak lenni a Farmeramás hírlevelek).
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  3. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok ! A segítségeteket szeretném kérni ! A növényes fás feladatnál és a tenyésztős feladatnál az 1-es és 3-mas ki van pipálva . Amikor rákattintok az írja ki , hogy az összes jutalom feloldva. Tiéd lehet mind az event végén a közös szorzóval együtt . Most nem tudom akkor már oda nem kell mást beadni . Nézzetek már rá ! Oda már nem kell semmit beadnom ? Ebiborka63 ID: 6809366

4. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    4 állat van összesen, minden állatnak 2 db egyjátékos feladata van, ha mindkettőt befejezted, akkor több teendőd azzal az állattal nincs.
    Így kell kinéznie:
    upload_2025-1-24_17-39-8.jpeg
    Ha mindkettőnél pipa van, akkor az az állat készen van.
    Ilyenkor már csak saját döntésed alapján az adott állathoz tartozó minijátékot játszhatod, hogy a közös feladat %-a gyűljön, de ez saját döntés, mivel 60 Farmaranyba kerül az újrakezdés, ha neked az 1-es és 3-as állatnál is mindkettő + jel mellett pipa van, akkor már csak a 2-es és 4-es állat van hátra.
    Megértésedet köszönöm!

Szerkesztés:
    Kollégám ellenőrzése alapján
    "A növények és fák" és a "Tenyésztés" állathoz tartozó küldetéseket sikeresen teljesítetted, így már csak 2 állat van hátra, a maradék 2 állat esetében is így kell eljárnod, mindkét helyen kell a 2 pipa.
    A lajhárnál már lejátszottad a 30 minijátékot, így ott csak 60 Farmaranyért cserébe tudod újrakezdeni, viszont ezzel hozzájárulnál a közös feladat százalékához, saját döntésed.
    A képek - a legelső kép kivételével - a te farmodon készültek!
    Megértésedet köszönöm.

Luminary kedveli ezt.
  5. biborka63

Köszönöm szépen a választ ! Azt nem tudom , hogy a 2-es és a 4-es feladathoz mi kell mert ott mindkettőnél szürke alapon egy + jel van . Ha rákattintok nem történik semmi ? Akkor , hogy tudjak bármit is beadni ! Nem tudtam megnézni amit küldtél , így nem tudom megnézni , hogy kellene kinézni ! Jó lenne , ha rátudnál nézni !Ne haragudj , de kicsit értetlen vagyok . biborka63 ID:68093366

6. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Az ólak kategóriában már csak sombrerót kell beadnod. Amelyiken szürke a beszállítás gomb, azt már megcsináltad, azért van rajta a zöld pipa. Oda nem kell semmi többet beszállítanod. A tenyésztés kategóriában is kész vagy az egyéni feladatokkal, oda már nem kell beszállítanod semmit. Ha, szeretnéd akkor a mini-játékot újraindíthatod, ahhoz már csak Szülinapi zsetonra van szükséged. Nem kell ismételten beszállítani a kipipált egyéni feladatokba. A növények fák kategóriában is a mini-játékok vannak vissza. A terményes ólak kategóriát még nem kezdted el.
    Megértésedet köszönöm!

Luminary kedveli ezt.
  7. biborka63

Nagyon szépen köszönöm a segítséget ! Akkor megnyugodtam !

Luminary kedveli ezt.
  8. torpike1981

torpike1981 Utánpótlás-írogató

Nem tudom átvenni az Ajándék neked cimszo alatt lévő ajándékot / nincs kérem szó/ A szülinapi party sem indul el. torpike1981 ID15008773 köszönöm

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.

upload_2025-1-26_18-48-25.png

Kérlek, végezz el egy géptakarítást, gyorsítótár-ürítést.
    A minijátékot még el sem kezdted, eventnövényt sem ültettél még.

Jelezz vissza, hogy kérsz-e segítséget az ajándék átvételéhez.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. torpike1981

torpike1981 Utánpótlás-írogató

Igen szeretném ha átvennék az ajándékot

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kollégám sikeresen átvette az ajándékot:

upload_2025-1-26_23-32-49.png

Dolphin kedveli ezt.
  12. Netudki50

Netudki50 Törekvő

sZIA. Beírtam az ajándékkódot és nem kaptam meg az ajándékot. /HAPPY15BDAYFA/
    ID 21904970
    Netudki50
    Köszönöm a választ előre is.

13. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint 2025-01-27 (ma) 22:27:47-kor váltottad be az ajándékkódot.
    Az ajándékkód beváltásával, az alábbi jutalmakat kaptad:
    • 3 órára az összes farmmunkást
    • 10x Party pörgetés
    • 20x Szupertáp
    • 25x Szupertrágya
    • 30x Kacsa Kata szupertrágyája
    • 1x Bónuszláda
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  14. Netudki50

Netudki50 Törekvő

kÖSZÖNÖM SZÉPEN A VÁLASZO. azt hitem, hogy nem kaptam meg, mert nem jött a megszokott módon visszajelzés, hogy sikeresen beváltottam, és leellenőrizi sem tudtam, mert nem tudom miből mennyim volt.
    Örülök, hogy megkaptam, köszönöm mégegyszer.

15. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nagyon szívesen.
    Talán a Party pörgetés jegyeknél tudod leginkább ellenőrizni. Ott a jóváírás előtt 4 db jeggyel rendelkeztél, jelenleg 14 db van belőle.
    További jó játékot!

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  16. juvika

juvika Junior szaki

Szia!Hogy tudnék Marulagyümölcsöt, Halfarokpálmát, Dicaprio fát venni?
    Válaszod köszönöm

17. Dolphin

Szia,
    ezek mind bahás fák, melyek talányos tiki-fákból fejlődhetnek ki, amelyek az utóbbi időben kerültek játékba.
    A fatermések piacképesek, a piacon a Bahás részlegen fogod megtalálni a Fatermések között.
    A titokfákat, amelyekből a fák nyithatóak, meg lehet szerezni eventekből, szezonból, esetleg akciós ajánlatokból.

Ezeket kell keresned - nézd meg a bahán a dobozodat, lehet lapul is ilyen ott, akkor helyezd ki őket:
    A "Redunda" talányos tiki-fa tavaly szeptemberben érkezett a Játékba, ekkor került a Marula fa a játékba, a három általad keresett fából, ez érkezett meg először:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-rejtelmei-bahamarama.422/page-3#post-1403543
    Az "Ishigaki" talányos tiki-fa tavaly novemerben érkezett a Játékba, ebből Marulafa és Halfarokpálma fejlődhet ki a két, általad keresett fából - a szülinapi kalendárium mai napi ajándéka 3 db ebből a titokfából :) Vedd át, helyezd ki őket :)
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-rejtelmei-bahamarama.422/page-3#post-1412356
    A "Palau" talányos tiki-fa idén januárban érkezett a Játékba, ebből mindhárom fa kifejlődhet:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-rejtelmei-bahamarama.422/page-4#post-1429266

A játékba kerülés után pár hónappal már cserenapon is lehet a fákból szerezni, a Marulafa már várhatóan ilyen lesz.
    Sok sikert a fák beszerzéséhez!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. -Xhexania-

-Xhexania- Aktív író

sziasztok nem tudom más is tapasztalta -e de a eventes kirakós játéknál nem mindig engedi az egymás melett lévők cseréjét. Tudom átlósan nem lehet,simán a mellette lévőt nem engedte,de már töbször megfigyeltem. lett volna 4 egyforma és,nem engedte cserélni,hanem teljesen máshol mutatta hogy ott tudok cserélni

19. Dolphin

Szia,
    igen tapasztaltuk.
    Sőt javaslatokat is tettünk már, itt a Segítségkérő topikokban is, a Csevegőben és a Panaszládában is.
    Az ilyen esetekre az a javaslatunk, hogy zárd be a Mini-játék ablakát, majd menj vissza - ha ez sem segít, akkor frissíts. Amíg nem fejezel be egy pályát, addig nem történik visszalépéskor újabb Szülinapi zseton levonás. Amint visszalépsz az adott állat elkezdett pályájára, onnan tudod folytatni, ahol tartottál. A rendszer javaslatát nem kötelező elfogadni, az csak egy tipp, ha nem lenne saját ötleted a lépésre.
    Amennyiben szeretnél ellenőrzést is kérni, kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, s add meg melyik állatnál végezzük el a tesztet, ehhez egy lépést fogunk felhasználni a rendelkezésre állóból.
    Sok sikert a folytatáshoz.

Swartsch kedveli ezt.
  20. -Xhexania-

-Xhexania- Aktív író

köszönöm a gyors választ.

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.