Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. julio5555

julio5555 Junior szaki

Köszönöm!

Dolphin kedveli ezt.
  2. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

Szervusztok Kedves Admin!
    Nem tudom miért van, de pár aktív szomszédom egyszerűen eltűnt!
    Nem tartom valószínűnek, hogy dobtak volna.
    Találkozott más is ezzel a problémával?
    Köszönöm, ha válaszoltok
    Üdv, Böbibab69

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    igen, sokan találkoztunk ezzel a problémával, itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-az-aktivitási-hőmérő-rendszernél.25943/
    Az elvesztett szomszédokat vissza kell venned a listára, ehhez segítség lehet a Napi ajándékos felület, illetve a Barátlista. A barátlista első részében találod meg a Szomszédokat mindig, a második felében szerepelnek azok a Játékosok, akik törlésre kerültek a barátlistáról, vagy csak Csere nap miatt vetted fel őket erre a listára.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  4. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

Kedves Dolphin!
    Nagyon köszönöm a választ, böngészek
    Üdv, Böbibaba69

5. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Köszönöm a válaszodat. Amúgy nem jellemző rám, hogy nem szerzek meg mindent, ami szükséges a felhőre. Mindegy is, valahogy beszerzem majd.
    Legyen szép a napod:)
    Zsófi

6. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Sziasztok :) Nem tudom jó helyre írok ( ismét ) olyan bajom van hogy sehol nem találom a Múzeumot, szerettem volna kütyüket bele rakni .. de nincs meg, a bölcs tölgynél ki van váltva . Utána tudnánk nézni a dolognak ? Farm : stefano0606 ID: 12097667 Köszönöm :) Ha rossz helyre írtam bocsi ;)

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Abszolút jó helyre írtál, hiszen egy Segítségkérő topikban kérdezel.
    Ha úgy nézzük, még a kategóriát is egészen jól ''belőtted'', bár ennek semmi jelentősége, csak a Segítségkérő szekció a lényeg, ezen belül a ''helyes'' topik már nem elvárás. :)
    Kollégám ellenőrzése szerint a meglévő Múzeumodat a Házi kedvencek futtatójában találod, alul, középtájon.
    (Még 2 db Múzeum vásárlására van lehetőséged a Piros kosár/ Váza ikon alatt.)

upload_2025-2-1_11-2-37.png

Utoljára szerkesztett: 1.2.25
  8. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Basszus :sleepy::) , mindenhol átnéztem töbször is ... Ott a futtatóban nem , eszembe sem volt .. Köszönöm :) Szép napot :)

Othep és Luminary kedveli ezt.
  9. h.mate

h.mate Junior szaki

Sziasztok ! Egy kis segítséget szeretnék kérni . A farmárudában lévő 2 darab szezonok felhősort megveszem farmpengőét . Milyen dekorokat lehet rátenni ? Előre is köszönöm a választ !

10. Othep

Szia.

A Szezonok felhősor 3 a 30-38. szezon dekorjaihoz, a Szezonok felhősor 4 a 39-47. szezon dekorjaihoz való.

Luminary, -ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Katicabogár48

Katicabogár48 Junior szaki

Othep kedveli ezt.
  12. .marcsikamama.

.marcsikamama. Utánpótlás-írogató

Szia.A mostani eventnél mindegyik állatnak a 4. feladatát megcsináltam , most pdeig 2 állatnál Ujra zöld a plusz jel. már az állatokat beszállitottam ujra,
    , és most vettem észre hogy a következőnél is hiányzik ott meg a terményes. utána néznétek? FARMNÉV: .marcsikamama.
    ID: 42055265

13. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint az ólak kategóriában (krokodil) a mai nap folyamán (2025-02-01) 14:53:57 - kor történt 494 db daru beszállítása, 970.000 értékben.
    Ezzel a 4. egyjátékos játék teljesítve lett és a feladatra zöld pipa került.
    A játék naplóját 2025-01-24, 07:46:05 órás időpontig visszanézve (akkor történt a legelső beszállítás az egyjátékos feladatokba) korábban nem történt állatok beszállítása a feladatba.
    A pingvinnél a terményes ólak kategóriában úgyszintén nem történt beszállítás a 6. egyjátékos feladatba (termények) a kezdő időpont, vagyis 2025-01-24-én, 07:46:05 - től kezdődően.
    A többi feladattal szépen haladsz:
    A növényekhez (koala) nem egészen 3000 eventnövény hiányzik és kész lesz mindkét egyéni feladatod (1-2).
    A krokodilnál még 104 db Sombrero hiányzik, ha beadod, akkor itt is mindkét feladat kész lesz (3-4).
    A pingvinnél, a terményes ólak kategóriánál kell egy kicsit igyekezni: a 30 mini-játék lejátszásával 99 db rumbatököt tudsz begyűjteni. Még van idő a terményes ólak kirakására/aratására is, Valamint az 1.167.500 értékű termény beadására. (5-6 egyjátékos feladat)
    A lajhár (7-8 ) mindkét feladata teljesítve.

Sok sikert. :)

-ágianyu33- és Luminary kedveli ezt.
  14. .marcsikamama.

.marcsikamama. Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen. Azt nem tudom hogy maradt ki. Több farmom van és mindegyiknél beszállitottam. ezzel kezdtem az eventet. Azért mégegyszer köszönöm hogy megnéztétek. további szép napot!

15. Othep

Lehet, hogy kicsit kevered a farmokat.
    Nem állsz rosszul itt sem, egyáltalán. :)

.marcsikamama. és Luminary kedveli ezt.
  16. Tundeati

Tundeati Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Légyszi árulja el valaki h miért nem tudok vadaskertet venni? Korlátozva van a mennyiség? 7db van jelenleg Köszi!!!

17. Rózsa1950

Rózsa1950 Utánpótlás-írogató

sziasztok! egy kis segítséget szeretnék kérni. A Bahamán elértem a 800-as szintet, a szint jelző azóta nem mozdul körülbelül két hónapja. ilyenkor mi a teendő? rozsa1950 id:8109949

farmerSS kedveli ezt.
  18. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Csak arass-vess nyugodtan. A háttérben számolódik a tépéd.
    Ha majd 1x valamikor megint lesz szintemelés, akkor beszámolódik majd az addig összegyűjtött BTP-d.
    Legutóbb 2022-ben emelték 600-ról 800-ra, akkor nagyon sokan máris a 800. szinten voltunk.

https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/page-3#post-1271654

Swartsch, -ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  19. Rózsa1950

Rózsa1950 Utánpótlás-írogató

Othep és farmerSS kedveli ezt.
  20. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Sziasztok!

A Gyopárvölgyben szeretnék előállítani 2. szintű gyártói jelvényt, de nem tudok, mert az 1. szintű gyártói jelvény szürke lett és nem lehet létrehozni jelvényt.
    Hogyan tudok tovább haladni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.